Overzichtelijke website, snelle levering!

Zeer gevarieerd assortiment van zeer goede kwaliteit met duidelijke omschrijvingen over de producten. Snelle levering, uitstekende service!

Fantastisch, mooi ingepakt en snelle levering

Goede mooie producten en makkelijke overzichtelijke website.

Correcte service

Zoals in de titel, een correcte service en degelijk verpakt! Ik miste wel het persoonlijk geschreven bedankkaartje dat er anders wel bijzit en toch plezier doet.

Goede prijs / kwaliteit

Kwaliteit zoals verwacht, snelle levering, goedkoper dan in een winkel kopen. Ook voor evt retourneren zat label etc er al bij.

Snelle levering en makkelijke bestelsite

Fijne site bij herhaalbestellingen en bij vragen wordt er snel geantwoord. Ook het persoonlijke kaartje bij de bestelling is heel attent

Verzending goed

Helaas was de kleur van de zomerpanty niet duidelijk te zien. De klantenservice heeft het goed opgelost en kon de panty ruilen. Goede afhandeling!

Goede en duidelijke site

Tevreden

Attent en met veel zorg geleverd

Ook naleveringen worden met zorg gedaan.

Prima geregeld bij Beenmode!

Bestelling vlot gekregen.

Adequate afhandeling

Men reageert op een prettige manier. Je wordt als klant goed gehoord. Ik blijf klant!

Keurig bezorgd!

What you see is what you get!

Correcte omschrijving en levering.

Goed service

's Avonds na 22.00 uur nog besteld en de volgende morgen om 8.00 uur in huis. Super !

Snel, eerlijk en boven alles: geweldige collectie

Grote online collectie. Eerlijke, snelle en klantvriendelijke communicatie. Fijn dat deze beenmode online er is!

Goede service.

Goede service snelle levering.

Nette levering

Aankoop vlot verzonden en netjes verpakt.

Heel goed!

Mooie panty`s van hoge kwaliteit, uitgebreid assortiment, snelle en correcte levering.

Snelle levering en topproducten.

Zeer tevreden .

Mijn bestelde kleur was niet op voorraad, werd er direct contact met mij opgenomen voor een vervangende kleur. Ook bleek er bij aankomst een gat in de sokken te zitten, na het melden werd er direct een nieuw paar opgestuurd!

Heel erg fijne service! Snel geleverd en orachtige oanty's! De prijs waard!

Perfect.

Snelle levering, welliswaar in 2 etappes vanwege te weinig voorraad maar dat was netjes bij de levering vermeld. Ook telefonisch contact hierover verliep naar volle tevredenheid. Drie dagen later viel de restantlevering in de bus. Keurig, zonder onnodige verpakkingsmaterialen. Kortom, de volgend keer weer.

Kwaliteits producten die makkelijk te bestellen zijn

Kwaliteits producten die ik makkelijk kan bestellen en bij vragen word ik klantgericht en vriendelijk geholpen.

Vriendelijk geholpen aan de telefoon. Snelle levering.

snelle levering!

snelle levering en naar telefonisch advies vraag naar kleur, fijn geholpen! Top!

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB