Slechte bezorging

Eigenlijk kan je dit Maatje meer niet aanrekenen. Maar mijn bestelling van ruim €200 was op een compleet ander adres bezorgd. Gelukkig waren die bewoners zo eerlijk om het naar het goede adres te brengen.. Maar van Maatje Meer kreeg ik ook geen enkele reactie op mijn mails.. dat dat mijn pakket niet was geleverd... Dat is een gemiste kans, en twijfel of ik weer wat bestel, want heb met een blouse van mindere kwaliteit ook al eens contact gehouden wat heel moeizaam verliep... Jammer

Prima, het bestelde was naar wens.

Top bedrijf

Snelle levering en als je iets treug stuurd alles is zo geregeld

Twee de keer prima

Jammer dat ik het nog eens moet doen

Mijn pakketje is goed ontvangen.Maar gelaat heb ik het retour moeten zenden omdat het vest te groot was.Zo jammer voor mijn dat de maat te groot was een maat kleiner had beter geweest.

Alles goed

Altijd op tijd leuke dames beleefd En keurig geholpen Groetjes Paula

Op reactie van de bestelling en goed geleverd.

Handige site. Je wordt goed op de hoogte gehouden qua levering. Sneller dan verwacht.

Aanrader om hier online te shoppen. Snel, vriendelijk en toegankelijk!

Functionele website

Kan leuker en aantrekkelijker. Verder prima bedrijf met goede merken

Was zoals in omschrijving

Was zoals in omschrijving alleen PostNL was erg laat met bezorgen

Altijd goed

Iets kopen bij MaatjeMeer: altijd goed. Mooie kwaliteit, zorgvuldige verzending, blije klant!

Super goede service

Ik heb meerdere artikelen besteld, kreeg te horen dat er 1 niet meer was, geld was al terug gestort op mijn rekening eer de bestelling afgeleverd was. Goede communicatie. Erg blij met de kleding, kwaliteit is goed en pasvorm perfect. Mijn 2e bestelling, kom zeker nog terug voor meer.

Prima webshop, ben meer dan tevreden.

Goede website, fijne collectie. Goede verzending en bij retourneren een snelle afhandeling. Helemaal top !!

Heel mooie kleding waar je lang plezier van hebt en zeer snelle levering.

Heel mooie kleding waar je lang plezier van hebt. Bovendien zeer snelle levering met vrolijke sticker aan de buitenkant van het pakketje: “Groeten van de Dames”.

Snelle levering ,ben er blij mee .

Goede en snelle levering

Netjes verpakt net een kadootje, snelle levering. Netjes allemaal.

Mooie jurk! Blij mee

Netjes verpakt en geleverd. Ik ben erg blij met mijn nieuwe jurk.

Goede service zowel bij bestelling als retour

Keurig verpakt en verzending ook goed gegaan

De bestelling kwam iets later maar dat was voor mij geen probleem. De webside ziet er mooi uit maar een bezoek aan de Dames in Akkrum is zeker de moeite waard.

Snelle en Prima levering!

Netjes verstuurd, snelle levering niets op aan te merken! Een dikke Duim!

Heel mooie kwaliteit kleding.

Snelle levering en goede kwaliteit.

Eerlijk

Fijne website

Voor een maatje meer. Is dit een heerlijke website, en veel keuze voor elke portemonnee wel wat. Goede sevice en goede levering. Netjes verpakt. Zelfs met een leuk presentje. Met vragen kun je ook bij hun terecht en dat is ook fijn. Het aanbod van merken is voor jong en oud. Zeker een aanrader.

Heechein 54

8491EN Akkrum

06-16520304

Over Maatjemeer.nl

Maatjemeer.nl is een webshop met prachtige grote maten mode voor vrouwen. Exclusieve kleding van topmerken in de damesmode. Hierbij kun je denken aan Yoek, Plusbasics, Georgedé, Xandres, KjBrand, Yesta, Base Level Curvy, Kaffe Curve, Via Appia Due, Yesta, Base Level Curvy , Doris Streich, Exxcellent, Sandgaard, Mona Lisa en nog heel veel andere merken. Het is ontstaan vanuit één van de mooiste speciaalzaken in deze specialiteit. De Dames van Akkrum uit uiteraard Akkrum (Friesland). Het is beslist ook de moeite waard om deze winkel een keer te bezoeken. De service en expertise van de medewerksters is groot. Maar ook is het gewoon gezellig in dat oude koetshuis.