Mooie kwaliteit en origineel zoals afbeelding

Hele mooie afwerking. Snelle verzending.

geweldig

goede, snelle, correcte levering zonder beschadeging of teleurstelling van het geleverde!!! Waar voor me geld en nog beter, plezier!! Namaste!!

Super goeie service ! Alles op tijd geleverd , goed advies en keurig verpakt!! Top!!!

Mooi beeld

Mooi beeld, snel geleverd. Lever adres klopte niet, gaf even wat problemen maar is opgelost.

Alles snel afgehandeld.

Goede ervaringen en ook snel verstuurd ik ben tevreden. Gr Fred

Mooi!

Tis een prachtig beeld met sokkel.

Ik heb enkele beelden besteld en ik ben super tevreden. Levering is snel … alle beelden zijn netjes ingepakt en conform de afbeelding en maten!! Als ik een nieuw beeld wil zal ik die zeker weer hier bestellen!!

Prachtig beeld volledig intact

Goede levering en alles vlg verwachtingen

mooi beeld

zo jammer, vergeet je een spuitbus met lak te bestellen doe dat een paar dagen later en dan moet je verzendkosten betalen. Op vrijdag dus besteld en hopelijk wordt de bus maandag 5 juli a.s. bezorgd.

prachtig

zeer mooi boeddhabeeld zoals ik wou

Vlotte afhandeling

Snel verwerkt en verzonden

Goed. In het begin de bevestiging gemist , omdat deze in de spam zat. Na telefonisch contakt prima opgelost.

Snelle levering en erg stevig verpakt.

Mooi boeddha als cadeau besteld. Hij was er heel snel en hij was echt goed ingepakt in een stevige doos, beschermchips en piepschuimvorm. Erg blij mee!

Prima ziet er erg mooi uit

Goed levering kon niet op de afgesproken dag maar keurig gebeld en andere dag afgesproken en geleverd

Zoals omschreven snel geleverd en goede kwaliteit

Verrassend goed

Ongelofelijke kwaliteit voor de prijs !

Geen op of aanmerkingen.

Duidelijke website. Prima bestel formulier, prettig waren de keuze mogelijkheden aangaande de levering.

Vlotte levering en betaling

Staat prachtig in de tuin

Snelle levering, alles goed afgesproken, prima kwaliteit !

Duidelijke website en snel geleverd

Prima website, zeer snelle levering ondanks dat artikel niet op voorraad was, nog mooier dan op foto, direct behandeld met polyspray en dan nog mooier geworden en goed beschermt tegen weersinvloeden. Absoluut uitstekend verpakt.

Ik ben blij dat ik jullie site ontdekte! Heel mooie beelden en niet duur. Ik bestelde mijn beeldje op vrijdag en zaterdag stond mijn Boeddha hier al op het terras te pronken. Mensen die me vragen waar ik deze gekocht hebt verwijs ik met veel plezier naar jullie door.

Op tijd opgestuurd

Pakje was helaas niet ingepakt in verjaardagspapier. Daar had ik wel speciaal om gevraagd. De jarige heeft het pakket aangenomen van de bezorger van PostNL. En ze zag gelijk wat in het pakje zat. Liever had ik graag gezien dat u mij gebeld had met de mededeling dat jullie niet aan inpakken doet. Dan had ik het zo geregeld dat iemand anders het pakket had aangenomen bij de deur. Levering was snel. Net geen 5 sterren.

Top zaak

Super mooi product heel blij mee alleen wel roest op het ijzer bij de lamp zelf en de lamp die we erbij kregen ook roest waardoor hij gelijk stuk ging denk dat het een oud lampje was, maar na een nieuw lampje erin gezet te hebben doet hij hey perfect super blij mee!

Ik geef het toe was wat huiverig om iets te bestellen zonder het gezien te hebben na een eerdere ervaring met een ander bedrijf. Heb even gebeld en dat klonk vertrouwd en inderdaad de volgende dag kwam de boedha en hij is gaaf een fantastisch kado. Ikzou zo zeggen als je iets ziet koophetmaar

Geweldige ervaring

Zeer snelle bezorging. Keurige verpakking. Bezorger zeer zorgvuldig. Ben zeer tevreden over dit artikel.

Nijverheidsweg 103 E

8071DD Nunspeet