Mooie kwaliteit voor fijne priks

Goede levering, met mooie prijs kwaliteit verhouding g

Helemaal naar wens

Strak kussen in mooie stof. Keurig binnen aangegeven levertijd.

Mooie kussens laten maken in 15 dagen gemaakt en ontvangen. Zit heerlijk en goede klantenservice. Top ervaring!

Snel en keurig

Heel blij met het tuinbank kussen

Alles wat op de site beloofd wordt, is waar gemaakt grote klasse

De bestellingen worden gecheckt. Bij vragen wordt netjes gebeld om de vragen op te lossen, zo worden teleurstellingen voor komen. Ik kan niet anders zeggen dan grote klasse. Het product is net als de service van grote klasse.

Maatwerk van erg goede kwaliteit !

Nieuwe kussens besteld voor een lounge-set. We vinden de kussens van een betere kwaliteit dan de originele. Levering was zoals beloofd.

De klantenservice is zeer goed, wij werden prima geholpen en geadviseerd. De afgeleverde kussens zijn prachtig en goed op maat gemaakt!

Teleurgesteld

Ik heb plofkussens besteld, maar deze zijn zo dik opgevuld dat er geen enkele speling in zit. Ik moet de helft van de vulling er uit halen om een beetje comfortabel te zitten. En de vulling van stukjes schuimrubber is ook niet mooi, je blijft het bobbelige oppervlak zien. Ik had gehoopt op een zachtere vulling.

Prima kussens en goede service!

Lounge kussen set besteld, makkelijk website met veel keuze mogelijkheden. Bestelling ruim voor de bevestigde levertijd geleverd. Op mijn verzoek andere dag doorgegeven om te leveren. Was geen probleem! Kortom, goed bedrijf en ze leveren mooie kussens.

kussens zijn precies zoals ik had verwacht

komen hun afspraken goed na

Snel & netjes geleverd

Stevige kussens, mooi kwaliteit

Erg tevreden over adviezen, communicatie en mooie kussens!

Goede adviezen gekregen over de maatverdeling van de kussens. Snelle en duidelijke communicatie via de e-mail. En razendsnelle levering, veel eerder dan de verwachte levering. De levering ook precies volgens planning en goed verpakt afgeleverd.

Beste service en goede resultaat

Kussen zijn netjes afgewerkt en binnen de verwachte tijdsbestek opgelerd. Waren wel ongeveer 3 cm groter dan opgegeven maar het paste wel.

De nieuwe kussens voor de caravan zijn werkelijk van top kwaliteit.

Ruime keuze uit bekleding en soorten vullingen ( diktes en hardheid). Mooie en met zorg gemaakte kussens en heel erg betaalbaar. Ongekend snelle levering aan huis.

Goede zitkwaliteit en mooie stof

Makkelijk qua maatvoering in te voeren Website is Makkelijk. Vooraf hadden we kleurstalen besteld. Heel fijn want op een scherm is de kleur altijd anders

Super tevreden! Goede service

Hele mooie loungekussens, Goede service, fijn contact.

Perfect.

Overtrof mijn verwachting...

Snelle levering en vakwerk. Hoezen perfect gemaakt. Ook de kussen voor op de bank.

Online kussens en matrassen besteld voor in de camper Goed afgehandeld en snel geleverd Achter af toch niet helemaal de goede keuze gemaakt qua kleur en stof deze zijn erg besmettelijk maar dat ligt aan aan mezelf

Service en het resultaat is prima

Het ziet er netjes uit en zit goed

geloofwaardig

Precies wat een klant wenst.

Super kwaliteit!

Super afgewerkt en precies op maat. Prachtige heldere kleur

Super tevreden over de geleverde producten

Kussens passen perfect, heel goede kwaliteit. Kwamen goed verpakt toe en relatief snel geleverd ( kussens moeten natuurlijk geproduceerd worden). Kortom super tevreden

Een aanrader: uitstekende afwerking en service

Bij de tweede bestelling had ik abusievelijk “ongelijke” zijden ingevuld in plaats van trapezium. Daarop kreeg ik een telefoontje met de vraag of dit ook niet trapezium moest zijn. Uitstekend staaltje van meedenken

kussen is precies goed

er werd wel aangegeven dat het voor het mooie de geadviseerde maat de max was, echter de door mij opgegeven maat is prima

Leemskuilen 5

5563CK Westerhoven