Mooie kousen, goede kwaliteit in leuke kleuren

Bij beenmode.nl vond ik de goed passende, mooie kwaliteitsmailoots in geweldige leuke kleuren. 5 mailloots beteld, dezelfde dag nog verstuurd en zorgvuldig verpakt ontvangen. Heel blij met beenmode.nl, zal er zeker nog meer bestellen.

Goed product, snelle levering, goed verpakt, leuk kaartje erbij.

Te lang moeten wachten dit keer.

Normaal is de levering altijd heel snel. Super. Maar dit keer moest ik er langer op wachten en aangezien ik ze snel nodig had, vond ik die heel vervelend. Hoop dat het éénmalig is.

Prima voorlichting via de telefoon. Webshop is duidelijk en de levering was supervlot. Een aanrader!!

Snelle service, mooie producten

Heel mooie producten, snel geleverd

Mooie maillots en snel verstuurd

Groot aanbod, ook eco. Snel verstuurd

Mooie site,veel keuze,goede producten en prijs en snelle levering

Super goede en persoonlijke service.

Fijne webshop om bij te bestellen. Bestelling snel bezorgd met een persoonlijk kaartje.

Snelle bezorging + snelle helpdesk

Bij de eerste bestelling toch een maat te ruim besteld. Eén telefoontje was genoeg om direct een retourlabel toegezonden te krijgen. Vriendelijk en snel!

prima product,snelle levering, verpakking zeer verzorgd

zeer tevreden met de kwaliteit, de communicatie en de levering

Gewoon goed

Prima levering en goed persoonlijk contact.

Supersnelle nette service

Duidelijke website, snelle bezorging met een leuk bedankkaartje en post-its. Er wordt aan de klant gedacht!

Snelle service en ruime keuze

Snelle bezorging en goed product. Ruime keuze

Mooie panty’s

Snelle en goede bezorging.

Snelle, correcte service

Als klant wordt je prima geholpen, zoekfunctie gemakkelijk, bestellen loopt gemakkelijk, service rond verwerken en ontvangst met een persoonlijk bericht prima en correct verwerkt. Volgende keer vervoeg ik me direct naar jullie site.

Keurig op tijd afgeleverd en keurig verpakt, mijn complimenten.

Een goede zaak die zijn afspraken keurig nakomt.

Ik heb al meerdere malen bij Beenmode.nl besteld. De spullen zijn altijd keurig ingepakt, de verzending is snel, en bij vragen komt er snel een antwoord via de klantenservice.

Vlot

Snelle leverjng

ruim assortiment, goed spul, snel en goed geleverd, heel klantvriendelijk

Ruim assortiment, goed spul, snel en goed geleverd, heel klantvriendelijk

Wat een service

Dit is nu een zaak waar service en aandacht op nummer een staat .Ik wilde pantoffels kopen maar helaas was mijn uitgekozen niet in mijn maat 43 en breedte maat g .Na wat uitgezocht adviseerde ze mij een ander model deze past perfect , waren deze niet goed kon ik ze terug sturen .

Fijne winkelervaring.

Gevarieerd aanbod. Makkelijk bestelproces. Levering volgens afspraak. Goede verpakking. Mooie kwaliteit producten. Makkelijk ruilproces.

Zeer vriendelijke, geduldige, mevrouw aan de telefoon die ons hielp.

Helaas.... 4xBonnie Doon kniekousen maat 39-42 besteld. 1xdonker groen, zeer goed. 3xrood, helaas kleiner ( ondanks 39-42) en gemalleerdrood wanneer aan de voet ipv diep rood. Dit kon die aardige mevrouw aan de telefoon ook niet weten. Voortaan toch maar weer in de fysieke winkel kopen om teleurstellingen te voorkomen.

Prima kwaliteit en snelle service!

Tevreden klant

hele goeie service, snelle levering, geen probleem met ruilen

hele goeie service, snelle levering, geen probleem met ruilen

Snelle levering en goede kwaliteit !

Driehoeven 16

5076 BB Haaren