super kwaliteit

mooie kwaliteit en snelle levering

Super kwaliteit

Mooie stof en prachtig gemaakt

Snelle levering, ben heel erg tevreden over de kussens

Topproduct en hele goede service

een kussen voor mijn bureaustoel besteld eerst keurig mijn proefmonsters van de stofjes gehad en toen besteld, maar stom stom niet goed opgelet en verkeerde maat en verkeerde stof aangetikt. Mail gestuurd en zou de volgende dag klantenservice bellen, maar was al een mail terug dat alles keurig netjes is opgelost. Das pas service. Vandaag kussen mogen ontvangen door eigen bezorgservice wat een luxe en het zit echt fantastisch nu kom ik nooit meer achter mijn pc vandaan. Voor ons krijgt uw bedrijf een dikke vette TIEN

Perfect!

Perfect !

Precies zoals verwacht!

Kussen voor klepbank besteld. Kleur en maat komen goed overeen. Kleur is precies als op de site. Beschrijving voldoet aan de werkelijkheid. Zeer tevreden!

Heel goed!

Hele mooie kussens besteld voor ons prieeltje. Heel blij mee en goeie service. Nogmaals bedankt !!

Grote tevredenheid

Van het ontvangen van de kleurstalen het bestellen tot de uiteindelijke levering. In één woord: perfect

Goed kussen

Mooi gemaakt, precies pas!

Prima kwaliteit, mooi kussen

Voor ons schoenen rek een kussen besteld. Makkelijk op de website de maten door gegeven en mooie kleur uitgezocht. Prima prijs, prima kwaliteit.

Gewoon top

Zowel het kussen als de bezorging was super goed, ben zeer tevreden.

Precies wat ik wilde

Nieuwe kussens voor in de camper besteld en ze zijn precies zoals ik het wilde

Prachtig

Blij met kussen, mooie kleuren en fantastisch mooi genaaid

Vakwerk

Kussen is wel een week later bezorgd, maar het was het wachten waard. Ziet er netjes uit en gemaakt volgens model, klasse.

Top Bedrijf

Hele goede service, bleven me advies geven per telefoon. Kon ook meerdere keren monsters van de stoffen bestellen. Snelle levering, het ziet er prachtig uit. De kussens liggen nog niet op de loungebank, maar zodra het mooi weer is en de kussens liggen buiten zal ik er n foto van maken en opsturen. Vrg. Helma

Snelle levering,goede kwaliteit

Mooie producten, volgens afspraak geleverd

Top bedrijf

Komen alle afspraken na mooi

Meedenken en adviseren!

Goede kwaliteit!1

De kussens heb ik al meerdere malen op maat laten maken. Fantastische kwaliteit.

Geweldige service en product precies zoals besteld en van goede kwaliteit! Zeer tevreden!

Veel keuze en bestelde product was perfect, exact zoals besteld. Snelle reactie bij een vraag aan de klantenservice, levering in goed overleg en zelfs een paar dagen eerder dan verwacht! Ik ben zeer tevreden!

super mooie kussens en vriendelijke klantenservice

snelle levering en goeie service

Perfecte afgewerkte kussens

Makkelijke site om te bestellen, veel stoffen om uit te kiezen en snel gemaakt en geleverd.

Goede kwaliteit

Al meerdere malen kussens besteld. Goede prijs, goede kwaliteit en redelijk snelle levering voor maatwerk.

Er wordt gedaan wat wordt beloofd.

Overzichtelijke website met goede hulp. Veel keuzemogelijkheden, dus 'op maat'. Levering binnen de afgesproken termijn. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Leemskuilen 5

5563CK Westerhoven