Zeer goede service

Wanneer weet je of een bedrijf een goede service heeft. Juist, als er iets mis gaat. Ik had kleurstalen besteld zodat ik zeker wist dat ik de goede kleur zou krijgen. (hun advies). Na 1 week had ik mijn kussens al binnen, maar helaas toch de verkeerde kleur. Kan gebeuren. Een telefoontje was genoeg. Er werden meteen nieuwe hoezen besteld in de juiste kleur en weer een week later al binnen. Al met al top service.

Correct en mooi afgewerkt

De afgesproken levertijd werd gerespecteerd, de afwerking was volledig volgens de beschrijving. We zijn zeer tevreden van het resultaat. Spijtig dat we meer moesten betalen voor België dan voor Nederland

Goede service, snelle levering, goede kwaliteit

Goede service, snelle levering, goede kwaliteit

nette zeer correcte behandeling met kwaliteitslevering.

Wij zijn zeer tevreden met bestelling,en levering. Echt topkwaliteit.

Zowel het bestellen als de correspondentie als de levering waren perfect.

Zeer snelle levering na telefonisch overleg. Kwaliteit is hoogwaardig. Kleur is conform plaatje op de website.

Prima, uitstekende service en zeer behulpzaam bij he vinden van het juiste artikel

Goede service. Mooie kwaliteit.

Na een paar keer gebeld te hebben om de puntjes op de I te zetten. Zijn we zeer vriendelijk geholpen en werd er mee gedacht. Kussens zijn binnen de afgesproken tijd. Gemaakt en op het afgesproken tijdstip af geleverd. We zitten nu heerlijk buiten

Prachtige kussens van mooie kwaliteit stof.

Het bestellen vond ik spannend omdat het toch om een flink bedrag ging. Maar toen ze geleverd waren was ik helemaal blij. De zitkussens zijn lekker stevig, de plofkussens in de rug mooi vol. De stof is van goede kwaliteit en de kleur is prachtig. Afwerking is ook helemaal top.

snel,goede kwaliteit/prijs verhouding

snel,goede kwaliteit/prijs verhouding

Ik heb hoezen besteld voor 2 lange zitkussens op mijn lounge bank. Ze passen precies, mooie stof en zien er mooi strak uit. Rits is ook stevig. Levering en aankondiging van de levering ook helemaal prima. Ongeveer 2 weken levertijd. Ik ga ook zeker hoezen voor de andere kussens bestellen.

Super kussens!

Echt hele goede stevige kussens van een hele goede kwaliteit voor een heel goede prijs! We hebben twee keer kussens besteld en zijn er 100% tevreden mee! Ze weten precies hoe ze kussens moeten maken en ook precies op maat!!

Mooie en degelijke kussen

Een kussen laten maken voor een halbankje. Mooi kussen. Mooi afgewerkt en heel degelijk voor een goede prijs.

degelijk gemaakt kussen, goed werk

ik heb een kussen voor onze keukenbank besteld. Heel mooi gemaakt kussen, van goede kwaliteit. Alleen de informatievoorziening zou iets beter kunnen; ik had bij de bestelling alleen uiterlijk 15 werkdagen gezien, en vervolgens niets meer gehoord. Ineens kwam er een mail dat we het kussen spoedig zouden kunnen verwachten; toen was het er snel. Heel blij mee in ieder geval.

super goed geregeld

makkelijke site om je kussen te bestellen , dit kan zelfs een klein kind , je wordt netjes op de hoogte gehouden vanaf de bestelling tot de levering , ben dik tevreden met de kwaliteit en afwerking van de kussens , als ik er meer nodig heb bestel ik zeker weer bij dit bedrijf

Goed geregeld, alles in orde, erg blij!

Kussen werd tijdig bezorgd, materiaal is goed, maat is goed. Helemaal top.

Mooi product van goede kwaliteit

Heel netjes afgewerkt . Ik ben zeer tevreden.

Ik ben dik tevreden.

Super kwaliteit

Mooie kussens, duidelijke meet instructies. Van elke stap wordt je via de mail op de hoogte gehouden, kwaliteit super en levering ook!

Super goed en snelle levering

Mooie, nette en betaalbare kussens. Snelle levering, zelfs met de order van grote van onze bestelling (5 zitkussens, 4 rechte rugkussens, 2 met schuine zijde en 2 leuningen)

Wederom perfect en mooi gemaakt!

Voor een 2e keer kussens besteld. Na wat hulp en uitleg over de diktes van de kussens per telefoon, alles online kunnen bestellen. Levering was op tijd en kussens passen perfect. Ziet er weer prachtig uit! Zal jullie zeker aanraden bij anderen!! Merci

Geheel volgens verwachting.

Overzichtelijke website met eenvoudige invoering van maten en stoffen. Kussens passen perfect. Vervolgens ook nog sneller geleverd dan overeengekomen. Dus ik geef 5 sterren.

Netjes

Snel geleverd mooie kwaliteit

alles 100%, niks meer aan veranderen

Ik wilde een "opstapje" voor mijn ouder wordende teckel zodat hij makkelijker op de bank kan komen. Door een kussen samen te stellen kun je de hoogte de kleur en de stijfheid zelf kiezen. Het resultaat is top, precies hoe ik het had bedacht en de snelheid en bezorging en communicatie van dit bedrijf is helemaal fijn.

Wat een fijne service

We bestelden kussens voor in de camper, eigenlijk te laat want we zouden op korte termijn vertrekken. Via de chat van 123maatkussens.nl vroeg ik of het sneller kon en de kussens arriveerden mooi een dag voor vertrek. Ze zijn precies wat we hadden besteld, de textiel lijkt van prima kwaliteit te zijn en de foam is lekker stevig. We zijn zo tevreden dat we overwegen meer te laten stofferen door dit bedrijf.

Leemskuilen 5

5563CK Westerhoven