Snel geleverd. En ziet er perfect uit.

Keurig gemaakt, top!

Makkelijk en mooi voor een goede prijs

Online kwam ik 123maatkussens tegen. Ik heb het kussen voor onze erkerzitje zelf online kunnen maken (materiaal, kleur, vorm en dikte kunnen bepalen). En op mijn vragen had ik gelijk antwoord via een vriendelijke medewerker aan de telefoon. Ik ben meer dan tevreden met het gemak van de bestelling en de kwaliteit van het kussen!

Mooi en precies gemaakt

En ook nog eens conform afspraak geleverd. Niets op aan te merken dus

Ziet er goed uit.

Het kussen ziet et prima uit past goed, maar helaas is hij te hard, Jammer dat ik hem niet kan gebruiken. Mvg. Marianne van Hooren

perfect

vriendelijke, behulpzame klantenservice. snelle levering.

Super mooi gemaakt !

Goed geholpen en zeer tevreden over resultaat !

alles heel vlot verlopen

Het was makkelijk om te bestellen. De levering verliep heel vlot en het resultaat is als verwacht. Het is prachtig

zeer goed

zeer goed en rap en goedkoop

Fantastische service

Goede service na verkoop

Snel en professioneel

Het kussen werd besteld met duidelijke instructies van hun kant om dit goed te specifiëren. De levertermijn werd gerespecteerd en het kussen voldeed perfect aan de vereisten.

Keurig en precies!

De kussens voor onze camper werden sneller geleverd dan beloofd was! Dikke plus! En dankzij de gratis staaltjes die we aan konden vragen is het ook nog gewoon precies de goede bekleding in precies de goede kleur geworden!

super

Het kussen die we bestelden, was top in orde. Heel mooi afgewerkt, en vroeger geleverd dan voorzien.

Precies zoals ik het hebben wil

Kussen in de maat en stoffering zoals besteld gekregen binnen de afgesproken termijn.

Prima product en levering.

Het product is volledig zoals door mij gewenst gemaakt en is van uitstekende kwaliteit. De communicatie vanaf het moment tot de levering was prima.

Super mooi. Netjes afgewerkt en was perfect

Kussens werden snel geleverd en zien er prachtig uit. Mooi gemaakt!

FANTASTISCH!

Onze eerste ervaring met 123maatkussens en zouden dit iedereen aanraden!

Lekkere stevige vulling, helaas de hoes minder

De hoes krijgt snel pluisjes en bolletjes van het erop zitten. Jammer want de kussen zitten heerlijk en blijven mooi in model terwijl er dagelijks op gezeten wordt.

Geweldige zitcomfort.

Na enige dagen wachten,na de bestelling,werden de kussens bezorgd. Meteen op de stoelen gelegd en we zijn enorm enthousiast over het zitcomfort wat deze kussen hebben. Ook de uitstraling is goed. Gewoon hele fijn en mooie kussens.

Kwaliteit is super en netjes

Prachtige kussens, hele goede kwaliteit, goede prijs.

Heel erg mooie kussens en ook heel erg snel geleverd. De kwaliteit en pasvorm zijn echt meer dan geweldig. Ook hele goede customer service en mensen die nog harder willen lopen voor hun klanten. Dat gebeurt tegenwoordig niet meer zo vaak. Meer dan tevreden: met het product, met de prijs en met de service. Een echt aanrader. En ik schrijf niet zo vaak reviews, maar deze is het echt waard!

Prima kussen!

Heel tevreden over het kussen en de snelle levering!

Perfecte en snelle service

We hadden een kussen op maat laten maken voor op onze kist in de garderobe en de kleur en maat (en prijs) waren precies zoals wij in gedachte hadden. Gewoon perfect! Heel erg blij mee en de stof blijft mooi. We gaan zeker vaker bij 123maatkussens bestellen…

Goede klantenservice en denken met je mee. Levering en kwaliteit kussen/zitting perfect.

Leemskuilen 5

5563CK Westerhoven