Goede en snelle service!

Artikel was goed en makkelijk te vinden. Bestelling ging erg vlot. Net zoals de levering! Mocht ik in de toekomst weer wat nodig hebben, dan ga ik het weer bij dit bedrijf bestellen!

Supersnelle levering en mooi product

Ik was op zoek naar n speciale kleur panty en deze heb ik nu in huis.

de bestelling gedaan en razend snel kwamen de eerste maillots binnen

via de mail werd er aangegeven dat de resterende eind jan. kwamen maar die kwamen ook al eerder. Heel blij met de service

Super service!

De artikelen zijn steeds weer mooi verpakt en worden snel bezorgd. Mocht je onverwacht naar een feestje moeten en je mis net die ene mooie….elegante panty of legging…of dat leuke glitter sokje?! Bedenk je niet lang en bestel snel bij beenmode.nl.

Betrouwbare online winkel met snelle levering.

Fijn bedrijf

De verzending was correct en snel. In een prima verpakking

Op tijd geleverd, maar helaas de verkeerde kleur. Ik had panty kniekousen in de kleur grafiet besteld.

keurig in een mooie verpakking ontvangen

Ben altijd zeer tevreden

Mooie panty

Mooie panty besteld voor mijn kleindochter. Duidelijke omschrijving!

Mooi ingepakt, duidelijke communicatie

Ik vond het een cadeautje om mijn bestelling te ontvangen. Keurig door de brievenbus, netjes verpakt in een vloeipapiertje, stickertje erop en ook nog een aardig kaartje. Niet alles kon geleverd worden en ook daar kreeg ik keurig een melding van. Mijn complimenten.

Niet op voorraad terwijl dat volgens website wel zo was

Bovenstaande gemeld per email. Hele brutale mail terug dat ik dat op de website had kunnen zien. Dit was echter niet zo, anders had ik het niet besteld. Ik kreeg de belofte dat het 1 week later verstuurd zou worden. Drie weken later na een herhaald verzoek waar de bestelling bleef kreeg ik ze dan eindelijk in huis. Hele slechte service. Laatste keer dat ik bij u heb besteld.

Liever eerder hulp als iets verkeerd gaat

Toen er iets niet goed ging met mijn bestelling werd het aanvankelijk slecht tot niet opgelost via onpersoonlijk gechat dat niets oploste, integendeel, maar na mijn slechte beoordeling kreeg ik een telefoontje waardoor alles werd goedgemaakt, eindelijk,

Goed, maar niet zo pro-actief als ik had gehoopt

Ik bestelde drie dezelfde panties, op de website stond dat ze op voorraad waren voor verzending dezelfde dag, helaas waren ze dat niet, en kreeg ik al snel bericht dat er een nalevering zou zijn. Ik heb zelf enkele malen moeten informeren hoe de status ervoor stond, want die werd niet vanuit beenmode.nl aan mij gestuurd. Uiteindelijk wel de drie panties ontvangen, maar drie weken later dan gepland. Wel een superfijn product en prima prijs!

Geweldige service toen mijn pakket niet was aangekomen

Snelle reactie op mail!!

Bij nalevering snel geholpen via mail voor alternatief.

correcte en snelle levering

heb geen verbeterpunten.. had erg snel de bestelling in huis

Fijne overzichtelijke site , super blij met beenwarmers!

Hele goede prijs/ kwaliteit verhouding voor de beenwarmers! Ik heb mijn vriendin allemaal beenwarmers kado gedaan “om zo warm en leuk de winter door te komen!! Zo leuk Snelle levering en nalevering! Top

Uitstekende service

Ik had pantoffels in een te grote maat besteld. Ik kon deze zonder problemen omruilen. Makkelijk contact met service desk en ze helpen snel!

wordt altijd snel geleverd

De nylons van beenmode zijn mooi ik draag ze al jaren. ben er heel tevreden over

Perfect!

Mijn bestelling had wat vertraging: contact gehad met een ontzettend aardige en behulpzame dame van de klantenservice! Zij deed er echt alles aan om mij te helpen en dacht mee met een goed alternatief. Dit maak ik niet vaak meer mee, echt zo fijn! Ik ga zeker vaker bij jullie bestellen.

In goed overleg een nieuwe maillot gekregen. Snelle service en goed email contact

Customer service was great! When I placed thr order,I realized, I selected the wrong size. they were very quick to reply and change the size for me. Delivery was as well very quick - next day. Will order again!

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB

+31 85 902 8001

A proposito di yunders.com

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire