Produkt zoals omschreven.

Vriendelijke medewerkster Kreeg duidelijke info. Geen nonsens verhaal. Produkt zoals omschreven. TOP.

Je ziet dat er veel aandacht aan verzending en verpakking is gegeven

Had mijn maillot van Orublu snel in huis. Kon door brievenbus, was mooi in vloeipapier verpakt, met persoonlijk geschreven kaartje. Maillot was heel mooi, en pasvorm prima.

Snelle levering en mooi assortiment. Prima retourprocedure.

Duidelijk!

2 maillots besteld met korting en betaald. Kreeg een bericht dat ze uit de collectie waren gehaald. Direct een ander aanbod gekregen met dezelfde korting. Fijne communicatie.

Ik vind het een heel behaaglijk shirt.

Lekker warm, ik heb ook een campagne kleur dus het bevalt me heel goed. Wel kostbaar en hoop dan ook er veel plezier aan te beleven.

ouderwetse klantenservice

De verzending door D H L was ronduit teleurstellend. Maar Beenmode heeft alles in het werk gesteld om D H L alsnog naar behoren te laten presteren. Tijdens dit proces werd ik als klant via diverse telefoontjes op de hoogte gehouden. En bood zelfs alternatieven aan. Kortom ; Beenmode hanteert nog ouderwetse klantenservice.

Mooie maillots

Perfecte maillots, zoals ik van dit merk (Bonnie Doon) gewend ben. En supersnel geleverd.

Goede Kwaliteit/ prijs

Fijne warme gieswein sloffen besteld voor een goede prijs

Voel me als klant thuis bij Beenmode.nl Bestellingen worden met zorg geleverd en een uitstekende klantenservice,

Inderdaad voor 17:00 besteld, volgende dag in huis. Perfecte levering!

Snelle correcte levering.

Het eerste paar pantoffels sloten niet goed aan. Contact opgenomen met beenmode en kreeg het voorstel om eventueel om te ruilen voor een een ander type nr. Dit gedaan en na opsturen van de verkeerde heeft beenmode direct het andere type gestuurd. TOP!!!

Ik ben goed en vooral heel vriendelijk geholpen.

Snelle service en bezorgen

Wolford is een mooi merk en de panty’s zijn goed van pasvorm en sterk.

Goede communicatie over de aflevering

een prachtig bedrijf en goede service

mijn bestelling wordt goed afgeleverd

Snel bezorgd

Prima bezorging.

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit

Snel bezorgd.

Met grote voldoening tevreden

Produkt = kwaliteit (proficiat!) Service = kwaliteit (proficiat!) Klantvriendelijk = kwaliteit (proficiat!) Doe zo verder! Ik word een vaste klant van jullie!

Prima. Geen problemen tegengekomen. Snelle levering. Via de mail op hoogte gehouden door de verkoper. Leuk persoonlijk kaartje van de verkoper bij het product.

meedenkend

Bij twijfel krijg je goed advies en er wordt altijd in oplossingen gedacht. Grote keuze in collectie met goede omschrijving. Super winkel waar ik al jaren vaste klant ben.

snelle service

gewoon goed

Vlugge en correcte levering

Zie boven

Op tijd en goede producten

Snel geleverd, mooie sokken

Top service !

Reageren super snel op online vragen. De orderverwerking en verzending lekker vlot en beloven wat ze zeggen. Bij Beenmode kan je zonder zorgen je schoen kopen!

Driehoeven 16

5076 BB Haaren

+31 85 902 8001

Over Beenmode.nl

Beenmode.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in beenmode voor dames, heren en kinderen. Het assortiment omvat panty's, leggings, kousen, sokken en thermokleding van bekende merken, met een focus op stijl, comfort en kwaliteit. Beenmode.nl biedt een ruime keuze aan producten voor zowel dagelijkse outfits als speciale gelegenheden, gecombineerd met snelle levering en uitstekende klantenservice.

Over yunders.com