Snel en keurig af gehandeld. Top

Goede informatie, snelle levering en topkwaliteit

Goede communicatie, snelle levering en super netjes verpakt.

Besteld geleverd alles volgens afspraak goed verpakt geen problemen,!

Super snelle levering, goede service

De bestelling van mijn Boeddha gedaan. Snelle levering in een stevige doos met genoeg piepschuim zodat hij ook heel aan zou komen. Helemaal blij mee.

Snelle service, goede kwaliteit!

Even gebeld, vriendelijk te woord gestaan. Vervolgens besteld en aflevering was erg vlot!

Snelle levering, goede communicatie over de levering! Zeer netjes verpakt en een prachtig beeld, ik ben er blij mee :)

Mooi product & snel en goed verpakt geleverd

Mooi product,snel en goed verpakt geleverd

Verdrietig

Ik was heel blij met mijn boeddha's horen ,zien,zwijgen.ik heb hem mee genomen naar lochem alwaar ik hem heb uitgepakt tot mijn schrik vond ik scherven in de zak waar het in zat en ja hoor er waren stukjes van mijn beeld af ,en ik denk dat jullie Jr best hebben gedaan om het goed ingepakt te versturen,maar toch beschadigd. Kwam al 24 uur later dan afgesproken tijd .

Perfect!

Netjes te woord gestaan, Netjes verpakt en keurig geleverd.

Twee beelden na mekaar besteld ook voor vrienden

Super tevreden

Is voor herhaling vatbaar, uitstekende servies

geweldig

makkelijk besteld , en snel geleverd. ben blij met de antieke Boeddha

Prachtig beeld

Hij moet nog een plaatsje krijgen in de tuin

Leuke spullen en al weer jaren in bezit van een prachtige Thaise Boeddha in de tuin

Check de site, en Boeddha voor buiten check goed het materiaal of het winter en tegen vast is

Top producten

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Mooie Boeddha en geweldig snelle service

bedankt voor de snelle levering! de verrassing voor Moeders verjaardag 80 jaar was Top! ze is er heel blij mee.. de roestbruine kleur Boeddha staat prachtig in haar tuin !

Mooie Boeddha, verrassend snel geleverd

De Boeddha ziet er in het echt nog mooier uit dan op de foto. Hij werd de volgende dag al geleverd (om 22 uur 's avonds nog) en daar had ik niet op gerekend omdat ik hem vrij laat de dag ervoor besteld had. Verder stevig verpakt en dus ongehavend aangekomen.

Hele goede service, zeer klantvriendelijk en mooie producten.

Op het laatste moment wilden wij (op de zaterdag) een boeddhabeeld, en aangezien wij het binnen 2 uur nodig hadden, werd het door Herman mogelijk gemaakt om naar de zaak te komen. Een zeer vriendelijk ontvangst, de beelden stonden al klaar om uit te kiezen en er werd ons de tijd gegeven om rustig na te denken. Dus al met al, uitermate geslaagd in de aankoop!

super

mooi beeld erg snelle service

Heel te vreden van de boeddha en was er al de volgende dag

Heel tevreden van de boeddha.heel mooi en was er al de volgende dag.

Webwinkel die aan alle verwachtingen voldoet

Goede website met goede omschrijving van het product Bijzonder prettig telefonisch contact Supersnelle levering en degelijk verpakt Product voldoet helemaal aan verwachting

Bezorging slecht

De levering was slecht na 2dagen geen levering en bellen naar jullie en red mijn pakketje zal hij de 3de dag wel komen maar 3de dag weer niets na bellen red mijn pakje kwamen ze om 23uur als nog ik vind het een slecht bezorg bedrijf de nee geld voor het bezorgbedrijf

Top kwaliteit

Top kwaliteit en servies.

Nijverheidsweg 103 E

8071DD Nunspeet