Prima kwaliteit en zeer goede service

Vriendelijk personeel en snelle levering

geweldig

Mooie stoelkussens

Netjes gemaakt.

Snelle levering en geweldige kwaliteit

Heel goed. Het kussen dat we hebben besteld voldoet helemaal aan onze verwachtingen. De kwaliteit is heel goed en de afwerking erg netjes.

Gewoon vakkundig goed in elkaar gezet.

Kan er zelf niet voor aan het werk.

Mooie kussens, snelle levering!

Ik heb enkele malen fijn contact gehad via de mail en mijn vragen werden duidelijk en snel beantwoord. De levering van de kussens was sneller dan aangekondigd. Het resultaat is mooi!

Een prima kussen , vakkundig gemaakt!

Zie boven

Top service/levering

Wat een supersnelle service en leveringen. Donderdags besteld en woensdag daarop al geleverd. Echt top

Veel keus, goed uitgelegd, prima kwaliteit

Ruim 3 jaar geleden onze bijna 40 jaar oude caravan opgeleukt met nieuwe bankkussens van 123maatkussens.  Nu twee bijpassende losse kussens besteld. Ik heb wel aardig wat vulling er uit gehaald anders waren ze te hard.  Maar dat is juist mooi dat ik die keuze kon doen. Helemaal tevreden

Kwaliteit top, snelle levering

Goede ervaring (tweede keer); snelle levering en prima materiaal.

Made exactly according to my specifications and very comfortable. Quality looks good - both materials and manufacture. Good communication regarding delivery.

Alles perfect, mooie kussens, goede service!

We zijn ontzettend goed geholpen met de keuze van de stof en de afwerking. Erg blij met het resultaat!

goed produkt

Netjes gemaakt tegen redelijke prijs

Mooi kussen

Kussen voor bankje besteld. Stevige zit, mooie afwerking. Dankzij kleurstalen ook goede kleur.

Werken snel en goed

Meedenkend

Ik had verkeerd besteld, En toch kwam 123maatkussens met een perfecte oplossing. Hoe mooi is dat

correcte en betrokken afhandeling

De door mij bestelde kussens zijn op een fantastische manier gemaakt. Dit geheel volgens mijn wensen waarbij er een fijn inhoudelijk overleg plaats vond of de maten welke opgegeven wel correct waren. Deze betrokkenheid bij het vervaardigen van de kussens waardeer ik enorm. Op deze manier kom je niet voor verrassingen te staan.

Geweldig!!!

Order is eenvoudig te plaatsen via de website, daarna eenvoudige maar doelgerichte communicatie. Order werd met eigen bezorgdienst geleverd. Kwaliteit van de bestelde kussens is uitstekend….

zalig!

Alles is prima verlopen. Eerst een mail gestuurd met vragen . Deze waren duidelijk, vlug en fijn beantwoord. Daarna bestelling gedaan. geen problemen mee gehad en vlugger in huis gekregen dan aangegeven stond. De levering verliep ook zeer vlot. Het voornaamste: een zalig kussen, voldoet 100% aan ons verwachtingen.

Goed advies en nauwkeurige medewerkers!

Ik kan niet anders zeggen dat de aankoop van de kussens op maat heel goed is verlopen. Het zelf uitmeten en bestellen was een beetje spannend, want als je een foutje maakt is het jouw eigen verantwoording. De begeleiding was heel goed. Ik ben twee keer gebeld door een medewerker om nog een toelichting te geven of een advies te ontvangen. Adequate en snelle telefonische begeleiding. En de levering was heel snel, sneller dan ik had verwacht. De 5 sterren zijn echt verdiend. Ga vooral zo door!

Kussens zien er mooi uit en zitten prima

Bestelling verliep soepel en de kussens voldoen helemaal aan de verwachtingen. Ze zien er mooi uit en zitten prima.

Maatvoering en uitvoering gewoon in orde. Prima ook op de afgesproken tijd geleverd

Alles zoals beloofd en prima in orde

Zeer tevreden en goede ondersteuning bij advies voor de juiste kussens!

Medewerker Manon heeft ons goed geadviseerd en nam hier ruim de tijd voor. En gaf ons een mooi aantrekkelijk aanbod. Kussens zien er perfect en mooi afgewerkt uit! Wij zijn zeer tevreden en komen graag terug als klant!! Logeerhuis Jij&ik-support

Mooie kussens

De kussens zien er heel goed uit. De stof is precies zoals op de afbeelding. Erg tevreden!

Mooie goede kwaliteit kussens

Zeer tevreden.