Mooie goede kwaliteit kussens

Snelle levering de kussens waren er eerder dan verwacht

Top ervaring en top product.

Gebruiksvriendelijke website en bestelmogelijkheid. Snelle levering en fantastische after sales! Complimenten!!

Top!!

Bestelling volgens opgegeven maten geleverd. Ziet er perfect uit!!

Prima kussens, goede prijs en snel geleverd.

Prima kussens, goede prijs en snel geleverd.

Geweldige service

Zal een ieder aanraden om bij u te bestellen

Hele goede en snelle service. Perfect passende kussens

Bij meerdere leveranciers info en offerte opgevraagd. Uiteindelijk voor 123maatkussens.nl gekozen op goede prijs-kwaliteit en vooral de goede service en begeleiding en meedenken. Waarvoor niets dan lof. Dank Manon voor de geweldige service!

Zeer goed geholpen, mooie producten

We hebben onze tuinkussens besteld, die waren voornamelijk standaard maten, maar 1 afwijkende maat(een L-vorm). Daar kreeg ik netjes een tekening van en werd goed geholpen. Meer dan tevreden met onze kussens!

Weer netjes en snel gemaakt /geleverd

Nieuwe hoezen laten maken voor de kussenset die we zo’n 6 jaar terug hier hadden laten maken. De vulling was nog prima. Mooi gemaakt en vlot ook. Qua prijs ook best scherp.

Mooi

Mooie kwaliteit.

Goede prijs voor goede kussens

Lang zitten wikken en wegen tussen alle verschillende aanbieders. Volgens mij bieden ze allemaal dezelfde stof en is de kwaliteit schuim een van de verschillen. De prijs bij 123 was zeker beter. De kussens hebben we netjes op tijd ontvangen. Voor onze camper zijn het zowel zit-als slaapbank kussens. Dus dat is sowieso een compromis, maar de kwaliteit lijkt ons heel goed. Met een toppertje voor het slapen is het perfect!

Helemaal in orde en prima service!

Goede partij om mee samen te werken. Komen afspraken volledig na en leveren goede service. Betrouwbaar!

Goed op maat en snel geleverd

Dit was de 2e keer dat wij hier besteld hebben de 1e keer een complete set voor ons kleine zitje, en nu alleen de hoezen nodig voor de loungeset daarbij hadden wij ook 2 speciale kussenhoezen nodig zowel schuin als trapezium ook deze net als de andere hoezen goed van maat. De 1e bestelling duurde de levering wat langer maar deze was ruim binnen de afgesproken tijd geleverd.

Uiteindelijk word het allemaal netjes geregeld.

Goede klantenservice!! Veel contact mee gehad omdat er verkeerde kussens waren geleverd. Alles netjes opgelost. Ben er wel lang mee bezig geweest maar het resultaat is super !!

Kussens zijn netjes afgewerkt en een week eerder geleverd.

goed advies en mooi product

Via internet plofkussens bestelt. Werd door 123maatkussen gebeld om toch even alle maten te verifiëren i.v.m. dubbelcheck voor de maten. Hierna binnen korte tijd producten in huis.

Keurig afgewerkte kussen mooi materiaal!

Fijne zitkussens, de rugkussens zouden wat mij betreft wel wat zachter mogen. Verder is alles heel mooi afgewerkt.

schitterend

zeer mooi afgewerkt. Voelt aangenaam aan. Goede kwaliteit.

Super…..ik val steeds in slaap als ik erop lig

Dat ik steeds n slaap val als ik erop lig

Mooie kussens perfect op maat gemaakt!

We waren toe aan nieuwe kussens voor onze tuinstoelen. Omdat ik nog wat vragen had eerst even een mail gestuurd en ik ontving dezelfde dag nog een telefoontje. Daarna volgende de offerte ook dezelfde dag. Fijn dat het allemaal zo snel werd opgepakt. Ook werden de kussens snel geleverd, top bedrijf ik kan niet anders zeggen.

Top betrokkenheid

Toch in korte tijd levering mogelijk Wist eigenlijk niet dat productie vanuit Portugal was ?!? Laagste prijsgarantie was eigenlijk op deze korte termijn niet mogelijk !!? Ondanks tegenofferte producent Vught

Top! Snel en goed

Snel mijn prachtige bankkussen geleverd en alles perfect op maat!

Ze denken goed mee bij de bestelling. Materiaal is topkwaliteit

Uitstekende service

Nadat we de kussens besteld hadden werden we gecontacteerd door de klantenservice met de vraag waarvoor ze gebruikt gingen worden. We hebben wat info uitgewisseld en toen bleek een andere vulling evengoed te gaan. Zonder eenig probleem werd de bestelling gewijzigd en het verschil terug betaald. De kussens kwamen veel vroeger aan dan verwacht en ze zijn perfect. De kleur is prachtig, het materiaal heel mooi en ze zitten zeer goed. We zijn er super tevreden over en we bestellen hier zeker nog meer kussens van.

Super strak!

Het duurde even voor de levering, niet volgens de tijd op de site, maar net binnen gekregen. Goede kleur, strak gemaakt, zit comfortabel en super kwaliteit, erg blij mee. Maakte het wachten weer goed! Klasse product.

Leemskuilen 5

5563CK Westerhoven