Super en geweldig

Goede ervaring met deze firma en product !

Mooie beelden, snel geleverd.

Zeer mooie beelden. Worden snel geleverd, goed verpakt. Heel blij mee.

Positief

Boeddha is precies wat we verwacht hadden. Netjes ingepakt en vlug geleverd. Toppie!

Top bedrijf!

De beelden waren ontzettend goed verpakt, mijn vraag werd razendsnel beantwoord door de eigenaar, (was een ‘gezellig’ gesprek) en de beelden zijn echt mooi en van een goede kwaliteit! Kortom, een fijn bedrijf om je beelden te bestellen. (en nee, ik heb géén aandelen in de zaak maar ben gewoon een zeer tevreden klant)

Betrouwbaar en snel

Heel betrouwbaar en snelle levering. Goed en netjes verpakt

Prachtige beelden, vriendelijke service

Ik heb twee prachtige beelden gekocht. Helaas leverde DHL een beeld niet, toen heb ik contact opgenomen. Ik werd vriendelijk geholpen, teruggebeld met meer informatie, en er is een nieuw beeld opgestuurd. Dus fijne service, en mooie beelden!

Prachtig beeld en stevig verpakt

Heel mooie boeddha echt heel mooi

aan te bevelen

goede service en snel geleverd

prahtige service

perfect communicatie tussen koper en verkoper heel vriendelijke bezorger alles in perfecte banen verlopen

snelle levering en goede kwaliteit

x

Zeer positief

Ik heb een prachtig beeld besteld en was huiverig. Maar het beeld was sneller binnen dan verwacht. Was keurig goed verpakt en beschermd. Daarnaast nog mooier in het echt. Tevreden.

Top service.

Bestelling vlot verlopen en snel ontvangen. Gemakkelijk via track en trace te volgen wanneer zending bij je toekomt. Prachtige service. Ik kan dit iedereen aanbevelen. Boeddha-beelden is top !

Bezorging traag maar beeld goed

Omdat de bezorging erg traag verliep en niet op de dag werd bezorgd een punt minder. Beeld mooi en zeer goed verpakt. Hele zak aan verpakkingsmateriaal chips overgehouden. Kan onder vloer voor isolatie.

Top maar slecht verpakt

Mooie pagode in lavasteen, snel geleverd maar povertjes verpakt, doos was helemaal kapot, gelukkig was de pagode intakt. Dat kan beter jongens

Prachtige beelden

Prachtige beelden Goed verpakt Snel bezorgd

Voldoet aan de verwachtingen en het product ziet eruit als op de website.

Snelle levering. Veilig verpakt. Ziet eruit als op de website.

Wow

Toen ik het kadoo voor men zus thuis kreeg. Vond ik het zo mooi dat ik toch even twijfelde of ik hem opnieuw ging bestellen voor mezelf. De kleuren en het beeldje paste perfect bij elkaar. Prachtig echt

Ik had een monnik besteld. Hij was prima ingepakt. En.ziet er ontzettend mooi uit

Blij met het beeld

Zeer goed verpakt snel geleverd prachtig mooi beeld

Zeer mooi beeldje, precies wat we verwacht hadden

Absolute aanrader, eigenaar top kerel. Mooie producten aan leuke prijzen. We doen, na aanpassingen aan ons terras zeker nog een nieuwe bestelling.

Precies zoals omschreven en afgebeeld. Snel en goed verpakt afgeleverd.

super tevreden

mooie beelden snelle levering

Gemakkelijk, vlot en vlug!!!

Mooi, ongeschonden beeld.

Nijverheidsweg 103 E