Snelle service, korte en duidelijke uitleg

Topppp

Wat een goede service. Dat vind je nergens anders in Zeeland.

Vriendelijke man en goede service.

Zeer klantvriendelijk en klantgericht

Vanaf binnenkomst tot het uitgaan van de zaak wordt je zeer vakkundig en meedenkend geholpen

wat je mag verwachten

ik kocht een gebruikte I phone, maar deze bleek toch nog een mankementje te hebben. Dit werd zonder problemen direct opgelost. Dit mag je verwachten

Correcte en deskundige behandeling

Je wordt prima en serieus geholpen...deskundig team,adequaat

Snel en deskundig geholpen!

Snel en deskundig geholpen!

Belde voor een ps4 en kon er direct om. Alles netjes

netjes opgelost

Ik heb een refurbished Motorola G6 mobiel gekocht voor 89 euro , met zes maanden garantie. Ik kocht het toestel op een vrijdagmiddag en probeerde er pas enkele dagen later mee te bellen. Dat lukte niet. Het microfoontje was defect. Na contact met Tweek samen oplossing gevonden.

Tweek komt afspraken na en communiceert goed

Tweek heeft veel ervaring en dat merk je als je hen spreekt. Ze komen afspraken na en communiceren duidelijk, waardoor we weten waar we aan toe zijn.

Super goede en snelle service

Ik ben langs gegaan voor reparatie en kon mijn telefoon de volgende dag al ophalen. Medewerker was zeer vriendelijk.

Top service!

Echte experts met top service

Snelle en betrouwbare service in combinatie met kennis van zaken!

Uitstekend!

Goede en nette service

Reparatie uitgevoerd dit ging niet in 1 keer goed vervolgens de 2e keer netjes opgelost reparatie blijft zich goed houden

Wordt keurig en netjes uitgelegd wat de mogelijkheden zijn.

De reparatie is snel en vakkundig opgelost.

Prima service en goedwerkend eindproduct

Een prima ervaring!

Snelle service en. Riendelijk en behulpzaam personeel.

we zijn heel goed geholpen, super!!

heb een hele goede ervaring gehad, zijn heel snel geholpen

Snelle vakkundig advies

Prima uitleg

Netjes goed en snel

Keurig te woord gestaan, nette uitleg en goede reparatie + product

Zo snel mogelijk nieuw laptopscherm

Vlak voor pinksteren is het laptopscherm van mijn lenovo kapot gegaan. Gebeld naar Tweek, en dezelfde dag kunnen brengen. Binnen 3 dagen, gemaakt toen het door hun bestelde scherm binnen was, en net voor het weekend is het scherm erin gezet. Ik heb wel zelf moeten bellen die laatste dag( zaterdag)of de laptop nog voor sluiting af kwam, maar net voor sluitingstijd was hij klaar.

Snel en goed

Met mijn gebroken scherm in no time gerepareerd

snel en goed

goede service

Snel en professioneel

In een korte tijd snel en professioneel het scherm van een IPhone vervangen. Dezelfde dag nog klaar!

Zeer goede ervaring

2x geweest voor reparatie scherm tablet en een keer een reparatie voor de controler Nintendo Switch. Vriendelijk personeel en vakkundige reparaties

Ampereweg 26

4338PT Middelburg

Over Tweek.nl

Tweek. Een nieuwe standaard in refurbished smart elektronica en vakkundige reparaties aan je gadgets. Tweek combineert een passie voor de tweedehands markt samen met een eerlijke vorm van (detail)handel en dienstverlening. Is je smartphone of ander device kapot? Neem direct contact met ons op! Je vindt bij ons ook altijd een uitgebreid assortiment van tweedehands iPhones, smartphones en gaming producten. Iets te verkopen? Wij kopen het graag van je, voor een eerlijke prijs. Simpel.