Pluspunten

Snel, goed en goedkoop. Prima service! Geheel tevreden over de afzuigkap. mooi afgewerkt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ben zeer tevreden hoe bij deze ondernemer klachten worden opgelost Heb in april van 2013 de abe 600 aangeschaft, al snel bleek dat e.e.a niet klopte het rooster viel er steeds uit, Bij melding werd direct een nieuw rooster gestuurd,ook deze pasten niet.snel daarna begaven de lampjes het,ook hier had ik snel nieuwe Toen ik onlangs melden dat het rooster nog steeds met plakband vast diende gezet te worden,kreeg ik spontaan het aanbod dat met een kleine bijbetaling een nieuwe afzuigkap gestuurd zou worden. Waar vind je deze service

Pluspunten

Makkelijk te bevestigen en simpele bediening

Kijk of je uitkomt met je snoer

Pluspunten

excellent site

Pluspunten

Duidelijk, betrouwbaar, betaalbaar, snelle levering

geen

2 sterren: slechter dan verwacht

de doos kwam beschadigd aan, wel op tijd, inhoud was niet beschadigd... gelukkig. helaas is het product niet wat ik nodig heb, ik moet het retourneren....

Pluspunten

vlotte bezorging

Pluspunten

Goedemorgen, Ik kan nog niets zeggen over de Sonia 600 afzuigkap, hij zit nog in de doos. Over 2 weken begint de renovatie van mijn keuken, die ongeveer 1 week gaat duren. Als laatste wordt de afzuigkapbedrijf door een erkent opgehangen. Na 12 juli kan ik u hopelijk meer over de afzuigkap vertellen. Ik kan nu nog geen totaal oordeel geven vandaar 5 punten! Met vriendelijke groet, Mar

Pluspunten

Snelle service goeie koop

Ga zo door

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levertijd is zoals beloofd: snel en correct per post!

Iets meer specialisme zou helpen: b.v. mijn slurf boven de afzuigkap is te kort. ik wil er nog een stuk bovenop hebben, anders moet ik iets van kunststof creëren en dat is geen mooi gezicht. Zou handig zijn als die mogelijkheid bij de aankoop werd aangegeven. Nu moet ik het vragen en ik weet niet of het kan. Zo'n kunststof kastje laten maken kost meer dan de afzuigkap zelf.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima prijs voor een goed product, zeer snelle levering.

Maatvoering van de kap onhandig, de voorzijde van het schuivende gedeelt van de vlakke plaat afzuigkap is net zo breed als het vaste gedeelte, dus loopt vast. Zelf 3 mm ingekort. Geen keuze tussen 100 mm of 120 mm aansluiting van de afvoerslang. Zelf de oude 120 mm aansluiting van de oude kap overgezet.

Pluspunten

Snelle levering, mooie afzuigkap!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en correcte levering van de afzuigkap, niet van het bijbehorende koolstoffilter

Handleiding uiterst summier. Geen bevestigingsmateriaal. Het koolstoffilter dat ik nabestelde, werd veel te laat geleverd. Pas 10 dagen na de bevestiging van de afzuigkap kon deze gebruikt worden.

Pluspunten

afzuigkap zat keurig verpakt en werd netjes de andere dag geleverd.

ben tevreden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijke website en supersnelle levering.

Pluspunten

Snelle levering RVS goed beschermd Prijs gunstig door aanbieding

Pluspunten

Van het begin tot het einde een makkelijke website en ook een goede prijs/kwaliteit. Ook de bezorging was snel en binnen de afgesproken tijd.

Kan niets verzinnen.

Pluspunten

snel en correct

geen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Eenvoudige website, lage prijs, snelle levering

Verpakking slecht te verwijderen OF zwaar beschadigd. Matige/slechte kwaliteit van de producten.

Pluspunten

Zeer goed verpakt

Nvt

Pluspunten

geweldig

Rietveldenweg 43

5222ap Den bosch