Super fijn!

Mooie verpakt komt de bestelling binnen. Ik wilde 1 broekje ruilen, ik woon in de buurt dus kon dat bij het bedrijf komen doen. Top geregeld, het verschil werd terug gestort. Netjes!

Heel erg tevreden

Goede web site, duidelijke afspraken , goede levering

Erg leuk en schattig dat ik een handgeschreven kaartje bij mijn bestelling kreeg! De panty's waren mooi en ook van goede kwaliteit. Eén van de panty's heeft de avond niet overleefd maar ik moet eerlijk toegeven dat ik me ook niet meer kan herinneren wat ik er allemaal in heb gedaan, ik gok dat de schuld bij mezelf en de open bar ligt :)

Altijd snel en goede service

De beste service die je als consument kan krijgen!

Ik bestel al jaren mijn panties bij Beenmode.nl Bij mijn laatste bestelling vertoonden de panties echter een mankement, De een na de ander...deze klacht is fantastisch opgepakt. Ik kreeg het aantal panties met (waarschijnlijk) een fabricagefout kosteloos opnieuw toegestuurd. Met begeleiding van excuses en een zeer aardige en persoonlijke correspondentie. Super!! Een trouwe en blijvende klant van Beenmode.nl

Een uitgebreide webwinkel met mooie produkten

Nadat de bestelling geplaatst was, bleek er 1 product niet op voorraad te zijn. Deze werd keurig nagestuurd toe hij weer op voorraad was. Aanrader wat mij betreft.

Makkelijk. Fijn. Vertrouwd Makkelijke site. Fijne kwaliteit. Snelle verzending en als er een deel verzending plaats vindt komt ook die latere verzending . Mvg Inge

Uitstekende pasvorm

Materiaal is heerlijk draagbaar, zonder knelpunten. De maat is zoals gezegd perfect.

Alles was vgls wens en netjes verpakt. Ik ben zeer tevreden.

Zeer tevreden ‼️

Regelmatig bestel ik artikelen bij Beenmode. NL Super blij met dit bedrijf. Alles altijd oké ✅ En geef graag Beenmode. NL door aan bekenden.

Perfect!

Correcte nalevering!

Service uitstekend

Helaas had ik een verkeerde maat doorgegeven bij een artikel het andere artikel was juist. Direct een contactformulier ingevuld met het verzoek de maat te wijzigen. De volgende werkdag ontving ik vroeg in de morgen een bevestiging dat dit gewijzigd was. Dezelfde dag nog verstuurd en de dag erna ontvangen. Dus goede service.

Snelle goede service

Sokken snel en goed geleverd

Snelle ontvangst van mijn bestelling!

Uitstekende service en snelle levering

Zeer snelle en uitstekende service

De dag na de bestelling keurig afgeleverd met een handgeschreven bedankje.

Fantastische webshop

Super vriendelijke klantenservice, doen echt alle moeite om een aangename ervaring te hebben. Snelle levering. Prima retourbeleid en producten netjes omgeruild.

Lange levertijd.

Levering duurde wat lang.

Duurde veel te lang en slechte communicatie

Besteld omdat het leverbaar was. Na betaling kreeg ik door dat het niet binnen was. Moest verboden worden. Ga ik ook nakijken. Slechte communicatie betreft wanneer het wel zou komen. Uiteindelijk ontvangen. Het product an sich is gewoon goed, maar dat wist ik al

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Snel en duidelijk

Makkelijk besteld, snel in huis

Nog geen oordeel

Mijn hemdjes moeten nog komen

Een fijne en goede verkoopsite “Beenmode”.

De service is top en het product geweldig

Gewoon goed geregeld

Alles zoals je van een online aankoop zou moeten verwachten.

Prima en Compleet

Al een paar keer heb ik de Oroblu Repos 70 dernier en Oroblu Plaisir 40 dernier besteld. Altijd vlot (na)geleverd. Nu maar eens overgestapt op de betere corrigerende boyshort. Dit keer van Maidcenform. En ja hoor dezelfde service en kwaliteit bedankt. "Beenmode je eigen lingeriewinkel thuis!".

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB