Prachtig kussen met mooie stof

Het kussen is erg mooi gemaakt, strakke goed van mooi materiaal een prachtige kleuren. Als ik nog eentje nodig heb zal ik die zeker bij jullie bestellen!

Snelle service en kwaliteit

Camper kussens op maat gemaak. Zit goed en mooi gemaakt. Levertijd was ook snel. Wij zijn erg tevreden.

Super service

Wij zochten een kussen op maat voor onze zitbank in de keuken. 123maatkussens hielp ons met al onze vragen. Ter plaatste konden we alles overleggen en de stoffen en kussens voelen. Op mails werd heel snel gereageerd en ze dachten ook erg goed mee. Super tevreden met het resultaat! Zeker een aanrader.

Gemakkelijk dat het kussen oplaadbaar is

Heel veel gemak . Omdat ik met honden werk . Ze niet mogen afkoelen ivm spieren. Als ze moeten wachten en de Bench ingaan . Kussen er bij .hoven dan geen jas aan . Wat ze niet altijd prettig vind.

Prachtig kussen, mijn bank kan nu weer jaren mee.

Veel keuze, makkelijk bestellen en een prachtig kussen.

Tevreden

vlotte afwerking van de bestelling, met een prima resultaat

Na een meetfout van mijzelf heeft 123maatkussens een nieuw kussen gemaakt o.b.v. de nieuwe maat!

Na mijn foute opmeting een nieuw kussen gestuurd met korting. Ik ben tevreden met deze webshop!

Alles goed

Kussen volgens correcte maatvoering en kleur sneller dan verwacht geleverd. Het contact over levering verliep uitstekend en hierin werd heel fijn met mij meegedacht. Ik ga vaker eens bestellen!

Onze kussens zijn bestemd voor ons chalet in Frankrijk en daar gaan wij pas eind april naar toe.

Netjes en punctueel

Eerste kussen besteld en binnen een week afgeleverd Helaas verkeerde dessin besteld. Mijn fout niet opgelet bij bestelling. Vervolgens tweede kussen besteld. Met juiste dessin. Weer binnen een week geleverd. Heel tevreden met de kussens, omdat ook voor het eerste kussen een bestemming is gevonden in een andere stoel. Tip1: vergelijking van dessins is wat lastig en vraagt wat tijd. Tip2: vraag toch de proef stalen van dessens aan. (Zelf niet gedaan) Communicatie over bestelling, verwerking en verzending is heel goed. Mooi afgewerkte kussens, stralen kwaliteit uit.

Uitstekende prijs/ kwaliteit

Handige tol op de site om een keuze te kunnen maken. Snelle service en goed product.

Zijn tevreden.

Ze hebben mij telefonisch heel vriendelijk geholpen om de juiste kussen te vinden. Deze werd ook snel, persoonlijk thuis bezorgd.

Prachtige kussens

Een fantastisch bedrijf, vragen worden snel beantwoord, ze denken met je mee en geven een advies als dat beter is dan wat je besteld, snelle levering. De sierkussens zijn alleen te vol gevuld waardoor ze niet lekker zitten in het begin maar daar kan je zelf wat uithalen en na verloop van tijd zakken ze meer in waardoor ze hun stevigheid houden nu. Het resultaat is echt prachtig!!!

Alles naar wens

Maatkussen voldoet volledig aan mijn verwachting. Bestelling werd snel en correct verzonden

Goede kwaliteit

Mooie stoffen en goede kwaliteit. Je kunt eventueel eerst een proeflapje bestellen (gratis) en dan kun je goed zien hoe bijvoorbeeld kleuren bijelkaar staan. De kussens werden vrij snel geleverd. Wij hebben de kussens besteld voor ons zelf gebouwde camper. Handig dat alles op maat kan. We zijn er erg blij mee!

Geweldig goede service!

Heel goed! Werd zelfs teruggebeld omdat ze nog wat wilde overleggen over mijn bestelling. Gelukkig maar, want anders had ik een verkeerde maat kussen binnengekregen...Dank!!

Snel en makelijk

Makelijk te bewerken. Snel leveren Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, snelle levering

Mogelijkheid om sampels van stoffen aan te vragen geeft goede indruk van wat je eigenlijk besteld. Meet instructies op de web pagina zijn duidelijk. Kwaliteit is goed. Vulling is goed stevig. Een aanrader

zeer positief!

Dankzij de ondersteuning van Manon hebben wij een prachtige stof kunnen bestellen, die duidelijk binnen de afgesproken levertermijn afgeleverd werdt. Hartelijk dank - wij zijn er heel blij met het eindresultaat! Aanbevelen?? Jazeker !!

GOede kwaliteit en afwerking

Ontzettend veel keus uit bankhoezen en in allerlei maten leverbaar. Vooraf wat staaltjes uitgekozen zodat ik de juiste keuze kon maken wat betreft stof. Nu erg blij met de gemaakte keuze. Het is geleverd volgens afgesproken levertijd en bestelling was goed te volgen. Bedankt!

Uitstekende service, makkelijke site mooie producten

De site is makkelijk en overzichtelijk. Product net als op de site. Goede service en snel in huis. Goede kwaliteit kussens. Heel tevreden

top

ik wilde een hondenmand maken maar vond geen juiste maat van een kussen . maar bij 123maatkussens hielpen ze mij goed tijdens het telefoongesprek . mijn hond en ik zijn dik tevreden. top.

Wij zijn zeer tevreden over het uiteindelijke resultaat

Leemskuilen 5

5563CK Westerhoven