Duidelijke site met getoonde aanwezigheid van de assortiment

Duidelijk omschreven en levering in goede staat ontvangen en op de in de mail gestelde termijn

Prachtig beeld, uitstekende levering

Complimenten voor de zeer uitgebreide informatie over het product. Hierdoor heb ik zonder twijfel het beeld besteld en het staat prachtig in onze net nieuw aangelegde tuin. Ik moet nog gaan ervaren of het blijft staan bij een harde wind, maar ik ga er van uit dat dit geen probleem moet zijn. Mooi ook alle uitgebreide informatie over de verschillende beelden en de betekenissen.

Vlotte correcte afhandeling

Heel mooi beeld.

Mooi beeld, goed verpakt, snelle verzending.

Goede ervaring voor de eerste bestelling

Vlotte bestelmogelijkheid, goede opvolging en prima levering door bpost België

een goede ervaring

Tot nu toe heb ik een goede ervaring gehad met jullie een snelle levering is altijd fijn.

alles heel vlot verlopen

levering heel vlot beeldje was een beetje anders dan op foto website

Heel mooi beeld. Het heeft een prachtige plek in onze tuin.

Dit veld is niet verplicht. Ik zie geen sterretje staan.

Goede levering, goede informatie

Heel mooi beeld, alleen jammer dat fiberclay niet tegen strenge vorst kan. Verder goed info en service.

vlot bezorgd

Snelle levering, keurig verpakt!

Geweldig mooi verpakt. Besteld na15.00 uur toch de volgende middag al in huis. Super snel .

Twee beelden besteld. Snel geleverd!

Enorm klantvriendelijk en prachtige producten

Ondanks dat de koeriersdienst een steekje liet vallen het boeddhabeeld ontvangen. Geweldig! Erg betrokken reacties vanuit het bedrijf, lieve medewerkers. Echt met recht dikke 10! We gaan hier meer bestellen. Thnx again!

Snelle levering, mooie producten

Prachtig beeldje

Het beeldje dewelke ik ontvangen heb voldeed voor de 100% aan mijn verwachtingen, enkel jammer dat de aangegeven levertijd niet klopte maar daar ligt de fout wss wel bij de koerierdienst.

Precies zoals de foto

Mooie Buddha! Zoals op de foto. We zijn er erg blij mee!

Mooie beelden maar service helaas minder.

Twee keer mooi beeld besteld en omdat de kleur niet paste waar hij voor bedoeld was wilde ik ze graag retour sturen. En heb daar 2x voor moeten betalen. Beloven retour etiket maar nooit ontvangen. Komt u maar naar de winkel kunt u ze terug brengen en iets anders uitzoeken. Slechte service. Erg jammer.

Goede afhandeling zeer goede verpakking en op de afgesproken tijd geleverd

Netjes en snel geleverd op een ander opgegeven adres.

ik ben erg tevreden over de service

ik ben blij met de beelden en de manier waarop de levering heeft plaats bevonden.

super service

Doen wat ze beloven, al had ik het niet dezelfde dag in huis. Dit komt uiteraard door de bezorger, dat is tegenwoordig een drama bij de meeste bedrijven. ECHT een mooi beeld en heel goed verpakt. Daar kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen. Hier zal ik zeker nog wel vaker wat bestellen.

Prachtige beelden,snelle levering

De beelden zijn prachtig en de levering was snel. Goed verpakt dus geen schrammetje op de beelden. Blij metde drie monnikjes (horen,zien en zwijgen) en de happy boeddha.

Uitstekend!

Ook na de bezorging nog prima informatie over de boeddhasoort! Erg gewaardeerd!

Snelle levering Goede en veilige verpakking Mooi product

Geweldig netjes afgeleverd ben heel tevreden over alles

Ik ben zeer tevreden over het product en hoe het allemaal is verlopen echt top

Nijverheidsweg 103 E

8071DD Nunspeet