Goed en betrouwbaar

Mooie kleding wordt met zorg verpakt thuis geleverd .

Goed geholpen! Aanrader!!

Mijn bestelling was snel afgehandeld maar daarna kreeg ik geen bericht. Gelukkig meldden jullie na een week dat er een vertraging opgelopen was bij versturen van het pakket. Eindelijk duidelijkheid! De shirts van Base Level zitten, zoals verwacht, heerlijk!

Zeer tevreden!

Ik had twee jurken in twee verschillende maten besteld. Ze kwamen prachtig verpakt binnen. Prachtige kwaliteit en een zeer vlotte afhandeling bij het retourneren van één van de beide jurken. Fijn bedrijf!

Fantastisch,

Alles klopt: het pakje wordt snel bezorgd en je wordt goed op de hoogte gehouden vanaf de verzending totdat het bezorgd is. Ook een retourzending wordt snel en correct afgehandeld.

Persoonlijk

Mijn moeder ontving haar pakketje in het verpleeghuis, ze was heel content met de kleding, maar ook vanwege het persoonlijke berichtje.

Helemaal goed!

Veel keuze, duidelijke site, goede service en snel verstuurd.

Fijne kleding, snelle service, echt een fijne webshop?

De bestelling was binnen 4 dgn in huis

Gewoon goed!

Alles naar wens verlopen.

Weet niet welke bestelling bedoeld wordt.

Mij wordt gevraagd een reactie te plaatsen maar ik heb mijn laatste bestelling niet ontvangen!

Veel keuze voor een maatje meer.

Grote collectie. Goede service. Mooie merken. Mocht ik een keer in Friesland zijn, kom ik zeker langs in de winkel .

Een aanrader!

Goede, snelle en persoonlijke service.

Zeer snelle en correcte afhandeling..ook naar Belgie

Ook de website is gebruiksvriendelijk

Grote collectie

Grote collectie en mooie merken. Snelle levering en mocht het niet naar wens zijn om wat voor reden dan ook wordt het bedrag snel terug betaald .

Dik tevreden

Snel bezorgd, vertraging door post.nl wordt netjes doorgegeven. Mooie kleding.

Gwqeldig

Mooie kleding en een snelle bezorging,

Prima en snel geleverd

Broek bleek anders dan ik verwachtte, maar zo fijn dat ik er direct nog 1 heb besteld

Eerste keer besteld en vol verwachting wachten op de levering. De levering was goed niet snel maar zeker niet langzaam. De kleding die ik besteld had was perfect en wat mooi. Ben een blije klant en ga zeker nog eens bestellen.

Bestelde goederen worden op tijd en keurig afgeleverd

Helaas ontbreken op de website wel de maten van hetgeen ik besteld heb, culottes van Kaffe Curve . Tot twee maal toe retour moeten zenden, helaas. Desbetreffende kleding wordt allen ' webonline ' verkocht, een reis naar de winkel maken om te passen heeft dus geen zin, jammer.

Snelle levering, prima broek!

Duidelijke communicatie over de status van de bestelling.

Snelle levering!!

Snel geleverd en er ging ook weer iets retour en dat ging ook snel en heel correct.

De bestelling wordt supersnel geleverd! Kwaliteit is uitstekend

Goede service en vlotte afhandeling

snelle en goede service

snelle verwerking van bestelling en als er soms iets mis gaat wordt het snel en goed opgelost

Mooie jurk, snelle levering.

Heechein 54

8491EN Akkrum

06-16520304

Over Maatjemeer.nl

Maatjemeer.nl is een webshop met prachtige grote maten mode voor vrouwen. Exclusieve kleding van topmerken in de damesmode. Hierbij kun je denken aan Yoek, Plusbasics, Georgedé, Xandres, KjBrand, Yesta, Base Level Curvy, Kaffe Curve, Via Appia Due, Yesta, Base Level Curvy , Doris Streich, Exxcellent, Sandgaard, Mona Lisa en nog heel veel andere merken. Het is ontstaan vanuit één van de mooiste speciaalzaken in deze specialiteit. De Dames van Akkrum uit uiteraard Akkrum (Friesland). Het is beslist ook de moeite waard om deze winkel een keer te bezoeken. De service en expertise van de medewerksters is groot. Maar ook is het gewoon gezellig in dat oude koetshuis.