Ontvangen wat werd beloofd.

Ik heb telefonisch contact opgenomen, de levering is idd verlopen zoals aan de telefoon vermeld. De beelden zijn van goeie kwaliteit en mooi afgewerkt. Ze waren goed verpakt om schade te voorkomen. Wij waren zeer tevreden!

Heel tevreden over het product en hoe het geleverd is. Goed verpakt en snel geleverd.

Mooie Boeddha

Prima op tijd bezorgd en krijger van de Boeddha was er zeer blij mee

Snel en betrouwbaar

Simpel te bestellen en ik kon er van op aan dat op de datum dat ik aangegeven had mijn beeld ook kwam. Beeld is erg mooi. Wel wat moeite met het vele plastic verpakkingsmateriaal maar ik ga het hergebruiken

mooi spul, netjes verpakt

goede webshop met leuke spullen, correcte afhandeling

Teleurstelling

De snelle levering blijft uit, helaas mijn geschenk voor de jarige nog niet kunnen afgeven, gelukkig heb ik een geduldige jarige en hoop ik dat het wachten de moeite zal zijn

Tip: meesturen van de betekenis van de houding van de boeddha's. Voor de ontvanger fijn die niet geheel bekend hiermee is.

's morgens besteld 's avonds in huis

Een zuil besteld voor een eerder bij Boeddha-beelden gekochte Boeddha past prachtig in mijn tuin. Goede prijs/kwaliteit met een leuke korting i.v.m. moederdag.

Zeer mooi

Zeer mooi beeld van perfecte grote voor onze tuin. Ook goed verpakt voor vervoer.

Service!

Zeer vriendelijke medewerkers en zeer snelle levering. Mooi beeld. Erg tevreden over de service

Perfect !!

Boedha besteld via de website met tuinbeelden beschermer , snelle levering en netjes en goed verpakt, en de boedha is prachtig !!

Mooie Boeddha prompt geleverd

De Boeddha wordt in goede verpakking geleverd, op de afgesproken tijd. Wat mooi is, is dat zowel bij het on-line kiezen als na levering extra informatie wordt geleverd over de achtergrond van de specifieke Boeddha en zijn houding. Ook eerlijke informatie over het materiaal waar het beeld van is gemaakt.

Prima en snelle verzendin en een geweldig mooi beeld.

Echt prachtig beeld!

Mooi beeld

Makkelijke en duidelijk te bestellen Mooi beeld Goed verpakt en geleverd Ben er super blij mee

Geweldig!

Voor 11 uur besteld en op de avond bezorgd tegen 20:00 uur. Supersnelle levering, netjes en goed verpakt. Goed geprijsd en ook nog verzendkost vrij! Echt een aanrader!

prima levering

vlotte bestelling, goed verpakt, voldoet aan mij verwachting

Heel fijn contact gehad met klantenservice om bezorging wat later te plannen. Boeddha kwam netjes en goed verpakt aan en staat te schitteren in onze tuin. Heel blij mee, aanrader!

Snelle service en het beeldje voldoet aan de verwachting.

Mooi beeld

Goede website, correct, snelle bezorging

De bestelling was op 2 dagen al bij mij thuis

Het beeld is nog niet aangekomen - PostNL probleem

PostNL in Belgie gebruiken lijkt me niet de betrouwbaarste oplossing. Ik moet wel vermelden dat de bestelling en communicatie vlot verliep. Over het product zelf kan ik geen uitspraak doen want niet ontvangen

Super snel geregeld en bijzonder goed verpakt!

Zie hierboven

Van bestelling tot levering alles perfect. Goede communicatie, snelle levering. Heel tevreden.

Prima website en snelle service

Snelle levering en zeer goed verpakt. Een aanwinst voor de tuin.

Prima prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering

Op 1 april besteld en op 2 april ontvangen. Goed verpakt en je krijgt echt waar voor je geld. Zeker aan te bevelen.

Nijverheidsweg 103 E

8071DD Nunspeet