Bestelproces is snel en makkelijk. Bezorging en communicatie is prima.

Prima.

Snelle bezorging goeie maat hartstikke leuk.

Al meerdere keren met succes besteld

Fijne webshop met ruime keuze, snelle levering en mocht iets niet naar tevredenheid zijn ook weer gemakkelijk terug te sturen . Betaling wordt weer netjes en snel terug gestort. Heel tevreden !

Minder goed dan ik gewend ben

Het bestelde vorige week in winkel opgehaald en gepast. Bleek te groot, shirt achtergelaten. Gisteren bericht van retour. Shirt kostte 54,95. Ik krijg 50 euro terug, want er wordt 4,95 ingehouden voor verzendkosten…..???? Beetje vreemd. Het geld staat overigens nog niet op mijn rekening. Een vorige keer is het heel wat vlotter afgehandeld èn kreeg ik het volledige bedrag terug.

Prima service en snelle verzending

Zeer prettig

Altijd alles netjes verzonden, Mooie kleding Ook als je retour stuur wordt het netjes afgehandeld. Ik kom hier zeker steeds weer terug. Jammer dat de winkel zo ver weg is.

Prima .snel bezorgd in één woord geweldig

Prima.

Ik had dit shirt al in het lichtblauw, beviel prima, en daarom nog in het donkerblauw besteld! Was nog nier bekend met het merk Frankwalder.

Alles prima

Was goed op tijd.

Snellen levering.

Super goed geregeld allemaal.

Dat ik een jurk had besteld die mij niet stond kan maatje meer niets aan doen haha . Maar de retour en geld weer terug ging super snel. Het is jammer dat de winkel zo ver bij mij vandaan is , maar bestellen is ook prima. Ik heb er weer een top adres bij voor leuke kleding

Blij mee!!

Wederom keurig verzorgd mijn pakket ontvangen. Mooie spullen, goede service.

Heel tevreden

Goede overzichtelijke en klantvriendelijke website plus een snelle service!

Mijn 1e bestelling heb ik keurig volgens opgave ontvangen.

Mijn 1e bestelling heb ik keurig volgens opgave ontvangen. Deze winkel kan er niets aan doen, dat de artikelen niet pasten en Post.NL traag was in leveren bij het servicepunt. De jurken waren keurig verpakt. Er wordt ook een fijne zelfplakkende retoursticker meegeleverd.

Vlot en zorgvuldig

Het blijft altijd een gok of je online de goede maat en pasvorm bestelt, maar mijn beide items zijn prachtig en vallen mooi. Precies zoals ik het graag heb, blij mee!

Overdracht van bodycelli naar Maatje Meer

De website is duidelijk en mooi aanbod. Ik zocht specifiek een broek van. Basic vanwege de heerlijke stof, travel, draagcomfort is goed. Helaas was één broek van de twee achteraf niet meer leverbaar. Betaling terug is direct afgehandeld. De andere broek was prima. Kortom ik ga zeker vaker bij Maatje Meer webshoppen.

Snelle levering als maat niet op voorraad is snel aangevuld

Artikel werd snel geleverd en is helemaal naar mijn zin. Wat ik ook erg prettig vind is dat er een retour etiket ingesloten wordt. Natuurlijk wil ik niet graag retourneren maar dat er rekening mee wordt gehouden is prettig.

Hele goed webshop

Veel keuze, goede merken, snelle levering en als iets toch niet helemaal naar je zin is en je stuurt het retour, snelle terugbetaling. Top.

Fijne webshop waar je op kunt vertrouwen.

Afgelopen maand diverse keren wat besteld en sommige kleding geretourneerd. De levering is vlot en de retouren worden snel afgehandeld, geld staat snel weer op je rekening. Dat geeft vertrouwen om verder te snuffelen in deze webshop met ruime keuze en mooie kleding.

Mooie kleding

Naast mooie kleding, goede service en snelle levering

Snelle levering!

Tevreden!

Prettige website, snelle service, niets te klagen ….. Top!!!!

Mooie kleding

Mooi en goede maat, ook snel geleverd. Top en zal vanaf nu vaker bij jullie shoppen

Heechein 54

8491EN Akkrum

06-16520304

Over Maatjemeer.nl

Maatjemeer.nl is een webshop met prachtige grote maten mode voor vrouwen. Exclusieve kleding van topmerken in de damesmode. Hierbij kun je denken aan Yoek, Plusbasics, Georgedé, Xandres, KjBrand, Yesta, Base Level Curvy, Kaffe Curve, Via Appia Due, Yesta, Base Level Curvy , Doris Streich, Exxcellent, Sandgaard, Mona Lisa en nog heel veel andere merken. Het is ontstaan vanuit één van de mooiste speciaalzaken in deze specialiteit. De Dames van Akkrum uit uiteraard Akkrum (Friesland). Het is beslist ook de moeite waard om deze winkel een keer te bezoeken. De service en expertise van de medewerksters is groot. Maar ook is het gewoon gezellig in dat oude koetshuis.