Goed en snel geleverd

Klantenservice nam zelf contact op toen iets niet meer leverbaar was, met een advies wat wel zou kunnen. Bovendien supersnelle levering en bij retour snel geld terug.

Makkelijk te bestellen en snelle levering.

Super snelle levering!

Snel, goede service, uitstekende kwaliteit

Goeie panties ben er bij mee

Uitstekend!

Kwaliteit van de panties zijn super! Heb ze al meerdere keren aangehad en geen beschadiging te zien. Had niet eens de duurste panties besteld. Verzending was ook nog eens supervlug en heel netjes verpakt. Ik had 6 panties en ze paste allemaal in 1 doosje door de brievenbus!

Ik had per ongeluk de foute maat aangeklikt. Een mail gestuurd en het werd gelijk veranderd. Dat noem ik topservice.

Alles naar wens

Snel levering, producten so als beschreven

Kwaliteit en snelle service

Blij met producten, snelle levering en nette verpakking.

Prima.

De foto's op de website komen niet altijd overeen met het product.

Super service…

Wij kopen al jaren bij Beenmode. Het is altijd top, vlotte levering.

Netjes en correct ontvangen .

Beide hemdjes in twee keer ontvangen . Prima verzorgd .

Uitmuntend

Kwaliteits producten, erg goed verzorgd met een persoonlijk tintje, snelle levering

Subliem

Niets dan lof, super snelle levering.

Prima Geregeld!

Duidelijke website, goed product, goede prijs, snelle levering

1ste keer besteld snel geleverd met persoonlijk briefje

Na een vraag heel snel antwoord

Snelle levering, groot aanbod en concurrerende prijzen

Heb er goede ervaring mee

Netjes verpakt toegezonden. Uitstekend!

Binnen een dag in huis

Zie boven genoemde opmerking

Heel goed en netjes geleverd

Prima. Snel geleverd. Netjes verpakt.

Na mijn online bestelling werd ik door een erg vriendelijke dame gebeld met de vraag of mijn bestelling wel klopte ivm maatvoering. Na overleg besloten wat zij op zou sturen. Prachtige panty's en super goede service!

Top service heel klantgericht

Er ging wat mis met de bezorging maar dat werd zo goed opgelost super.

Helemaal top

Keurig verpakt snelle levering.

Overzichtelijke website, snelle levering!

Zeer gevarieerd assortiment van zeer goede kwaliteit met duidelijke omschrijvingen over de producten. Snelle levering, uitstekende service!

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB