Correct en behulpzaam

Erg prettig contact en meedenken. Zeker aan te raden hier te bestellen. En natuurlijk heel blij met de prachtige boeddha.

Perfecte service

Prachtig materiaal , correcte en zeer vriendelijke service , heel vlot geleverd . Top !

Heel tevreden

Goeie service en de sokkel die ik tocht was heel mooi .

Alles ok!

Snelle levering en product zoals beschreven

Super snelle bezorging en meer dan top verpakt tegen evt. beschadigingen.

Wat een prachtige ervaring met eigenaar herman. En dan die energie die door de beelden tot je komen. Gewoon geweldig. Een aanrader

Super beleving en wat een mooi beeld!

Service was snel, werd gebeld ivm transportplanning en dat maakt het heel persoonlijk. Keurig netjes afgeleverd en staat nu vol trots in mijn tuin!

Prachtig beelden en top service

Wij zijn van Mol ( België) het was echt ongelooflijk hoeveel keuze er is. Zelfs kopje koffie gekregen Bedankt

Prettig bedrijf en fijne communicatie

Snelle service en goede kwaliteit. Voldoet aan de verwachtingen

Prima service je wordt goed geïnformeerd

Mooi product en bondig goed veilig verpakt

Snelle levering, goede, snelle en bereikbare klantenservice

Bij ontvangst van product bleek er een kleine beschadiging te zijn. Dit gemeld en werd direct gereageerd en een nieuwe verstuurd. Retourkosten werden makkelijk via QR code van DHL binnen ½ uur geleverd.

Snelle levering en goed verzorgd!

Goede ervaring door snelle communicatie en wordt netjes geleverd.

Mooi beeld, snel en goed geleverd

Prachtig boeddha beeld, mooie kwaliteit en snel geleverd.

Buddha Tailandese

Ho acquistato una statuina di Buddha ho contattato il negozio per un problema con la spedizione Sono stati professionali hanno risolto in brevissimo tempo ma li ringrazio soprattutto per la gentilezza e la cordialità.

• Ci consiglieresti? Si

Snelle levering en van mooie kwaliteit!

Keurige status die je ontvangt zodra de bestelling geplaatst is. Snelle levering en ook de meegestuurde omschrijving van onderhoud is erg attent. Ik ben heel blij met de mooie buddha!

Zeer tevreden met het Prachtig Gorilla beeld!

Het Gorilla beeld is nog mooier in het echt als op de website. Het beeld was perfect verpakt tegen beschadigingen! Het staat voor de moment langs de voordeur en we hebben al vele positieve reacties gehad van buren en wandelaars. We zijn zeer tevreden!

Mooie monniken voor een betaalbare prijs

Ik heb de kindmonniken * horen, zien en zwijgen" laat in de dag besteld, maar had ze binnen 2 dagen in huis. Ik werd per mail steeds op de hoogte gehouden wanneer de beelden zouden worden bezorgd. Er was veel zorg besteed aan het inpakken van de kindmonniken zodat ze zonder beschadigingen zijn aangekomen. De beelden zien er precies zo uit als op de afbeelding in de webshop. Ik ben er super blij mee en ga zeker nog een keer bij jullie bestellen. Dank jullie wel voor de snelle en goede service. Groetjes Debbie

Zoals altijd schitterende producten en snelle afhandeling en zending.

Snelle levering, alles netjes en stevig verpakt. Goede service!

Snelle vriendelijke reactie en actie. Netjes afgeleverd.

Aanrader.

Geweldige ervaring met dit bedrijf. Prachtig produkt, goed ingepakt en goed verzonden. Snelle levering.

Ik heb al vaker hier gewinkeld. Goede spullen en hele snelle levering. En vriendelijke mensen

Snelle levering, zorgvuldig verpakt .ziet er prachtig uit.

Complimenten

Prima service ,snelle levering

Prima goede zaak ruime keuze

Nijverheidsweg 103 E

8071DD Nunspeet