Prima bedrijf.

Zoekfunctie voor Dore Dore sokken kan verbeterd worden.

Waardeloos en bezeikte boel !!!

Sloffen besteld met. 50% korting krijg ik een mail door n fout in het systeem wordt mijn geld teruggestort, kan ze wel weer kopen voor de volle prijs , ook telefonisch kon men niks beteken

kwalitatief goed en snelle service

positieve ervaring voor herhaling vatbaar

Uitstekend!

Bestellen ging makkeljjk. Op de hoogte gehouden per mail. Pakketje voor in de brievenbus met een persoonlijke noot. Bestelde goederen netjes ingepakt. Is het mij dubbel en dwars waard.

Service zoals service hoort te zijn

Doen wat je beloofd en vriendelijk oplossen als dat nodig is. Ik word er blij van.

Geheel naar wens

Een webshop met een ruime keus, goed geprijsd. Netjes en snel verzonden.

Uitstekende webshop

Bestellen, betalen, verzending loopt allemaal soepel.

Goede kwaliteit, kleur klopt

Mooie katoenen kwaliteit, kleur klopt net de afbeelding. Mooi verpakt en kleine verrassing, top!

Goede persoonlijke service!

Leuke actie, vlotte bezorging met een persoonlijke noot!

Kleuren zijn onduidelijk en hoe doorschijnendmaillot

Ik heb nu panty gekocht. Ik wilde liever maillot die beetje doorschijnend is. Maar op foto’s en in omschrijving wordt dit niet duidelijk.

Perfecte service, snelle levering! Goed advies

Klantenservice super behulpzaam en ervaren!!

heel overzichtelijke webshop echt toppy.

ik heb al paar jaar hele goede ervaring met beenmode en de volgende dag ontvang ik mijn bestelling dus van mij een dikke plus!

TOP.

Snelle verzending, goed en zorgzaam verpakt. Fijn en klantvriendelijk bedrijf.

PRIMA BEDRIJF

Beenmode levert keurig netjes op tijd en een goede kwaliteit

Super ervaring

Snelle levering, goede verpakking en een persoonlijk kaartje.

Gewoon degelijk, snel en betrouwbaar ^!

Prima webshop... Voor mij al jaren een betrouwbaar adres. Mis tegenwoordig allen de persoonlijke briefjes....!

Mooie producten

Mijn ervaring is goed , en is er een probleem word er met je meegedacht tot we samen tot een goede oplossing komen

Al meerdere jaren bestel mijn beenmode en ondergoed en nu ook pantoffels bij Beenmode. De klantenservice is fantastisch, heel behulpzaam, vriendelijk en verstand van hun producten. Daarbij komt natuurlijk nog dat het assortiment van hoge kwaliteit is en ook veel keuze mogelijkheden. Ik ben ontzettend blij met Beenmode en heb het al aan diverse mensen aangeraden.

Heerlijk bezorgd in brievenbus. Top

Zie hierboven

Ben bij een ruiling netjes geholpen

Blij met vakkennis en advies

Ik had een panthy nodig van een bepaalde kleur,passend bij mijn kleding. Met mijn vraag geb ik een mail gestuurd en kreeg zeer snel een antwoord. Omdat mijn maat niet op voorraad qas heb ik ook nog gebeld en kreeg ik weer snel en ter zake kundig een advies. De bestelling had ik de volgende dag in huis. Lekker door de brievenbus. Ik koop al een paar jaar met veel genoegen bij dit bedrijf.

Mooie kousen, heel vriendelijke goede service

Er was wat onduidelijkheid over mijn bestelling. Gelukkig is dit prima opgelost en was er een goede communicatie met een heel vriendelijke klantenservice.. Blij met mijn bestelling

Prachtig en snel

De panty's die ik bestelde waren heel snel geleverd en van zeer goede kwaliteit. Ook heel mooi ingepakt, met tlc.

Super service

Super correct

Snelle en goede service

Fijne zaak

Driehoeven 16

5076 BB Haaren

+31 85 902 8001

Over Beenmode.nl

Beenmode.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in beenmode voor dames, heren en kinderen. Het assortiment omvat panty's, leggings, kousen, sokken en thermokleding van bekende merken, met een focus op stijl, comfort en kwaliteit. Beenmode.nl biedt een ruime keuze aan producten voor zowel dagelijkse outfits als speciale gelegenheden, gecombineerd met snelle levering en uitstekende klantenservice.

Over yunders.com