Super snelle service en groot assortiment!

Altijd fijn shoppen bij Beenmode! Aanbod is groot en snelle verzending!

Toppie

Gewoon perfect

Vanaf dat je besteld, wordt waar gemaakt wat ge egd wordt

Duidelijke site, duidelijke communicatie,goede verpakking, snelle service

Geweldige service

Na meerdere bestellingen nog steeds zeer tevreden met de service, en vooral bij elke bestelling het persoonlijke handgeschreven kaartje.

Een top bedrijf met snelle levering en goede service!

De enne dag besteld de volgende dag in huis.

Erg blij met mn aankoop en snelle service en goede kwaliteit. Heel blij mee... hier ga ik vaker bestellen!

Ik kan heel kort zijn. Goede levering in een woord super

Ik vind het fijn als de bezorger mij jullie mooie panty’s brengt

Altijd binnen een dag geleverd, gezellig persoonlijk briefje erbij, alleen maar lof!

Snel en correct

Snel besteld, wel lastig om de maten te zien. Beter om alle maten te noemen en die er nog zijn dik te maken

Top service en snelle verzending.

Mijn pakketje is snel bezorgd via dhl. Super!

Keurig verpakt met een persoonlijk kaartje, snel geleverd !

Gewoon goed en betrouwbaar

Keurige service

Leuke kaart met persoonlijke tekst! Wauw dat zie je niet zo veel meer. Daarnaast ook snelle service en panty's van top kwaliteit!

Snelle bestelling en prima kwaliteut

nvt

Super service

De volgende dag netjes verpakt geleverd

Heb ik al omschreven!

Uitstekende service

Maar gebruik wel mijn naam: A.C. Benthem-Alta en niet: J.E. Oskamp-Gorter. Ik heb een paar maanden geleden wel iets voor deze dame besteld, maar de laatste bestelling was uitdrukkelijk op mijn eigen naam en voor mijzelf ...

Aija

great quality and fast delivery! great customer service!

Snel mooi .ik had jammer genoeg 1 kous waar klein gaatje in zat was zo na 10 min stuk denk fabrieks foutje .merk sissi.

Service is altijd fantastisch en snel :)

Compleet aanbod en snelle levering.

Zie boven

Volgens afspraak snel geleverd.

Ruime keus, snel geleverd.

Ik winkel met veel plezier bij beenmode.nl

Hele fijne webwinkel met een mooi aanbod en fantastische service.

Erg fijne site! Goede kwaliteit en een snelle verzending!

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB

+31 85 902 8001

A proposito di yunders.com

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire