Juiste maat, keurig verpakt en snel verzonden. Gewoon zoals het hoort.

Snelle verzending, prima.

Uitsteked

Goede service, netjes verpakt

Kapot jasje gekregen

Afgelopen zaterdag kreeg ik een spijker jasje en een witte blouse. De knoop van de rechter mouw was stuk. Dit stond ook op de post-it die op het jasje was geplakt. Ik heb direct gebeld en kreeg het advies om een mail te sturen naar lummie. Dit gedaan, De mail kwam terug en ik heb hem toen naar jullie klantenservice gestuurd met een foto van het jasje. Tot nu toe geen reactie op gehad. Ik vind het moeilijk om jullie service te beoordelen, omdat ik niet weet hoe jullie met de schade omgaan.

Super, vanaf begin tot het eind!

Makkelijk te bestellen via de website, mooie artikelen, snelle levering en keurig verpakt. Mocht het onverhoopt retour gestuurd moeten worden dan zit het retourlabel al in doos erbij. Prima service!!

Uitstekend.

Heb mijn ervaring al in de mail naar maatje meer gestuurd. Maar voor u vlug verzonden goed verpakt . Alle maten waren goed . Blijdschap dat het uitstekend verzorgd was.

zoals altijd, snel, netjes en een groet van de Dames.

Alles goed

Wil toch even melden ,dat wij hier juist erg tevreden zijn met post nl Slechte ervaringen met DHL Ligt denk ik aan de bezorger

Perfecte aflevering met mooie producten!

Zoals altijd hele duidelijke communicatie, snelle levering en hele mooie producten ontvangen. Dat maakt echt blij!

Snel en efficiënt!

Goede kwaliteit kleding. Retourzending wordt zeer snel afgehandeld, incl. terugstorting aankoopbedrag.

Artikel zoals afgebeeld op webshop

Goede ervaring mooi verpakt en artikel ziet er net zo uit als afgebeeld in webshop Ben erg blij met de aankoop

Goede kwaliteit, prima service

Mooie, duidelijke website. Goede kwaliteit kleding. Snelle levering.

top

top service en mooie kleding

Super snel

Via de website besteld: zeer snelle levering en de retourafhandeling was super snel. Maar er gaat niets boven de mooie en gezellige winkel in Akrum

Goed.

Snel bezorgd, en helemaal. Naar mijn zin

Prettig winkelen!

Goede ervaring. Mooie kleding!

Vriendelijk, snelle service, netjes verpakt, goede kwaliteit, correcte afhandeling. Geen overbodige folders erbij. Alles duidelijk.

Blij met de kledij - geen levering in afhaalpunt

Het was mijn eerste bestelling bij Maatjemeer. Ik ben heel blij met de mooie kledij, netjes verpakt en snel geleverd. Vier sterren waard! Ik heb echter maar drie sterren gegeven omdat er niet gekozen kan worden voor levering in een afhaalpunt van post-nl. Ik ben er nu speciaal voor thuisgebleven, want een pakje kan niet veilig afgezet worden als ik niet thuis ben. Levering in een afhaalpunt verkleint trouwens de ecologische voetafdruk en zou eigenlijk de eerste optie moeten zijn.

Fijne web site

Ze hebben mijn merk

Overzichtelijke info

Fijne blouse en jas ontvangen

Blij met deze winkel, mooie spullen mooie kwaliteit...dank jullie wel

Snelle levering en terugbetaling

altijd prima!

Mooie kleding en goede service!

Nog nooit problemen gehad met jullie bedrijf

Mijn bestellingen komen altijd vlot en ik heb nog nooit problemen gehad met jullie bedrijf. En omdat jullie zo betrouwbaar zijn, bestel ik graag bij jullie.

Alleen maar lof!!!

Heel blij met jullie, betrouwbaar, stabiel, persoonlijk en mooie collectie!

Heechein 54

8491EN Akkrum

06-16520304

Over Maatjemeer.nl

Maatjemeer.nl is een webshop met prachtige grote maten mode voor vrouwen. Exclusieve kleding van topmerken in de damesmode. Hierbij kun je denken aan Yoek, Plusbasics, Georgedé, Xandres, KjBrand, Yesta, Base Level Curvy, Kaffe Curve, Via Appia Due, Yesta, Base Level Curvy , Doris Streich, Exxcellent, Sandgaard, Mona Lisa en nog heel veel andere merken. Het is ontstaan vanuit één van de mooiste speciaalzaken in deze specialiteit. De Dames van Akkrum uit uiteraard Akkrum (Friesland). Het is beslist ook de moeite waard om deze winkel een keer te bezoeken. De service en expertise van de medewerksters is groot. Maar ook is het gewoon gezellig in dat oude koetshuis.