Goede communicatie mooie levering

Het enige wat me tegenvalt zijn de retourkosten. Dat had ik van te voren moeten lezen natuurlijk.

Makkelijke website, vlotte afhandeling

TOP service

Koop al jaren bij Beenmode, van panty’s tot badpak en alles altijd mooi verpakt met een personal touch. Daar word je toch blij van.

Goede ervaring!

Top service!

Leuk om een handgeschreven welkomskaart te ontvangen.

Snelle levering en top service

Snelle levering en super service

Goede service zeer ter reden.

Product was niet op korte termijn leverbaar. Alternatief aangeboden gekregen en zeer snel geleverd. Top. Ik ben zeer tevreden.

Snelle service en goede verpakking alleen door PostNL 5 dagen later bezorgd

Fijne webshop met duidelijke foto’s en vele keuzes qua kleur en ook zo snel verstuurd

Heel prettig en deskundige hulp

Bij vragen over beenmode wordt ergoed advies gegeven over kleur, materiaal en maat. Heel rustig en prettig geholpen. Ook bij lingerie deskundige hulp.

Goed en snel!

Persoonlijke benadering, verzorgd en snel geleverd!

Goede service!

Goede ervaringen met de klantenservice

Easy

Website easy to navigate. Delivery was the next day as scheduled and i received updates about the time of delivery.

Goede site snelle levering

Het bestelde product was keurig verpakt en de volgende dag al in huis. Goede service

uitstekend

volgende dag geleverd

Zorgvuldig en vlot

Goede beschrijving van sokken, snel en zorgvuldig bezorgd.

goede producten en makkelijke site

goede producten, prijs en kwaliteit oke. snelle levering.

Goede service!!

mooie site, geweldige service en prachtige artikelen..

Super.

Snel en vriendelijk

De omschrijvingen bij elk artikel en ook de reviews van anderen hielpen met kiezen. Een kwartier nadat ik mijn bestelling had geplaatst, kreeg ik al een melding dat het was verzonden. Heel fijn dat het doosje in de brievenbus paste, zodat ik er niet voor thuis hoefde te blijven. De bestelde artikelen zijn stuk voor stuk prachtig en van hoge kwaliteit. En verder: Nergens anders vond ik zoveel mijn favoriete merk Kunert als in deze winkel.

snelle levering en ontvangst

grote keuze in mijn favoriete kniekousmerk

uitstekende verzorging en snelle afhandeling van de verzending

uitstekende afhandeling

Inderdaad...uitstekend!

Goede website, keurige verpakking en supersnel bezorgd....

Super service, altijd helemaal naar wens

Ik ben erg tevreden met beenmode.nl. Meerdere keren besteld en altijd onberispelijke service. Zoals ook de laatste keer toen niet alle bestelde artikelen in 1 keer konden worden geleverd en er in 2 keer werd geleverd.

Goede behandeling en snelle levering.

Een ladder…

2 panty’s besteld en de eerste heeft meteen een ladder bij het aantrekken. Heel erg zonde, zeker omdat het een dure panty is!

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB