Wij zijn buitengewoon goed behandeld door Tsjechoreizen. De voorbereiding verliep al goed. Wij hadden een wandelvakantie in het Boheemse Paradijs geboekt. Toen wij een aantal weken geleden naar Tsjechie reden (we hadden zelf een tussenstop/overnachting geboekt in Duitsland) werd ons al duidelijk dat het noodweer zou worden in Centraal-Europa. Onderweg kregen we een telefoontje van de Tsjechische agent die ons waarschuwde en aanbood mee te denken over een alternatief. Uiteindelijk besloten we na de overnachting ons verlies te nemen en toch terug te keren maar Nederland omdat de berichten over het weer steeds ernstiger werden. Hoewel wij zelf besloten onze vakantie af te breken heeft Tsjechoreizen ons aangeboden die vakantie te verplaatsen naar april. Van dat aanbod hebben wij dankbaar gebruik gemaakt. Wij waren aangenaam verrast door zoveel coulance.
De reservering verliep soepel en communicatie daarover (wijzigen gekozen hotel) en afhandeling betaling verliep soepel. De hotels waren zoals verwacht (hotel Downtown in Praag heeft echt maar een smalle deur richting kleine parkeergelegenheid; hotel Passage in Brno is een absolute aanrader!). Vanwege het risico op overstromingen etc. (we waren er toen storm Boris centraal-Europa teisterde) voelden we ons niet veilig om naar Litomysl te gaan en Pec pod Snezkou zou onbereikbaar zijn. In overleg besloten de vakantie af te breken; een dag later hadden we de restant reissom alweer op onze rekening! Zeer coulant en klantvriendelijk dus. Aanrader!
De locaties van de rondreis waren bijzonder en dus ook zeker een aanrader. Deze zouden we zelf niet zo snel hebben gevonden. Wat we jammer vonden was dat er, buiten de route er naar toe, vooraf geen beschrijvingen van de locaties waren verstrekt. Bij de 4e locatie kregen we een map met informatie van activiteiten in de omgeving, zoiets hadden we heel graag in het begin van de reis willen ontvangen. Al met al een hele mooie reis, maar had net nog iets mooier gekund ;-)
Het was een mooie en toch een heel anders soort vakantie. De accommodaties zijn mooi en schoon en je wordt vriendelijk ontvangen. Misschien is het wel een tip om te zorgen dat er tips voor uitjes in de buurt zijn waar je zit. Het was zeker de moeite waard.
Wij boekten de reis 3 dagen Praag met fietstour en 4 dagen Tsjechisch Paradijs met 2 dagen kanoën, 1 dag steppen. We hadden er veel zin in! Praag was prachtig en bij de fietstour hadden we n geweldige Belgische gids Maarten die met veel enthousiasme vertelde over de stad en de Tsjechen. Over de activiteiten in Mala Skala hadden we geen informatie gekregen. Bij navraag bleek dat we bij t hotel moesten zijn. Daar bleek de Engelse taal eerst n probleem en na enig navraag werd gezegd dat we op 1 dag zowel zouden kanoën en steppen (hern kanoën/ terug steppen). En dan mochten we nog n andere dag 1 uurtje kanoën. Ik vond het niet in verhouding staan met het aanbod wat ik gelezen had. 3 dagen kanoën en steppen. Dus heb mailcontact gehad met Tsjechoreizen. De manager van t hotel zou hierop contact met ons opnemen. Maar deed dat niet. Toen t op ons initiatief wel lukte bleven de activiteiten bij hetzelfde. En reageerde Tsjechoreizen daarna ook niet meer. Dus dit klinkt mooier dan t is. 1 dag kanoën en 1 dag steppen is n weliswaar een mooie en uitdagende kanotocht: in 2 uur voor ons en dan 1 uur terugsteppen. En het ene uurtje kanoën op n andere dag kon niet via de weg van de dam af want dan kom je niet terug. Dus alleen tegen de stroom in en weer terug. Er staat dat het programma zonder opgaaf van redenen gewijzigd, onderbroken of geannuleerd kan worden. Blijkbaar is dit t geval. Wat ik eigenlijk heel raar vind. Dat wat je koopt; krijg je niet zonder opgaaf van redenen. Ik zou dit geen 2e keer boeken. Al is Mala Skala een prima uitvalsbasis voor mooie wandelingen in de omgeving. Ik miste sowieso eigenlijk ook leuke tips om te doen of bezichtigen van Tsjechoreizen met hun kennis en ervaring.
Het was een heel mooi plekje waar we zijn geweest. Heerlijk rustig , met mooie natuur er omheen.
Zie vorige zin
Mooie rondtrip met elke keer weer wat anders, mooie stadjes en landschappen.
Het was voor ons de 1e reis naar Tsjechië. Het is ons zeer goed bevallen. Begonnen in Karlovy Vary, erg mooi, daarna 5 dagen aan het Lipnomeer in Frymburk voor de afwisseling cultuur / water. Leuk om daar te fietsen langs het meer. Daarna het wijngebied Moravië in Mikulov. Vervolgens het Reuzengebergte en eindigen in Praag. 5 adressen in 2,5 week in goede hotels met ontbijt. Dit was geen standaard reis maar we hebben het schema in onderling overleg aangepast met Tsjechoreizen, en alles verliep prettig en zeer soepel.
Achterstallig onderhoud van het gehuurde huis in Stupna. Daar zou Tsjechoreizen meer zicht op moeten hebben. Daarop halverwege de week geen water meer vanwege defecte waterpomp op het park. Slechte communicatie hierover vanuit beheerder. In een vakantie constant moeten bellen, sms'en om informatie en oplossingen is niet echt ontspannend. Tsjechoreizen heeft het goed overgenomen en heeft uiteindelijk voor een oplossing gezorgd. Laatste week in mooi huis in Ruprectiche doorgebracht maar was niet hoe we de vakantie bedacht hadden.
De accommodaties zijn nogal oud en somber, er wordt geen rekening gehouden met de leeftijd als je 5 trappen hoog een heel klein zolderkamertje krijgt deze was zo slecht in harrachov dat we zelfs eerder naar huis gegaan zijn. Want daar wil niemand slapen. En de foto's zijn erg misleidend van wat je aangeboden wordt
De reis (treintickets en hotel) waren snel geregeld en volledig naar onze wens. De communicatie met Tsjecho Reizen is prettig. Bereikbaarheid en terugkoppeling zijn goed. Het hotel lag op een fijne locatie. Rustige omgeving en toch heel centraal. Daarnaast leuke tips ontvangen. Mede hierdoor hebben we een heerlijke week gehad in Praag.
Super.. alles goed geregeld, documenten op tijd en beschrijving en Fotos vd accommodatie zeer correct
Ik heb goede communicatie via whatsapp en over hotel en etc… Over de prijs en honden kan mee
Super accomodaties ,mooie omgeving!
We hebben een ruime, vrijstaande woning geboekt in Tsjechië, Vrchlabi. De woning was erg ruim en de keuken goed uitgerust. Wel was het alsof je begin jaren '80 binnenstapte. De inrichting was erg oud en gedateerd, alle deurkrukken op de begane grond zaten los etc. Er had wel ietsje meer geïnvesteerd mogen worden in deze woning aan de binnenkant. Verder een leuk plekje en de voorzieningen waren goed.
Reis is goed bevallen. Alleen jammer dat in 1 hotel de bar al heel vroeg dicht was en er niets in de omgeving was waar je naar toe kon om wat te drinken (bar dicht om 20.30 uur)
Snelle reactie, goed geregeld, fijne service, denken met je mee zelfs bij een last minuten boeking.
Nadat ik per mail mijn wensen voor een rondreis kenbaar had gemaakt, kwam er al gauw een voorstel van Tsjecho Reizen. Over en weer nog een aantal mails om het helemaal op onze wensen aan te passen. Ik kreeg daarbij niet de indruk dat ik "lastig" was, maar dat er juist meegedacht werd. Super!
De foto's van de accommodatie zijn gedateerd, schatting 10 jaar oud. Bijv. de haag rond om het pand zijn op de foto klein, in werkelijkheid is het een volgroeide haag. ( voordeel is wel meer privacy) De badkamer is het zelfde verhaal. Op de site staat nieuwe badkamer, ook deze is gedateerd. Nu is het zo dat je zelf "de slingers op met hangen" dat is gelukt, we hebben mooie, leuke dingen gedaan en gezien. De Nederlandse eigenaar is vriendelijk en behulpzaam. Er liggen in het huis voldoende ideeën om te gaan doen in de buurt of wat verder weg.
Wij zijn met de auto naar tsjechie gegaan, en de eerste dag na aankomst is mijn vrouw gevallen, na bezoek aan het ziekenhuis bleek jaar enkel gebroken. Overigens was het hotel perfect goede bedden en vriendelijk personeel. Tsjecho Reizen heeft voor ons alles geregeld met de verzekering. Prima gedaan dank jewel tsjecho reizen.
Wat een mooie natuur in Tsjechië. We hebben een uitstekende vakantie gehad. Mooie dorpen om door heen te wandelen . En ook met de auto hebben we genoten.
Voor de eerste keer geboekt via tsjechoreizen, alles is super goed verlopen. Vriendelijke mensen en denken met alles mee. Inchecken ging zoals verwacht, bij aankomst lag sleutel netjes klaar met brief en nummer van de eigenaar. Die netjes gebeld en volgende dag kwam hij kennismaken. Zeer vriendelijke mensen. Huisje was zeer ruim en netjes en alles aanwezig we misten niks. Alleen de wasmachine deed het niet, hierover wel contact gehad met eigenaar en tsjechoreizen, maar uit eindelijk geen wasjes kunnen doen. Dit was wel een minpunt.
We hebben een leuke vakantie gehad. In de omgeving is genoeg te zien en te ondernemen. De Sneska (hoogste berg van Tsjechië beklommen, het bunkercomplex (aanrader), verschillende stadjes bezocht en naar de rotspartijen van Ardsbach geweest. Je kan lekker uit eten bij diverse restaurantjes. Klein supermarktje in Ped Pod Sneskou, maar zou voor de grotere boodschappen naar Trutnov rijden. Het appartementencomplex heeft een prima parkeergarage, de appartementen waren heel schoon en prima te doen.
De accommodaties zijn niet bepaald comfortabel het is vaak klein en erg verouderd . Vetrny mlyn was wel goed maar als je er drie dagen bent krijg je ook dezelfde ontbijt welke erg summier is. Pension rosa is erg eenvoudig, maar ontbijt is wel goed met veel keuze. Pension rotunda is een aanfluiting, een zolderkamertje waar voor je 5 trappen moet lopen en heel erg klein . We zijn niet eens gebleven, zo vreselijk was het. Harrachov is niks aan zeker niet voor 60+
Handelsplein 24
3071 PR Rotterdam