Mooie kwaliteit tegen een goede prijs

Ik ben altijd erg tevreden met de artikelen van Maatje Meer. Het zijn prima producten en de levering is super snel. Mijn laatste aanschaf was een blouse van Via Appia Due in een gewaagde kleurstelling, rood en oranje, zwart en creme. Hij staat erg leuk. Ik ben er blij mee.

Fijne kleding ,goede verpakking. Ben er blij mee.

Ben heel tevreden met de kleding die ik besteld heb. Goede kwaliteit en pasvorm.

Snelle levering en top kwaliteit kleding

Super snelle levering en retour ook snel en goed afgehandeld!

Besteld, snelle levering, goed geregeld als er iets retour moet en ook zeer snelle terug betaling!

Zeer aan te bevelen.

Heel kontent. Snelle en correcte levering

Netjes afgeleverd !

Nette vlotte aflevering

Snelle levering. Goed verzorgd

Tevreden over produkt

Fijne webwinkel, snelle levering, mooi verpakt

Wordt snel verstuurd en bij retour snel afgehandeld

Prima service en mooie kleding

Fijne side

Heel veel keus Super snel bezorgd!

Goed en snel

Xx

Trage levering

Trage levering en bij de tweede bestelling (andere maat) pas na 5 dagen mailen dat de maat (in tegenstelling wat op de site stond) niet beschikbaar is vind ik niet fijn. 140,- een week voor niets onderweg geweest en ik dus niet elders hetzelfde kon bestellen Het was de eerste keer, maar mij zie je niet weer.

Leuk assortiment en goede kwaliteit. Medewerkers altijd zeer vriendelijk. Kortom: Aanrader.

Fijne webshop voor een maatje meer.

De bestellingen worden netjes ingepakt en verstuurd. Retour gaat ook prima snel je geld weer op je rekening.

Prachtig!

Wat een prachtige kwaliteit van de broeken! De bestelling was de volgende dag al in huis! Een volgende keer bestel ik hier weer @

Snelle en nette levering.

Twijfel nog of ik de goeie maat heb.

Blij met Maatjemeer

Het is heel fijn om via de website van Maatjemeer kleding te kunnen bestellen. Zoeken op mijn lievelingsmerk en bestellen en na een paar dagen is de kleding geleverd. Altijd goed ingepakt. Deze keer een fijne broek en trui voor de winter. Ik ben er blij mee!

Zeer goede ervaring ook al was het via internet

Helaas was het bestelde artikel niet het juiste. Verkeerd besteld maar de afhandeling met de retour is heel keurig verlopen.

De mode winkel voor mij. Kleding in prachtige kleuren In stijlvolle maten voor iedere vrouw

Snelle levering en mooi artikel!

Heel blij met mijn aanschaf!

Een prachtig vest.

Dit vest is van een goede kwaliteit en pasvorm is heel mooi.

Vlotte levering.

Was erg goed

Was snel geleverd en netjes verpakt

Heechein 54

8491EN Akkrum

06-16520304

Over Maatjemeer.nl

Maatjemeer.nl is een webshop met prachtige grote maten mode voor vrouwen. Exclusieve kleding van topmerken in de damesmode. Hierbij kun je denken aan Yoek, Plusbasics, Georgedé, Xandres, KjBrand, Yesta, Base Level Curvy, Kaffe Curve, Via Appia Due, Yesta, Base Level Curvy , Doris Streich, Exxcellent, Sandgaard, Mona Lisa en nog heel veel andere merken. Het is ontstaan vanuit één van de mooiste speciaalzaken in deze specialiteit. De Dames van Akkrum uit uiteraard Akkrum (Friesland). Het is beslist ook de moeite waard om deze winkel een keer te bezoeken. De service en expertise van de medewerksters is groot. Maar ook is het gewoon gezellig in dat oude koetshuis.