Echt top!

Onlangs heb ik 5 kussenhoezen voor onze tuinbank besteld. De tool online werkt heel gemakkelijk en ik vond het ook heel fijn dat ik staaltjes kon bestellen om zelf de kleur en stof te bekijken en voelen. In eerste instantie had ik zelf wel een foutje gemaakt in het bestelproces, maar dit werd echt heel netjes opgelost. We zijn echt supertevreden over de service en de kwaliteit van de kussenhoezen. Ze zitten als gegoten en de afwerking is echt heel netjes. Heel erg bedankt!

Prima allemaal

Heb 5 imitatie leren hoezen voor 2 banken besteld en ik ben er heel tevreden mee. Ze passen precies en zien er erg mooi uit. Ook de levering ging heel vlot binnen 2 weken.

Heerlijke kussens om op te zitten

Goed gemaakt hoor. Kom zeker terug top

Snel en volgens opgave

Camperkussens vervangen via opgave module op de website. Bestelling werd snel geleverd en ziet er netjes uit

Commande de coussins pour une banquette d'angle

J'ai fait appel cet été à MyPilloo pour la fabrication de coussins destinés une banquette d'angle dans un espace repas dans une cuisine. C'est Ruben qui s'est occupé de mon projet et il a été de très bon conseil quant au choix des matériaux, à l'envoi des échantillons, à la précision des dimensions. Il a pris le temps de répondre à toutes mes questions et il a été attentif et efficace. Son professionnalisme et sa gentillesse ont vraiment fait la différence. Le résultat est conforme à mon attente, la fabrication est de qualité. Je recommande vivement MyPilloo à tous ceux qui recherchent un fournisseur de qualité !

Kussens op maat

Onze kussens zijn perfect gemaakt en geleverd . Bedankt

Op tijd en geleverd wat ik besteld had

Binnen 2 weken het gevraagde kussen voor in de boot geleverd

Prima service met gratis stalen en zo de juiste keuze kunnen maken.

Top Kussens

Prachtige afwerking. Zeer tevreden mee.

Hele fijne en makkelijke site !!

Super makkelijk door te lopen om alles in te vullen en de kussens zien er prachtig uit

Precies wat ik in gedachten had bij het bestellen!

Mooi materiaal, perfecte pasvorm!

Prachtige nieuwe kussens voor de caravan

We hebben een tekening van de banken gestuurd en kregen een advies voor de juiste maat van de kussens. Daarna hebben we kleurstalen aangevraagd, die waren er de volgende dag al. Toen kregen we een offerte, en hebben we de kussens besteld. De levering was erg snel. En het resultaat is super.

Tuinset ljjkt als nieuw, met alleen nieuwe hoezen! De beschrijving precies gevolgd en de de hoezen passen precies!

Prachtige kussens

Mooie kussens, stevig en mooi afgewerkt. Bij verkeerde maten kon dit nog worden aangepast, snelle service

Prima kussens

Precies op maat

Past uitstekend

Goede service en hulp via de telefoon na mijn online bestelling, die ik zelf niet goed had in gevuld. Klasse! En product perfect afgeleverd. Erg blij mee.

super geregeld en erg tevreden

In onze Hobby caravan wilde wij van de huidige rondzit naar een rechthoekzit met plofrugkussens. Zelf de zitbanken wat aangepast en stofstalen besteld bij 123. Een paar keer constructief contact gehad met de klantenservice en uiteindelijk de kussenset van wel 12 kussens besteld. De kussens werden spoedig (~10 werkdagen) door 123 zelf bezorgd. Het resultaat is super. De kussens passen perfect, mooie sterke stof en de afgewerking en van hoge kwaliteit. Het was best wel een dingetje om via internet zo'n project aan te gaan maar we zijn echt super tevreden over de afloop. Aanrader!

Kwaliteit én service voor de scherpste prijs!

Geweldig bedrijf! Ik heb voor aankoop veel vergeleken maar de prijs is hier absoluut het laagst, en dat voor fantastische kwaliteit én service. Wij hebben een matrastopper voor onze bedstee laten maken, we kregen na het aangeven van onze keuze in materiaal zelfs nog uit hun eigen initiatief advies welk materiaal geschikter zou zijn. Ik mocht meermaals staaltjes laten komen en heb zo de perfecte stof kunnen uitzoeken. Door een situatie in onze bedstee die zij ook niet konden voorzien lag het matras niet helemaal lekker erin. Menig ander bedrijf zou daar de schuld gelegd hebben, maar 123maatkussens heeft zonder probleem het matras opgehaald en aangepast zodat hij beter zou liggen. Het contact is snel, persoonlijk en duidelijk met iemand met verstand van het product. Ik hoop snel een foto te kunnen toesturen zodra onze verbouwing klaar is en we de bedstee in orde gaan maken. Voor mij geen ander bedrijf meer, alles op maat koop ik vanaf nu op 123maatkussens!

Ge-weldig!

Vorige week donderdag besteld in de stof Cartenza Liver en nu de week erop op vrijdag al geleverd. Heel mooi gemaakt en het schuim (SG35) is lekker stevig. Wij zijn zeer tevreden!

Uitstekende keus voor een kussen op maat

2x bij dit bedrijf een bestelling geplaatst, en 2x dezelfde zeer positieve ervaring gehad: *Bedrijf is goed te bereiken, niet zo'n irritant keuzemenu met 10.000 opties. *De medewerkers denken met de klant mee, in plaats van een bestelling gelijk door te zetten waar een betere optie aanwezig is, en hebben waardevolle suggesties. *Prijzen zijn concurrerend, en de geleverde kussens voldoen aan de (kwaliteits)verwachtingen. *Bestelproces is duidelijk, klant wordt goed op de hoogte gehouden. *Beide keren werd de bestelling snel geleverd, voor de verwachte afleverdatum. Dit is hoe ik verwacht dat een bedrijf zaken doet. Heb ik weer een kussen nodig, dan weet ik waar ik heen ga.

Mooi kussen

Met behulp van de kleurstalen precies de juiste stof gevonden.

Heel mooi

De instructies gevolgd op de website en het kussen is helemaal perfect. Goede kwaliteit. Erg tevreden.

super !

erg goed geholpen , snelle levering . goede service .

goed maar enigszins te zacht

ik heb een hardere zit verwacht, steviger

Perfecte mooie kussens.

In onze infrarood sauna kussens gekocht, extra dik. Mooie afwerking, perfecte afmetingen, zalig om op te liggen....

Leemskuilen 5

5563CK Westerhoven