Snelle levering en retourverwerking.

Prima winkel en service. Een aantal fijne merken.

Mooi shirt

Ik ben erg blij met mijn shirt. Mooie pasvorm en leuke prijs. Helaas kwam het net te laat om mee te nemen op vakantie.

Snelle service, snelle levering, snelle terugbetaling zonodig

Mooie kleding in grote maten

Mooie kleding in grote maten, snelle levering

Ik kan alleen maar zeggen een 10 met een Grifel alles klopt wat een fijn zaak ik bestel meestal online om dat het te ver weg is Maar nogmaals dank jullie wel

Snel en vakkundig

Prachtige kleding ontvangen!

Wat een mooie kleding heb ik voor een mooie prijd mogen ontvangen! Dank!

Totale afhandeling van de bestelling: TOP.

Was enthousiast over de pantalon, helaas valt deze voor mij te groot. Dus retour en ook dit verliep vlekkeloos

een grote glimlach

broek was jammer genoeg veel te lang ,dik betekend niet LANG

Fijne webshop met mooie kleding

De webshop functioneert prima, bestellen gaat super snel net als de bevestiging. Helaas kan PostNL soms roet in t eten gooien doordat de levering langer duurt. Ook het retourproces van Maatjemeer loopt snel en vlekkeloos. Top bedrijf

Mooie website met veel keuze.

Snelle levering die keurig verpakt is en een snelle afhandeling van retouren.

Snelle levering, leuk ingepakt en goede afhandeling.Aanrader om hier iets te bestellen

Snelle levering. Leuk verpakt. Goede afhandeling mocht je iets willen retourneren. Aanrader om hier iets te bestellen.

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Voor de eerste keer bij MaatjeMeer gekocht

Prima, mooi aanbod, ruime keuze en geen gedoe over retour.

Blij mee

Ja, ik ben blij met Maatje Meer. Mooie kwaliteit kleding en makkelijk online te bestellen. Ook de levering binnen een paar dagen is ideaal. Dus .... blij met MM.

Zoals altijd: prima

Ik ben gewoon een heel tevreden klant!

Goede gebruikersvriendelijke website en goede service

Ik heb niet altijd tijd om live te winkelen, dus ben ik erg blij met de online webshop MaatjeMeer van de Dames van Akkrum. Het aanbod is geweldig: mooie merken en heel veel verschillende stijlen. Voor iedereen wat wils. De service is heel goed en de communicatie vriendelijk en helder.

Prima ervarig

Goede service .

Snelle en nette levering

nadat ik wat besteld had op de webshop is het heel snel en netjes thuis bezorgd En het kleding stuk zit heerlijk Ik ga hier vaker bestellen

GROTE MATEN , VEEL KEUZE IN GOEDE MERKEN

SNELLE LEVERING, GOED VERPAKT EN BIJ RETOUR ZENDEN , 2 DAGEN LATER AL EEN E-MAIL VAN ONTVANGST EN DAARNE OOK SNEL DE TERUGBETALING VIA DE BANK

Alles prima!

Snelle levering!

Verzending prettig verlopen

Duidelijke site, snelle levering, nu betaling na zending, volgende keer gewoon via iDeal!

Weer werd alles netjes verpakt en snel verzonden. Terugbetaling van retour was ook weer heel snel geregeld. Meer dan tevreden!

Snelle levering van kwaliteit artikel

Bestelde artikelen kwamen overeen met de foto zoals in de website getoond.

Heechein 54

8491EN Akkrum

06-16520304

Over Maatjemeer.nl

Maatjemeer.nl is een webshop met prachtige grote maten mode voor vrouwen. Exclusieve kleding van topmerken in de damesmode. Hierbij kun je denken aan Yoek, Plusbasics, Georgedé, Xandres, KjBrand, Yesta, Base Level Curvy, Kaffe Curve, Via Appia Due, Yesta, Base Level Curvy , Doris Streich, Exxcellent, Sandgaard, Mona Lisa en nog heel veel andere merken. Het is ontstaan vanuit één van de mooiste speciaalzaken in deze specialiteit. De Dames van Akkrum uit uiteraard Akkrum (Friesland). Het is beslist ook de moeite waard om deze winkel een keer te bezoeken. De service en expertise van de medewerksters is groot. Maar ook is het gewoon gezellig in dat oude koetshuis.