prima levering, retourservice zwak

Na 2 dagen was het pakket door de brievenbus binnen, top. Jammer dat je panty's na 1x passen niet kan retourneren als de maat niet juist is. 3 panty's. 1 geopend geen goede pasvorm, 1 verkeerde maat ongeopend en 1 juiste. Ik kan dus maar 1 panty retour sturen hiervoor moet je ook nog zelf retourkosten betalen. Dus alle moeite om 1 panty te retourneren weegt niet op voor het bedrag dat je ervoor terugkrijgt.

Zoals snel en super service

Makkelijk te bestellen, goed en snel afgeleverd

Fijne snelle levering , degelijk verpakt Genieten nu al van het product.

Mooie aanbieding en de levering ging snel.

Slecht panty was na 1 keer al stuk.

Helaas was de panty al na 1 keer stuk.

Prima levering en mooie kwaliteit panty

Prima service!

Goede en supersnelle levering

Beenmode is een prima hedrijf. Goede producten en een heel efficiënte en snelle levering

Een weldaad voor mijn benen. Eindelijk fijne kniekousen!!

Via bol.vom terecht gekomen bij het merk cette en beenmode.nl. Vroeger bestelde ik daar al maar ben ze uit het oog verloren. Nu weer besteld en ben blij dat merken ook weleens veranderingen aanbrengen die een verbetering zijn. Beenmode.nl verzend snel en pakt alles heel mooi in.

Keurig verpakt en snel geleverd

Heb al div malen bij Beenmode besteld en altijd is alles op voorraad, keurig geleverd.

Niet goed

Vrijdag 06-10-2023 besteld en tot heden 05-10-2023 nog niets ontvangen

Goede klantenservice,super merk producten

Klantenservice is goed bereikbaar. Komen altijd de afspraken na. Een webshop die doet wat ze beloven. Prettig om bij deze webshop te kopen.

Super snelle levering!

Geweldige service, de volgende dag had ik mijn uggs al binnen!

Goede service, goed product.

Snelle levering, goed product.

GEWELDIGE SERVICE

Buiten het feit dat er snel wordt verzonden, ook heel goede communicatie. Kwaliteit spreekt voor zich.

Geweldige panty’s en……..een verrassing!

Beenmode heeft altijd prachtige producten……… zowel in de keuze voor panty’s als pantykousjes! En tijdens het kijken naar panty’s en pantykousjes kwam ik iets tegen waar ik nog nooit van gehoord had: HANDSCHOENEN om je panty’s aan te trekken!! Een geweldige verrassing voor mij! Ik heb ze meteen besteld!! Het einde van een tijdperk met………ladders in mijn panty’s!! Beenmode is een TOP bedrijf!! Ze hebben echt alles op beenmode gebied!!

Uitmuntend!

Na mijn bestelling is er contact met mij opgenomen over de kleur van een artikel dat een klein beetje veschilde met wat er nog leverbaar was. Super correct en klantvriendelijk! Dus een dikke tien voor de service :)

Heel vriendelijk en plezierig contact

Er was wat verwarring over de maat. Geen probleem en het wordt opgelost. Goede service!

Altijd zeer snel en zorgvuldig

Savonds om half 5 besteld, de volgende morgen om 9 uur in de brievenbus

Bestelling snel geleverd. Goede communicatie

Snel ontvangen.

Veel keuze en OK prijs.

Nadat ik digitaal de bestelling verstuurd had, werd het gelik, dus snel afgehandeld. In een stevige uitstekende verpakking heb ik het ontvangen binnen twee dagen. Het kon niet beter. Als alle verzenders zo zouden werken......want dat is niet zo.

Uitstekende service en mooie producten

Uitgebreid sortiment, goede kwaliteit, voldoende info op de website en uitstekende klantenservice! Ik had per ongeluk van een van de panties de verkeerde maat besteld en ik werd gebeld met de vraag of dat bewust was. Heel oplettend en vriendelijk. Super toch?

Bestelling was per abuis in verkeerde kleur besteld, per whatsapp direct contact en aangepast. Volgende dag bestelling in juiste kleur in huis!

als je héél oud bent en slecht ter been dan is het een zegen als je met één muistik je boodschappen kunt !

Driehoeven 16

5076 BB Haaren

+31 85 902 8001

Over Beenmode.nl

Beenmode.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in beenmode voor dames, heren en kinderen. Het assortiment omvat panty's, leggings, kousen, sokken en thermokleding van bekende merken, met een focus op stijl, comfort en kwaliteit. Beenmode.nl biedt een ruime keuze aan producten voor zowel dagelijkse outfits als speciale gelegenheden, gecombineerd met snelle levering en uitstekende klantenservice.

Over yunders.com