Fijne webshop

Zij hebben veel keuzes aan merk kleding. Mijn favoriet is Via apia due.

Goede kwaliteit

Snel en met zorg geleverd, artikelen van goede kwaliteit.

Een top kleding zaak Alles op de puntjes geregeld Wat ben ik blij met jullie Jullie zijn een 10waard Hartelijk dank Paula

Top !

Het winkelen via de website gaat vlot en duidelijk. Versturen is ook vlot verlopen, we hoefde niks te retourneren alles was zoals het beschreven was en de fit is dus goed. Post.nl heeft vlot geleverd

Mooie kleding van Yoek. Op tijd geleverd.

Top bedrijf

Op tijd verstuurd. Goed verpakt echt een aanrader

Makkelijk te bestellen en heel snel geleverd. Netjes verpakt en alles was naar verwachting. Hier bestel ik zeker nog een keer.

Ik heb een heel prettige ervaring metMaatje meer

Snelle levering ,prettig

Mooie merken late levering

Er staat verzonden maar is na enkele dagen alleen aangemeld . Ik moet rekening houden bij uw firma dat U niet dezelfde of eerstvolgende werkdag verstuurd en dat het geen pakketservice is waar bezorgkosten voor betaal maar goedkopere brievenbuspakket is .

Perfect, ik bestel hier zeker weer

Snel adequaat en vriendelijk. De verpakking maakte me vrolijk!

Tevreden

Stoffen en kleuren mooi. Het zit perfect.

Mooi product, snelle levering.

Ik heb gevonden wat ik zocht. Mooie blazer. Door de verpakking heb ik toch nogal moeite moeten doen om deze glad te krijgen.

Een webshop die doet wat hij zegt! Snelle en goede levering en kwaliteitskleding.

Grote keuze, snelle levering

Mijn artikel werd snel geleverd.

Snel geleverd en ik ben er blij mee

Snelle levering en mooi vest. Precies wat ik verwacht had.

om lang plezier van te hebben.

Leuke eigentijdse kleding van mooie kwaliteit.

Mooie site, snelle levering

Mooie collectie, prima communicatie, snelle levering

Goed en snel

Als je iets besteld bij Maatje Meer is het gevraagde er altijd heel snel. Leuk ingepakt, een cadeautje

voldoende

keurig afgehandeld

Een tevreden klant

De websitevis goed, overzichtelijk, leuk aanbod. De levering ging snel en ook met post.nl. is het goed verlopen.

Hele fijne ervaring.

Leuke medewerksters. Je wordt prettig geholpen.

Site agréable et envoi rapide

Le site est agréable et les envois sont très rapides ! Je n ai pas eu besoin du service retour car tout était à ma taille

1 zin? 1 woord: TOP

Je voelt je gezien als mens. Werkelijk een aanrader.

Altijd heel goed, zo betrouwbaar!!

Ik heb hele goede ervaringen met maatje meer, er wordt snel afgehandeld en heel goed en duidelijk gecommuniceerd!! Of het nu gaat om een bestelling of een retour, het gaat altijd op een hele fijne manier!

Heechein 54

8491EN Akkrum

06-16520304

Over Maatjemeer.nl

Maatjemeer.nl is een webshop met prachtige grote maten mode voor vrouwen. Exclusieve kleding van topmerken in de damesmode. Hierbij kun je denken aan Yoek, Plusbasics, Georgedé, Xandres, KjBrand, Yesta, Base Level Curvy, Kaffe Curve, Via Appia Due, Yesta, Base Level Curvy , Doris Streich, Exxcellent, Sandgaard, Mona Lisa en nog heel veel andere merken. Het is ontstaan vanuit één van de mooiste speciaalzaken in deze specialiteit. De Dames van Akkrum uit uiteraard Akkrum (Friesland). Het is beslist ook de moeite waard om deze winkel een keer te bezoeken. De service en expertise van de medewerksters is groot. Maar ook is het gewoon gezellig in dat oude koetshuis.