Zeer positief

Omdat het door mij bestelde artikel sterke vertraging opliep bij de fabrikant duurde het lang voordat het artikel werd geleverd. Maar in de tussenliggende weken werd ik door jullie per mail goed op de hoogte gehouden van de fase waarin de bestelling zich bevond.

Snelle levering en goede communicatie/meedenken

Prettig!

Snelle en zorgvuldige levering

Bestelling super snel geleverd. Bij de besteling heb ik een fout gemaakt met het kiezen van de maat. Ik werd gebeld door een van de medewerkers om mij te vragen of de gekozen maat klopte gezien dat ik kleinere maat heb gekozen van het zelfde product met een andere kleur. We hebben gelijk de maat aangepast. Zo pro-actieve en alerte houding heb ik niet vaak meegemaakt. Top!

Ruim assortiment, duidelijke website, snelle service, netjes verpakt, via brievenbuspost, via postnl.

Goed en op tijd

Website prima benaderbaar. Producten goed ontvangen met 1 dag.

Vlotte bezorging, persoonlijke benadering.

Heel tevreden over de maillots, prachtige kleur. Snel geleverd met een handgeschreven berichtje. Heel plezierig!

Snelle service en keurig ingepakt.

Had 3 paar kniekousen besteld, waren er maar twee op voorraad die eerst ontvangen en vrij snel daarna nog een paar. Echt keurig geregeld.

Besteld en binnen Estelle en binnen 1 werkdag in huis

Snelle, zorgvuldige service

Snelle, zorgvuldige en vriendelijke service

Uiterst tevreden

handige site en snel in huis.

perfect

Correcte en snelle afhandeling, ook nadat ik de te kleine maat had ingeruild voor een grotere: alles stipt en perfect geregeld.

Altijd dik voor elkaar

Al jaren vertrouwd en zonder enige klacht. Ook zeer snel bezorgd.

Uitstekend!

Mijn bestelling super snel ontvangen. Was mooi ingepakt en een leuk persoonlijke kaart erbij! Absolute aanrader. Ik kom er terug!

Fijne webshop!

Ik heb met veel plezier geshopt bij beenmode.nl. Mijn bestelling werd supersnel geleverd, heel mooi verpakt en met de artikelen ben ik ook heel blij.

Goede kwaliteit panty's op een snelle manier in huis via deze website.

prima service

goede informatie over zending pakketje pakketje was op tijd en keurig en zorgvuldig verpakt

erg fijne site om beemode te kopen

Alles is hier te koop voor een mooie prijs en snelle levering!

super!

snelle verzending en goede kwaliteit producten.

Snel, professioneel en vriendelijk

De levering was supersnel en met een persoonlijk kaartje erbij. Terugbetaling van een retourzending was ook supersnel geregeld. Fijne leverancier.

Betrouwbaar

Siper

Super!!

Snelle service en een uitstekend product.

Fantastic costumer service

They deserve a 6 stars. Really nice professional fast! Thank you you are very good!

Snel en vriendelijk

Goed en uitgebreid assortiment, vriendelijke mails om je op de hoogte te houden en super snelle verzending. Top!

Goede service met snelle levering.

Mooie panties

Mooie oanties en snelle levering. Ik ben heel tevreden en bestel zeker vaker.

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB