Ik ben gebeld of ik wel de juiste maat had besteld. Ik had nl een andere maat besteld als wat ik normaal doe. Ook kon een bestelling op tijd veranderd worden omdat ik te kleine maat had besteld!!

Perfecte sokken, perfecte service

Geweldige service

Fijne panty

Hele fijne panty en fijne webshop

Prima geregeld

Snel ontvangen. De terugstuur service is ook gemakkelijk, mocht je toch niet de juiste maat hebben gekozen.

Ruime keuze, snel geleverd

Op de site is er een ruime keuze aan sokken en panty's. De site is gebruikersvriendelijk en de bestelling werd heel snel en netjes geleverd.

Bestelling werd goed opgevolgd. Volgende keer laten weten als het een deelbestelling is. Dit was nu niet gebeurd

Top, goed meegedacht

Bij het bestellen had ik een fout in de maat gemaakt, ik werd daarover gebeld door een oplettende medewerkster, waardoor de bestelling toch goed kon worden afgehandeld. Heel attent.

Fantastische winkel!

Word echt elke keer top geholpen, komen afspraken na en service is persoonlijk en snel. Zeker aan te bevelen.

Service gericht

Er kan altijd een rotte appel tussen je producten zitten. Echter als je bij Beenmode bestelt lossen ze dat direct voor je op. Nogmaals dank Fleur voor de goede service.

Snelle levering, goede kwaliteit fijne site

Goede kwaliteit, snelle levering, fijne site

Lange levertijd

Prachtige panty's. Erg lang op levering moeten wachten. Heb zelf gebeld om te vragen wanneer ze komen! Een mailtje van hun had zeker fijn geweest om mij op de hoogte te stellen van de bestelling.

Snel afgehandeld.

Voor de eerste keer besteld prima product snelle levering.ga vaker bestellen.

Lange levertijd

Niet geïnformeerd over de lange levertijd. Op de website was niet vermeld dat het niet voorradig was. Ruim 3 weken gewacht

Aan te raden webshop

Gr

Snelle levering en duidelijke communicatie

Snelle levering. Als er een productie niet op voorraad is wordt daar duidelijk over gecommuniceerd. De andere producten worden alvast naar je toe verzonden, je nazending wordt spoedig nagestuurd. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. Top service!!!

Ik wacht nog even af

Ik kan nog niet beoordelen, wacht nog op een bestelling ,

Wat laat, maar keurig!

Wat laat, maar keurig! (Moest nageleverd worden). Het WOLFORD Aurora Pure Cut Top Long, maat L, valt wat groot, meer een maat XXL.

Bestelling goed verlopen, kwaliteit minder dit keer.

Er was goede communicatie over wanneer ik mijn pakket zou ontvangen. Helaas zat er bij de eerste twee panties die ik aantrok al een klein gaatje aan de voorkant waardoor ik ze niet aan durf te doen naar het werk, bang voor verdere ladder. Zo wel dure panty. Zoals deze zou ik ze niet aanbevelen.

Snel en accuraat

Snelle Service Met Een persoonlijke noot!

Snelle levering. Mooie kwaliteit sokken

Blij met mijn aankoop. Sokken komen overeen met de afbeelding

Snel bezorgd

Snel bezorgd, leuk persoonlijk kaartje erbij. Goede producten

Uitstekend advies

Telefonisch een heel goed advies gekregen en artikelen werden snel bezorgd.

Super tevreden met product, fijne winkelervaring

Fijne webomgeving en vlotte afhandeling van de bestelling

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB

+31 85 902 8001

A proposito di yunders.com

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire