Super bedrijf correct vriendelijk

Als ik iets bestel, krijg ik het zo snel mogelijk. Als er iets retour gaat, is het bedrag heel snel weer terug gestort. TOP!!!!

Zeer snelle levering

Betrouwbare site om kleding te bestellen.

Altijd een bevestiging na bestelling en binnen paar dagen heb je deze in huis.

Heel erg tevreden

Snelle levering ik ga zeker meer keren bestelling

Fijne zaak met heel veel leuke kleding, goede service en snelle levering.

goede ervaring

erg leuk tuniek gekocht, snelle service met vragen beantwoorden en verzenden. Hij is nogal te groot maar ga hem laten vermaken, vond hem veel te leuk om terug te sturen (mijn maat is er niet meer).

Prachtige jurk

Mooie jurk gevonden van mijn favoriete merk in deze webshop. Er is heel erg veel keus. Op het pakket heb ik een tijd moeten wachten maar dit ligt niet aan de webshop. Wel aan PostNL en daar heb ik een klacht ingediend. Ik zou willen adviseren om met de mogelijkheid te werken de klant een pakketpunt te laten kiezen voor bezorging want als je het aan PostNL overlaat… drama.

Besteld volgende dag thuis. Verpakking in grote envelop, de jurk in plastic zak. Plusbasics dus meestal goed

Snelle levering en artikel naar wens

Mooie merken en leuke items.

Alles naar wens.

Gebruiksvriendelijke website en snelle levering.

altijd goed

Al meerdere keren besteld bij Maatjemeer.nl en iedere keer prima geleverd. Een enkele keer, in het verleden, eens iets geretourneerd en dat werd ook netjes afgehandeld. Ik blijf trouwe klant.

Veel keus en snelle levering

Er is veel keuze van mooie merken. Als je iets bestelt dan ontvang je dit snel. Bij eventueel retourneren heb je ook snel je geld weer terug. Ook in de winkel word je super aardig geholpen. Blij dat deze zaak bestaat. Veel keus voor mensen m t een maatje meer.

Snel geleverd, goed verpakt! Blij mee!

Goede levering, heerlijk jurkje

Mooie broek

Lastig dat de broek een beetje kort is, dat is waarschijnlijk mijn eigenschuld. K zal meer moeten letten op de binnenbeen maat. Verder mooie broek en fijne kwaliteit.

online maar met een "winkelervaring"gevoel

pakje werd snel geleverd. Ik had een telefonische vraag en deze werd snel en prettig beantwoord. Helaas was de geleverde jurk te groot. Terugzending ging vlot. Zo ook de terugbetaling.

Voldoet aan alle verwachtingen.

Altijd goed

Snelle levering!

Heel tevreden!

Blouse in twee verschillende maten besteld en had ik snel thuis. Na retourneren van een van de blouses werd retour zeer snel verwerkt.

slecht

ik had een top van Yoek besteld toen ik hem binnen kreeg gepast had en de kaartjes eraf had gehaald liet ik hem de volgende dag aan mijn man zien. Die zei wat een rare vlekken zitten erop ik schrok en zag tot mijn grote schrik dat er inderdaad vlekken op zaten wat leek alsof het op een vieze grond had gelegen. Ik heb gelijk een mail gestuurd , maar nog geen antwoord gekregen. jammer!!!

Fijne winkel en goede adviezen. Heel vriendelijk personeel.

Ben niet een voorstander van de web winkel. Niet alles was op de web staat is in de winkel te verkrijgen. Persoonlijk geef ik de voorkeur om eerst de kleding te passen, voordat ik het betaal. Weet wel, het hoort bij deze tijd.

Snelle service! ook de terugbetaling bij retourneren is supersnel. Fijn!

Meerdere artikelen besteld om een keus te maken, terugbetaling binnen twee dagen als je gelijk retourneert. Fijn!

Alles naar wens en heel blij!

Ben dik tevreden over de levering en Maatjemeer. Heel blij dat ik daar nog de Yesta broek kon bestellen, dus alles naar wens Top!

Doen wat ze beloven!

Snel en betrouwbaar via de webshop. Erg aardig en goed geholpen in de winkel. Ik rij er graag meer dan 100 km voor.

Goed ontvangen past goed kwaliteit goed

Heechein 54

8491EN Akkrum

06-16520304

Over Maatjemeer.nl

Maatjemeer.nl is een webshop met prachtige grote maten mode voor vrouwen. Exclusieve kleding van topmerken in de damesmode. Hierbij kun je denken aan Yoek, Plusbasics, Georgedé, Xandres, KjBrand, Yesta, Base Level Curvy, Kaffe Curve, Via Appia Due, Yesta, Base Level Curvy , Doris Streich, Exxcellent, Sandgaard, Mona Lisa en nog heel veel andere merken. Het is ontstaan vanuit één van de mooiste speciaalzaken in deze specialiteit. De Dames van Akkrum uit uiteraard Akkrum (Friesland). Het is beslist ook de moeite waard om deze winkel een keer te bezoeken. De service en expertise van de medewerksters is groot. Maar ook is het gewoon gezellig in dat oude koetshuis.