geweldig - top

Snelle reacties, leuke voorstellen gedaan waar wij een goede keuze gemaakt hebben.

Snelle reactie

We kregen snel reactie en er werd goed meegedacht

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie

Uitstekend!

Wij zijn dit jaar voor het eerst via Tsjecho Reizen voor de wintersport naar Tsjechië gegaan. We hadden wel een tip gekregen voor een hotel maar twijfelde toch omdat we normaal een appartement boeken. We zijn geweldig geholpen met onze vele vragen die altijd vriendelijk en snel werden beantwoord, zowel met de keuze voor accommodatie als bij het boeken van de skihuur, skilessen etc. Volgend jaar gaan we zeker weer de hulp van Tsjecho Reizen inschakelen bij het boeken van onze Wintersportvakantie.

super vakantie gehad

Alles was super goed geregeld. De mensen van de ski verhuur zijn wat chaotisch maar dat licht niet aan de reisorganisatie. Het hotel was TOP! echt een aanrader. Alle info ver van tevoren gekregen. Makkelijk om de reis te betalen. En voldoende mail verkeer.

Knus, betaalbaar, nostalgie en zeer geschikt voor kids onder de tien

Groot genoeg om je vermaken met leuke piste restaurants waar je lekker kunt lunchen. Ook zijn er in het dorpje tentjes om lekker uiteten te gaan. De sneeuw was prima en viel er gelukkig op de voorlaatste dag nog wat bij

Prima reisbureau met persoonlijk contact

Heerlijk appartement geregeld via Tsjecho Reizen met half pension. Skibus en restaurants op 1 -2 min. loopafstand.

Goeie communicatie en je wordt heel fijn geholpen! Zou het iedereen aanraden.

Vriendelijke en snelle service. Fijne vakantie gehad in Tsjechië. Op naar de volgende keer.

Te gekke skivakantie en fijne service

We hebben adhoc onze skivakantie geboekt en ik vond de communicatie met Lisette erg prettig en behulpzaam. Zeker voor herhaling vatbaar!

Topvakantie!!

Na een akkefietje in ons eerste hotel een snelle en super oplossing geboden door Lisette van Tsjechoreizen door hotel om te boeken naar het dorp zelf ipv een hotel op de piste. Van het moment dat we bij Hotel Hvezda binnen kwamen was onze vakantie echt begonnen. Super lieve mensen, vrolijk personeel, heerlijk eten en een goed appartement. We hebben een super week vakantie gehad, leuk ski gebied, goede skischool en mooie herinneringen gemaakt. Lisette bedankt!!

Alles goed geregeld.

Alles goed geregeld. Nog een upgrade van de reis aangeboden gekregen, ook heel fijn! We hebben een super vakantie gehad!

Alles super geregeld!

Weinig been ruimte in de bus.

Zondag 23 februari zijn we terug gekomen met de bus van wintersport uit Pec pod snezkou. Jullie promoten reizen met een "royal class" naar de wintersport. https://www.tsjechoreizen.nl/wintersport-tsjechie/bus Nou VERGEET HET MAAR!!! Er was echt geen been ruimte. Ik ben zelf 1.78 en dan zat ik al met de knieën strak tegen de zitting van diegene die voor mij zat, dit leverde een belabberde reis op met veel kramp en knie pijn. En ik was zeker niet de enige, er was zelf een gezin die daarom met het vliegtuig naar huis gingen.. Adverteer dan niet met royal class met veel been ruimte!! Ook vonden wij het raar dat je gedropt wordt op ongeveer 600 meter afstand van de accommodatie. Daar sta je dan met koffers en ski uitrusting!! Dit was 1x met de bus maar NOOIT meer!!.

Uitstekend - fijne locatie, alles geregeld

Top ervaring alles goed geregeld. Enige minpuntje als we dan toch iets moeten zeuren dat het even zoeken was waar nu de ski's opgehaald konden worden maar dat ligt ook aan google maps en de adressen in Tsjechië :-)

Gewoon goed.

Telefonische hulp was heel prettig. Er werd goed meegedacht met mijn wensen en er werd vlot gereageerd op vragen. Het aanbod was geweldig en geheel passend bij wat ik wilde.

Fijne vakantie zonder zorgen.

Appartement Krakonos was splinternieuw en is een perfecte uitvalsbasis voor de ski vakantie

Snelle service, heerlijke vakantie!

Het contact was vriendelijk, meedenkend, snel en onze wensen werden zonder moeite ingewilligd. Onze ski vakantie in Spindleruv Mlyn Tsjechie was supergoed geregeld, het hotel was top, ski les geregeld en de ski passen lagen klaar.

Bereikbaar voor hulp

Je kan ze bellen of mailen en krijgt snel antwoord. Helaas klopte de beschrijving op de site weer niet.

Super geregeld

Fijn netjes groot schoon huis. Super attent begeleidt door tsjechoreizen

Zeer behulpzaam

Er was iets verkeerds gegaan bij de boeking zij hebben het voor ons opgelost

Appartement was erg goed alles wat je nodig hebt is aanwezig. JAMMER dat we niet boven konden parkeren weg naar boven was ijzig en beneden was betaald parkeren maar 12 euro per dag en dat met 3 auto's!!! Enige min puntje maar verder hebben we genoten.

Klantvriendelijk op en top!

Zo super hoe ze meedenken !

Boven verwachtingen.

Dit zou onze eerste ervaring worden met wintersport in Tsjechië en het werd gelijk een positieve ervaring. Wij verbleven met vier personen in appartement complex "Kovarna Residence" in Pec Pod Snezkou. Drie personen gingen skiën en een persoon hield het bij wandelen. Prachtige sneeuw wandelingen gemaakt door ongerepte natuur. Verwacht geen hoge, steile, spannende pistes maar er is echt voor elk wat wils. Goede gratis busverbindingen van A naar B. Heerlijk gegeten, vooral de pizzeria en het restaurant onder Kovarna Residence kunnen wij aanbevelen. Alles Top geregeld door Tsjecho reizen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Altijd goed geholpen, en fijne huizen

Wij huren al jaren een huis voor de wintersport met een grote ploeg, altijd fijne huizen en met de omruilverzekering is het fijn sls mensen afvallen dat je kan omboeken naar een ander huis.

Handelsplein 24

3071 PR Rotterdam