Prettig meegedacht, mooi gemaakt, vlot geleverd

Gewoon doen! Wij wilden een groot zitkussen voor onze bank (met afwijkende maten en een schuine, lsnge kant) + 2 driehoek kussens als rugleuningen. Best spannend om online te bestellen, maar na een telefoontje, appen van foto's van de bank en meerdere malen appcontact over vragen die ik nog had, had ik er alle vertrouwen in. En terecht: de kussens zijn echt mooi gemaakt en passen perfect. Erg blij mee.

Ontzettend klantvriendelijke medewerkers die alle tijd nemen om je zo goed mogelijk te helpen bij het maken van de keuze voor je kussens. Vooral alle lof voor Nathalie! We zijn heel blij met de kussens!

Mooi kussen welke perfect op maat is

Mooi kussen

Beslist aan te bevelen!

Goed advies! En het bestelde op tijd geleverd, en in goede orde ontvangen! Kortom uitstekend.

Makkelijk besteld en goede kwaliteit

Kussen besteld voor zonnedekje op de boot, prima!

Uitstekende kwaliteit en afwerking

Matras laten maken voor in onze zelfgebouwde camper. Matras uitstekend afgewerkt, mooie strakke naden met een rits aan één zijde en de kleur is erg mooi. De stof en het matras zijn van zeer goede kwaliteit.

Geweldige servce

Mooi dat je stalen kunt bestellen! Dat maakt de keuze heel gemakkelijk. En de service is ook gewoon goed. Ik had het niet helemaal goed met de maten, maar dat is alsnog keurig opgelost

Gewoon TOP !!!

Makkelijk te bestellen, goede uitleg, snelle levering en boven al ziet te prachtig uit en zit heerlijk !!!

Duidelijke website

Bijzonder goed

Mooie en fijne kussens, en ook een snelle levering.

Mooie sterke kussens prachtig afgewerkt

Ik heb contact van het begin tot einde heel prettig ervaren! Goed telefonisch meegedacht bij twijfel welke soort en ook aflevering was vlot en verzorgd.. ik ga zeker meer gebruik maken van jullie vakmanschap en kan eindelijk goed gebruik maken van mijn “oude” Gelderlander!met hartelijke groet Corine

Tevreden

Precies op maat, netjes afgewerkt en eerder geleverd dan toegezegd.

Super vlot gegaan

Bestelling is vlot verwerkt. Super dat de medewerkers bij twijfel toch even contact opnemen om te checken als de bestelling wel klopt.

De kussens zijn goed gemaakt, prima kwaliteit en vlot geleverd.

Goede service, mooie afwerking, handige website!

Ik ben zeer tevreden over mijn kussen. de maat is perfect, mooie kwalitatieve stof en zeer mooie afwerking. De website geef heel goed de verschillende mogelijkheden weer. De kleurnuances op de website matchen maximaal met de werkelijke stof. Nog één kleine suggestie: misschien ook de mogelijkheid aanbieden om lintjes aan het kussen te voorzien, zodat je het kan vastmaken.

Netjes, mooi en keurig geleverd!

Ik ben zeer tevreden, keurig gemaakt en snel geleverd! Ik ben een blij mens en zeker een aanrader…..

Fijne stevige kussens

Exact op maat. Goede kwaliteit snelle levering, als je bedenkt dat ze op maat worden gemaakt.

Prima, zonder problemen.

Prima, zonder problemen

Netjes en snel

Duidelijke site, goede service en mooi kussen op maat

Wow vandaag mijn bankkussen binnen gekregen. Super mooi afgewerkt. Perfecte kleur en de tip van antislipmatje is inderdaad helemaal top. Schuift helemaal niet. Heel blij mee. Trouwens was de levering ook sneller dan verwacht. Kortom erg tevreden Had andere reviews gelezen, maar echt top

snelle levering en goede service

Kussens werden eerder geleverd dan eerst aangegeven, maatvoering is perfect en zitten heel fijn, top!

Communicatie zeer goed en fijn. Levering volgens afspraak en past allemaal precies.

Snel, netjes en goed gemaakt!

Levering was sneller dan van tevoren aangegeven. Altijd goed natuurlijk. Stof precies hetzelfde als van het staaltje. En perfect afgewerkt. Mijn 2e set kussens bestel ik binnenkort ook hier.

Hocker kussen helemaal naar wens gemaskt en geleverd. Goed afgewerkt, geen franjes of zo en nette bezorging.

Goede kussens

Leemskuilen 5