Echt een aanrader!

Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop – echte Boeddhabeelden uit Bali, en ze hebben al mijn verwachtingen overtroffen! Supervriendelijke mensen aan de telefoon, goede service met snelle levering en professioneel verpakt. Echt een aanrader!

Sehr gut

Schöner Buddha gute Qualität.schneller Versand und angemessener Preis.Sehr freundlicher Schriftverkehr Wir sind sehr zufrieden

Netjes en goed verpakt afgeleverd. Ben heel blij met mijn aankoop!

Zeeeeer tervreden

Goede service, goede en veilig verpakt, prachtig beeld, dus erg tevreden

Formidabel

Alledn de neus is licht beschadigd

Top service!

Ik heb zelf een fout gemaakt in de adressering, waardoor de zending retour werd gestuurd. Opnieuw verzenden, na correctie van mijn fout, liep zeer voorspoedig.

Zeer vriendelijke mensen

Mijn ervaring is dat ik telefonische goed ben geholpen. Goede service gekregen. En goed contact gehouden zolang de boeddha beeld onder weg was. Dit is zeker een aanrader mocht je een beeld willen kopen. Ik geef zeker een 10 ook voor het vervoer dat de beeld netjes is afgeleverd. Met vriendelijke groet, Marijke Nanden

Très satisfaite

Bel article de bonne qualité et livraison rapide, super !

geweldig

alles prima mooi ingepakt kon niets mis gaan

Probleem met eerste verzending snel opgelost.

Bij de eerste zending was een kleine beschadiging ontstaan en is het beeld retour gegaan. Snel daarop kwam de nieuwe zending onbeschadigd aan. Er is ondertussen ook gebeld om de situatie uit te leggen. Prima.

De communicatie, de service was wederom uitstekend

Deze keer was de communicatie via messenger weer top, de service was weer super en het pakket is goed verzonden via Post.nl. Zo super dat jullie meedenken van hoe het te verzenden, omdat ik geen goede ervaring heb met DHL. Ik bestel zeker weer bij jullie en kom weer een keer in Nunspeet fysiek een bezoek brengen. Jullie zijn echt top !!!!

Bestellen ging goed. De aflevering was prima. Geen klachten. Mooi product.

Prachtige kwaliteit en super service

Meerdere malen beelden gekocht en wij zijn zeer tevreden, mooie kwaliteit en super netjes verpakt! Ook de service is in 1 woord uitstekend! Kortom we bestellen hier zeker weer!

Magisch mooi

De Tempelwachter/Thepanom is super snel geleverd. En magisch mooi, staat nu in mijn voortuin. En straalt Rust en vrede uit. Van A tot Z was alles perfect.

Prachtig beeld

Een mooi beeld waar ik al lang naar zocht

Heb al meerdere keren prachtige boedha's hier besteld.Altijd precies zoals het is .netjes verpakt .en snel geleverd..kom binnenkort aan..krijg alleen maar complimenten als mensen op visite komen.hoe mooi ze zijn.tot gauw!!!

Empfehlenswerter shop mit top Kaufabwicklung

Die Buddhafigur ist für meinen Garten, sie sieht wunderschön aus. Auch das Gewicht ist sehr passend, sie fällt nicht bei jedem Wind um, kann aber trotzdem leicht transportiert werden. Der Versand war schnell und sicher, ebenfalls die zuverlässige Abwicklung des Kaufs. Top shop, volle Empfehlung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooi precies wat we wilden

Goed verpakt.snelle kevering

Online bestellen ging prima. Vrijwel direct bericht terug over ontvangst. Daarna leverdatum afgesproken, betaald. Daags voor levering belde de eigenaar nog op of alles duidelijk was. Op tijd en volgens afspraak geleverd en een prachtig beeld ontvangen.

Super snel geleverd

Ben zeer tevreden.

Het pakketje was er snel en de inhoud is goed

Het huis ruikt er harmonieuser.

Zeer mooi beeld en robuust uitgevoerd

opnieuw goede ervaring met Boeddha-beelden. Snelle reactie op vragen en product wordt zeer goed verpakt en geleverd zoals op de website is voorgesteld. de mogelijkheid van een waterdoorgang/'fontein' is zeer mooi uitgevoerd. Kortom heel blij met deze aankoop!

Vlotte levering heel goed verpakt en staat prachtig in de tuin, jullie hebben prachtige beelden

Goede ervaring met dit bedrijf. Beeld is precies zoals de foto op de site. Goed contact gehad en netjes en vriendelijk te woord gestaan. Aanrader

Super schnell und alles in bester Ordnung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Nijverheidsweg 103 E