Ik heb al verschillende keren panty's besteld. Van begin tot eind zeer vriendelijk en er wordt uitstekende service verleend. Als er iets niet op voorraad is, word er overlegd hoe je het graag opgelost wilt hebben. Volgende keer hoop ik mijn bestelling weer hier te doen. Klein minpuntje is, dat er geen Marianne panty's verkocht worden. Voor mij overigens heen probleem.
Beste Nel, Wat fijn om te horen dat u al meerdere keren bij ons heeft besteld en dat u tevreden bent met onze service! We waarderen uw feedback over de Marianne panty's en zullen dit zeker in overweging nemen. We kijken ernaar uit om u bij uw volgende bestelling weer van dienst te zijn! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Goede kwaliteit, goedkoop, snelle verzending, goed verpakt (zelfs beetje chique). Kortom, helemaal prima.
Beste Maria, Hartelijk dank voor uw geweldige review! We zijn blij dat u tevreden bent met de kwaliteit en snelle verzending van uw bestelling. Uw compliment over de verpakking waarderen we enorm. We hopen u snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Nadat een artikel niet meer leverbaar was, een goed alternatief geboden!
Beste JaMa, Wat fijn om te horen dat we u een goed alternatief hebben kunnen bieden voor het niet-leverbare artikel! We streven naar uitstekende service en zijn blij dat u dit heeft ervaren. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Gebruiksvriendelijke website en een zeer snelle levering. Zelf een fout gemaakt bij de bestelling en na 1 telefoontje van mijn kant wist ik precies hoe het terugsturen en de verrekening in zijn werk ging. Het nieuw bestelde artikel werd binnen 2 dagen geleverd, met ook nu weer een handgeschreven briefje. Ik zal een volgende bestelling zeker weer bij Beenmode plaatsen, ook door de uitstekende kwaliteit van de artikelen.
Beste Liesbeth, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u onze gebruiksvriendelijke website en snelle levering waardeert. Het doet ons goed om te horen dat u tevreden bent met onze communicatie en service. We zien uw volgende bestelling graag tegemoet! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Leuke aanbiedingen
Beste Wilma, Dank u voor uw enthousiaste review! We zijn blij dat u tevreden bent met onze snelle levering en leuke aanbiedingen. We hopen u snel weer te verwelkomen bij Beenmode.nl! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Geen bekende aanbieder/winkel voor mij maar dik tevreden!
Beste Hester, Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met uw eerste ervaring bij ons! We zijn blij dat u dik tevreden bent en hopen u in de toekomst vaker te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Makkelijk te bestellen en goede communicatie. Hele fijne sokken!
Beste K., Hartelijk dank voor uw positieve woorden! We zijn blij dat u het bestelproces als gemakkelijk heeft ervaren en dat u tevreden bent met de communicatie en de sokken. We hopen u snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Tijdige levering van het bestelde product met een vriendelijke schrijven erbij.
Beste Rita, Dank u voor uw positieve review! We zijn blij dat de levering op tijd was en dat u onze vriendelijke boodschap waardeert. We hopen u in de toekomst weer van dienst te zijn! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Op de website aangegeven levertijd 2-5 dagen en uiteindelijk heb ik bijna 3 weken moeten wachten. Geen updaten van jullie mogen ontvangen zelf contact opgenomen.
Beste Agnieszka, Bedankt dat u de tijd heeft willen nemen om een review te plaatsen. Tot onze spijt hebben wij u telefonisch niet weten te bereiken. We vinden het oprecht vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over de communicatie. Zover wij zien hebben wij u keurig op de hoogte gehouden van de voortgang over uw bestelling. Tevens hebben wij op uw berichten netjes geantwoord. Misschien heeft u onze berichten over het hoofd gezien of zijn deze in een ongewenst postvak terecht gekomen? Wij hopen dat u tevreden bent met uw bestelling en zijn u altijd graag van dienst. Hartelijke groet, Team Beenmode.nl
Duidelijke omschrijving van panty's, keurig gesorteerd op merknaam en keuze qua kleur. Zeer nette behandeling van je aankoop en erg duidelijk bericht van levering. Zeer aanbevolen voor pantydragers!!
Beste Mar, Hartelijk dank voor uw lovende review! We zijn blij om te horen dat u onze duidelijke omschrijvingen en de nette sortering op merk en kleur waardeert. Het doet ons deugd dat u zo tevreden bent met uw ervaring bij ons. We hopen u in de toekomst weer te zien voor al uw panty-aankopen! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Mijn ervaring met beenmode is geweldig
Beste Joke, Wat fijn om te horen dat uw ervaring met ons geweldig is! We waarderen uw feedback enorm en kijken ernaar uit om u opnieuw van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Niks op aan te merken. Alles prima!
Beste Willemijn, Dank u voor uw positieve feedback! We zijn blij dat alles naar wens is en dat u niets te merken heeft. We hopen u snel weer te verwelkomen voor uw volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
De bestelling werd snel geleverd. Het bijgevoegde kaartje zorgt voor een persoonlijke benadering. De geleverde producten zijn van goede kwaliteit.
Beste Len, Hartelijk dank voor uw mooie woorden! We zijn blij dat u onze snelle levering en de persoonlijke benadering waardeert. Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel. We hopen u snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Ik ben altijd blij verrast over het handgeschreven kaartje dat bij mijn bestelling wordt gevoegd.
Beste Hanna, Wat geweldig om te horen dat u blij verrast bent met het handgeschreven kaartje bij uw bestelling! We vinden het belangrijk om een persoonlijke touch toe te voegen aan onze service. Dank u voor uw feedback, en we hopen u snel weer te bedienen! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Snelle, nette service
Beste Veerle, Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij dat u onze snelle en nette service waardeert. Uw tevredenheid is ons doel, en we kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Ik ben zeer blij met 2 paar beenwarmers, van top kwaliteit. Een aanrader.
Beste Irma, Wat fijn om te horen dat u blij bent met de beenwarmers en dat u de kwaliteit waardeert! We zijn blij dat u ons aanbeveelt. We kijken ernaar uit om u opnieuw te zien! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Uitgebreid assortiment
Beste Helena, Dank u voor uw positieve feedback over ons uitgebreide assortiment! We zijn blij dat u tevreden bent met uw ervaring. We hopen u in de toekomst weer te verwelkomen! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Bestellen ging gemakkelijk en de zending werd snel verstuurd en ontvangen.
Beste Susan, Hartelijk dank voor uw mooie review! We zijn blij dat het bestelproces soepel verliep en dat uw zending snel en perfect verpakt is geleverd. We hopen u snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Altijd mooi verpakt en verzorgd. Heel tevreden over de producten.
Beste Marga, Wat fijn om te horen dat u altijd tevreden bent met de zorgvuldige verpakking en de kwaliteit van onze producten! Uw tevredenheid is onze prioriteit. We kijken ernaar uit om u opnieuw van dienst te zijn! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
UGG sloffen besteld, en precies zoals afgebeeld op website mogen ontvangen. Keurig ingepakt met een persoonlijke boodschap erbij. Hoe leuk is dat! Hier is aandacht aan besteed. Zeer tevreden en zeker aan te bevelen! Snelle levering.
Beste Chantal, Hartelijk dank voor uw geweldige feedback! We zijn blij te horen dat uw eerste ervaring met ons zo positief is. Het is fijn dat u de UGG sloffen precies zoals afgebeeld heeft ontvangen en dat u onze persoonlijke boodschap waardeert. We doen ons best om aandacht te besteden aan elk detail. We kijken ernaar uit u in de toekomst weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Snelle levering juiste product, in een woord geweldig.
Beste Chris, Bedankt voor uw enthousiaste review! We zijn blij dat u snel het juiste product heeft ontvangen. Uw complimenten over onze service waarderen we zeer. We hopen u snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Het bestelde artikel was mooi verpakt en als speciale attentie kreeg ik er een klein notitieblokje bij! Super!
Beste Jeanne, Hartelijk dank voor uw positieve woorden! We zijn blij dat u tevreden bent met de verpakking van uw bestelling en dat u het notitieblokje als een leuke attentie heeft ontvangen. We waarderen uw feedback enorm en kijken ernaar uit u opnieuw van dienst te zijn! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Ik heb sokken besteld bij Beenmode.nl. Deze kreeg ik netjes verpakt en snel thuis bezorgd. Aangezien 1 item (4 stuks besteld) niet meer leverbaar was, kreeg ik een alternatief aangeboden, welke duurder was (en waarschijnlijk betere kwaliteit). Men heeft toen aangeboden het verschil te delen. Dat was een mooie oplossing. Toen bleek dat het product te groot was heeft men op een zeer vriendelijke manier contact met mij gehad en kon ik het zo terugsturen en ruilen voor maatje kleiner. Zeer vriendelijke klantenservice, die nog echte service verleend en waar je je als klant koning voelt!
Beste Karin, Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze service en de mooie oplossing die we hebben kunnen bieden. We doen ons best om ervoor te zorgen dat onze klanten zich koning voelen. Bedankt voor uw geduld en begrip. We kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te bedienen! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Keurig verzorgde levering. Top
Beste Ingrid, Hartelijk dank voor uw korte maar krachtige review! We zijn blij dat u tevreden bent met de zorgvuldige levering. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
Nette &vlotte levering ,ga zo door !
Beste HM, Dank u voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met de vlotte en nette levering. Uw aanmoediging betekent veel voor ons. We blijven ons best doen! Met vriendelijke groet, Isabelle Beenmode Klantenservice
16 Driehoeven
Haaren 5076 BB
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire