goede kwaliteit snel bezorgd

Beenmode verkoopt sokken van goede kwaliteit. Mijn bestelling werd snel bezorgd en het was netjes ingepakt. Helemaal tevreden!

Goed assortiment en snelle levering

Goed.

Mooie panty's snelle levering

Mooie panty's snelle levering

Snelle levering, en attent door de persoonlijke boodschap!

Eenvoudig bestellen, snelle levering en fijn dat je kan kiezen voor verschillende wijzen van verpakken. Keurige verpakking en het persoonlijke bericht, geeft het een speciaal tintje. Zou hier zeker in de toekomst weer bestellen.

goede prijzen, veel keuze en snelle levering

per toeval deze site gevonden. Mooie site, schakelt goed door van het ene schermpje naar het andere. Mooi artikelen met mooie fotoos. duidelijk. Zeer gebruiks en klant vriendelijk

x

Mooie producten en een goede service

Slechts 1 opmerking: De laatste keer, dat ik panty's had besteld, bleken deze niet direct leverbaar, maar dat het zo lang zou duren, was mij niet medegedeeld, dat vond ik jammer. Daarna werden deze weer keurig verpakt toegezonden.

Zeer snel geleverd met een leuk kaartje erbij

Snel geleverd En het kaartje maakt het nog leuker!

Nadat ik iets besteld had wat te klein bleek te zijn, goede service met omruilen voor een grotere maat.

Prima kwaliteit, snel geleverd!!

Kousen in de juiste kleur, goede kwaliteit en snel geleverd. Chapeau!

Hele goede service

Hele goede service, bestelde verschillende panty's, waarvan er een niet op voorraad was. Kreeg alvast mijn panty's die wel op voorraad waren en kort erna een nalevering.

Snelle levering, goede kwaliteit shaper panty van het merk Spanx. Ik ben zeer tevreden.

Snelle levering en goed spul, behalve de pijnlijke fly pantykousen. Die doen best pijn. Stond niet een maat bij. Verder super enthousiast.

Fijn bedrijf, goede service

Niks op aan te merken..

Snelle en persoonlijke service!

Heb alleen maar goede ervaringen.

Perfect!

Goede kwaliteit panty's gekocht! Waren wel prijzig, maar dan koop je ook geen panty die naar 1 keer dragen kapot gaat.

Goed verpakt. Wel erg laat bezorgd, naar de reden moest ik zelf vragen.

Beenmode biedt een ruim assortiment en is betrouwbaar. Wel jammer dat ik zelf moest vragen waarom ik mijn bestelling maar niet thuis gestuurd kreeg. Dat bleek overmacht te zijn. Een berichtje hierover was handig geweest. En heel fijn dat ik nu toch aan fogal painties kan komen!

Heel tevreden. Mooie kwaliteit.

Voor het eerst hier besteld ,ontvangen na een paar dagen. Plus een vriendelijk handgeschreven kaartje ,dat maakt het net af ! Tot een volgende keer,groet Liesbeth.

Zeer snelle kevering en giede prijs kwaliteit verhouding

Ben al jaren op zoek naar een panty due fijn aanvoelt en een geweldig draag comfort heeft. Eindelijk gevonden bij Beenmode.nl. van het merk zkundurt

Kwaliteit, lief verpakt

Het hoeft natuurlijk nooit, en misschien is het zonde van het materiaal, maar het doet toch wat; dat witte vliegerpapier en sluitstickertje van de zaak, het past bij mooi, ragfijne beenmode

Bestelling en levering verliepen perfect.

Bestelling en levering verliepen perfect. Ik kan geen tekortkomingen bedenken.

Producten zijn zeer snel geleverd in kleine en passende verpakking met een persoonlijk kaartje. Heel attent!

Erg tevreden

Goede, snelle service en een nette levering!

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB

+31 85 902 8001

A proposito di yunders.com

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire