Dankzij de streek tof

Hygiëne van het huis een onvoldoende Haren in putjes Stof op bepaalde dagelijkse plekken was niet afgedaan. Hebben niet kunnen bbq daar deze vuil en vies was. Door het hoge Gras konden we ook de put om zogezegd kampvuur ook niet gebruiken. We moesten ook achter de relax stoelen zoeken stonden hier en daar weggestoken dus niet op een plaats. Misschien wel geschikt voor gezinnen met kinderen ,maar minder voor 7 volwassenen.

Super service

Alles prima geregeld, duidelijk en snel

Solide ruggesteun in voor ons onbekend Tsjechie

We hebben de dienstverlening van Tsjecho reizen als heel aangenaam en efficient ervaren. Op ons verzoek om tips voor accommodatie in en om het Reuzengebergte kwam een rijtje mogelijkheden met een persoonlijke aanbeveling. We hebben het heel goed gehad in onze appartementen in "Kaola" in Pec Pod Snezkou, al vonden onze kinderen het wel jammer dat ze in ons appartement voor 2 á 6 personen geen aparte slaapkamer hadden (en moest er uit de kelder nog ergens een extra matras worden bijgesleept). Het spectaculaire uitzicht maakte dit meer dan goed!

Heerlijke reis gemaakt.

Wij hebben een 12 daagse autoreis gemaakt. Begonnen in het reuzengebergte, waar wij tot onze verrassing een appartement aangeboden kregen in plaats van een studio. Dit was prima geregeld. Na 3 nachten verplaatst naar Praag, waar Pension Zuzana onze overnachtingsplaats was. Ondanks de keiharde bedden, was het een ideale uitvalsbasis om 3 dagen Praag te doen. Metrostation op loopafstand en voor 30 euro met ons drieën 3 dagen gebruik maken van de metro. Daarna verplaatst naar Moravië in hotel Na Trajoku. Degelijke kamer met goede bedden, heerlijk ontbijt en ondanks 2 dagen regen, toch goed vermaakt met o.a bowlen en zwemmen. De laatste paar dagen aan het Lipno meer doorgebracht. In hotel Barborka kregen we wederom een prachtig appartement met alle voorzieningen. Heerk ontbijt en een goede badkamer. Enig minpuntje was dat de WIFI niet werkte in ons appartement. Kortom, wij hebben genoten van onze reis en het prachtige Tsjechië.

Prachtige vakantie gehad voor een redelijke prijs

Rondreis gemaakt en de plaatsen Karlovy Vary, Praag en Cesky Crumlov aangedaan. Erg genoten, was wel warm.

Mooie pensions, met vriendelijke gastouders.

Het laatste adres in cez pod is geen aanrader in de zomer. We waren de enige gasten. Er is dan geen sfeer

Prachtige rondreis

Wat is Tsjechië een mooi land.

Persoonlijk, correct en helemaal goed

Ik vond de hele ervaring erg fijn. Vanaf het kijken op de site, het boeken tot aan antwoorden op vragen die ik had. Alles ging op een persoonlijke en vlotte manier. Voor een volgende keer ga ik heel graag weer via Tsjecho Reizen op stap. Ook heel leuk om de keuze tussen goedkoop en wat luxer te hebben. Wel neem ik de volgende keer altijd de luxe keuze. De prijs is niet extreem veel hoger maar het niveau maakt een aanzienlijke sprong.

Goed georganiseerde interessante gevarieerde rondreis door Tsjechië

Ik heb een goed georganiseerde, interessante en gevarieerde rondreis door Tsjechië gemaakt, waarbij ik de verschillende delen van het land heb gezien met mooie natuur, stedeschoon en bv. kastelen. Enig minpunt een familiehotel in een van de verblijfplaatsen dat niet zo geschikt was voor een alleenreizende (voor mij eigenlijk te druk).

fijne samenwerking. ze regelen alles goed en snel

fijne organisatie. Alles wordt goed geregeld en ze komen ook met goede suggesties

Goed hotel resort

Ze hebben voor ons een mooie accommodatie uitgekozen.

Fijne adressen in Tsjechie

Ik had een mix van 5 overnachtingen in een periode van 2 weken geboekt via Tshecho reizen. Het meedenken van Tsjecho reizen vooraf stelde ik zeer op prijs, dit heeft ervoor gezorgd dat een aantal adressen top waren. De pensions die ik heb gehad zijn zonder meer aan te bevelen, de eigenaren zijn zeer behulpzaam en communicatief. De hotels vond ik een klein beetje tegenvallen, de werknemers waren over het algemeen niet erg behulpzaam, taal (Duits of Engels) werd bijna niet gesproken, zelfs niet op korte afstand tot de grenzen wat ik zeer lastig vond. Vooral de oudere werknemers leken beter hun best te doen om zich verstaanbaar te maken, de jongere liepen eigenlijk gewoon weg. De hotels en pensions waren voor de rest prima en schoon.

Goed advies goede ervaring

Met mijn vriendinnen een actief uitje gehad in het Reuzengebergte in combinatie met Praag. Het was super de natuur als ook het appartement en de bijbehorende verzorging. Alles van A tot Z goed geregeld door Tsjecho Reizen. Pension Vetrny Mlyn in Praag was ook prima. Voordelig en voor 150 czk zaten we per Uber in het centrum

Mooi apartement voor lage prijs

Zeer aardige eigenaren van een net apartement. Woonkeuken met alles wat er nodig is, alleen een paar comfortabele stoelen zouden welkom zijn.

Goede accommodaties en mooie omgevingen.

Zoals reeds mondeling besproken waren de accommodaties zonder meer goed. Enige opmerking is de soms iets te afgelegen ligging. Verder prachtige omgevingen.

Geweldige ervaring

Appartement in Ped Pod Snezkou welke zeer mooi en van alle gemakken was voorzien. Lekker gewandeld en veel gezien. Plaats waar je goed kunt eten en s avonds zeer rustig. Een echte aanrader.

Mooi en goed Apartement

Goed ontvangen goed Apartement op een mooie plaats. Leuke receptioniste heel behulpzaam Fijn dat de auto in de garage mocht staan . Alles was aanwezig in het appartement, we misten maar één ding dat was een stofzuiger. Groetjes Ton Els Kees en Marja

Was allemaal top geregeld

Hele fijne vakantie gehad. Vooraf moesten een aantal alternatieve overnachtingsadressen worden geregeld (omdat nog niet alles open was en dit was fantastisch opgelost. Alle verblijfadressen waren prima maar de laatste (hotel Petr) viel ons toch wel wat tegen. Maar dat mocht de pret niet drukken.

Uitmuntend

Dit is niet de 1ste keer met Tsjecho Reizen. Ook de andere reizen verliepen prima. Alles op tijd geregeld en alles duidelijk en goed bijgesloten.

Contact met Tjecho Reizen was top, op lokatie zelf weinig gastvrijheid.

Het contact met Thechoreizen was prettig snel en duidelijk, maar eenmaal op locatie verliep het contact met de medewerkers van het hotel stroef. Ze hadden op de dag van aankomst geen (vooraf besteld) ontbijt voor ons, dus we moesten om 8 uur smorgens elders ontbijt zien te regelen in het dorp. Ook was het niet duidelijk dat we de auto niet bij het hotel konden zetten en we 40 euro moesten betalen voor een weekend de auto parkeren. De receptie deed wat ze moesten doen maar leken meestal niet de behoefte te hebben om vriendelijk of meedenkend te zijn. We hebben beddengoed gekregen voor 1,5 personen, terwijl we met 5 personen waren en de matrassen waren vies met vlekken en lamge donkere haren. We hadden de sauna geserveerd maar die stond vervolgens niet aan, waardoor we een half uur moesten wachten. We kregen vervolgenseen een half uur langer ter compensatie, dat was mooi. Verdere ervaring; de ligging van het huisje was prachtig, je kon vanaf de piste via een bospaatje tot de voordeur van het hotel skiën. Het ontbijt was goed, de kamer was precies als op de foto's; oud maar alles werkt, was goed en was heel. Al met al hebben we een goede tijd gehad, maar dat hebben we gedaan door ons flexibel op te stellen, niet te veel aan te trekken van het personeel en het zelf leuk te maken

goede en duidelijke informatie

goede en duidelijke informatie

Fijn contact, snelle reacties, handige site

We zijn nog niet op vakantie geweest, want we gaan pas volgend jaar, maar het boeken ging soepel, snelle reacties, en persoonlijk contact!

Geweldige vakantie

Elke keer weer een super vakantie

Helemaal prima

Online geregeld. Via de mail op de hoogte gehouden over wijzigingen. Dikke prima!

Goed geregeld zoals altijd

Na 15 jaar nog steeds tevreden