Klantgericht

Wat heel fijn was de snelle reacties en nakomen van beloftes

Alles goed geregeld! Mooi appartement!

Alles goed geregeld, mooi appartement. Alleen bij vertrek was er niemand om de sleutel bij in te leveren.

Het boeken ging wisselend, wij zijn nog niet weggeweest dus kan nog niet optimaal beoordelen.

Ik heb op diverse manieren contact gehad met Tsjecho reizen. Telefonisch was het contact matig en kon ik geen antwoorden krijgen op mijn vragen. Dit moest worden nagevraagd en hierover zou ik worden teruggebeld, dit is echter nooit gebeurd. Via de chat verliep het contact beter en kreeg ik antwoord op al mijn vragen. Na alles zo te hebben doorgegeven zoals aangegeven hoop ik dat er voldoende rekening gehouden wordt met de allergie van mijn dochter en alles deze zomer vlekkeloos verloopt. Doordat wij deze zomer dus pas op vakantie gaan kan ik dus alleen nog maar een beoordeling geven over de boeking, vandaar dat dit ook daarop is gericht. Hopelijk hebben wij deze zomer een onvergetelijke vakantie en kan ik een complete beoordeling geven.

Prima organisatie

Altijd fijne vakanties in Tsjechië gehad, goedkope huizen met alles wat je nodig hebt

Hele goede ervaring!

Ik heb last minute een reis moeten boeken, daar werd ik door Lisette heel goed bij geholpen. Ze is snel in antwoord geven en zorgt dat het geregeld is. En de locatie was top!

Alles was geregeld

Dichtbij alles en schoon

Tot nu toe goed

Tot nu toe goed we moeten alleen nog zien hoe het er in mei aan toe gaat want dan hebben we pas vakantie in Tsjechië

Super vakantie

Bij Tsjecho Reizen advies gevraagd er werd zelfs op zondag nog geholpen. We hadden geen idee waarnaartoe te gaan want dit was de eerste keer Tsjechië maar Lisette heeft ons een leuke bestemming aanbevolen we hebben genoten! condities waren super het zonnetje erbij maakte het compleet

Geweldige service en persoonlijke aandacht

Corona was voor iedereen een moeilijke tijd maar hun bleven kijken wat ze voor de klant konden blijven doen

fijne begeleiding

fijn om onze reis bij jullie te boeken, maar de website kan wel een update gebruiken met meer zoekfuncties. wij hadden Simona gehuurd in Harrachov en de kinderskipiste zou op 150 meter zijn... maar het de piste was er al een lannggge tijd niet meer. het huisje is al een lange tijd een kippenhok geworden en de lift staat er maar half. (erg verlaten sinds jaren...) foto's heb ik eventueel in bezit.

Geen bemiddeling bij tegenvallende lessen

Helaas was de skiles voor gevorderden niet geschikt voor ervaren pubers. Zij kwamen in een klasje met kleine kinderen terecht. De skischool leek een alternatief te bieden maar dat kwamen zij niet na. Tsjecho reizen reageerde aardig maar kon niets voor ons betekenen. Gevorderd met je bij de skischool blijkbaar al na een jaar. Als ik dit had geweten had ik mijn pubers nooit op skiles gedaan. Kostbare dagen!

Te klein appartement

Verhuren een kleine 6 persoonskamer als een 8 persoons appartement door een slaapbank midden in de woonkamer te zetten.

Slechte ervaring

Vorig jaar bij jullie een appartement in Harrachov geboekt, aanbetaling gedaan. Voor carnaval 2021. Door Corona was alles gesloten (kennis woont daar en werkt in een hotel daar) op tijd gebeld en af willen zeggen ! Werden door de mw. Aan het lijntje gehouden die telkens zei ik was er vorige week nog alles is open, wat beslist niet zo was. Hotels waren dicht en restaurants ook.waarop ik na een aantal telefoontjes tegen haar zei u komt daar elke week volgens mij ., en telkens zei ze ik zou nog even wachten met annuleren. Op een gegeven moment kijk ik naar mijn boeking en zie dat deze doorgezet is naar carnaval 2022. Toen heb ik gebeld en alsnog geannuleerd waarop mw. Zei dat ik dan mijn aanbetaling kwijt was . Dus voor ons echt nooit meer tsjechoreizen !! Echt zo teleurgesteld in jullie

Hotel Zeleny Dum was top!

Verrast door Tsjechië. Leuk hotel en goed geadviseerd. Bozi dar is super gezellig en we hebben fijn geskied. Een pluim voor de medewerkers van Tsjecho Reizen mijn vergeten oorbellen zijn opgehaald en naar me toegezonden per post wat een service

vriendelijke en vlotte hulp bij het boeken van de vakantie

Omdat de vakantie vanwege veranderde corona regels naar Bulgarije niet door kon gaan, 1 week voor vertrek de skivakantie naar Tsjechie geboekt. Prima telefonisch geholpen door Tshecho reisen bij het boeken. Vakantie was prima geregeld, familie Hotel Devin: prima. skihuur: prima. Er reed geen bus, dus met het vliegtuig naar Praag en met een bustransfer naar Pec pod Snjeskou: goed geregeld. Enig minpuntje: de bus reed niet door naar het hotel, we moesten tegen de berg op ong. 20 minuten lopen om bij het hotel te komen.

Door het fantastische weer een heerlijke vakantie gehad.

We hadden met 2 gezinnen ( totaal 8 personen) een huisje gehuurd (volgens de site geschikt voor 11 personen) in Paseky nad Jizerou.( wintersport) Ik wil even 3 punten doorgeven die beter kunnen : - het huisje stond een stuk van de weg af en nergens werd dit aangegeven. We hadden geen coördinaten gekregen en niemand kon ons helpen. Maw we hebben lang moeten zoeken. - verder bleek dat we de gasrekening achteraf moesten betalen. De eigenaar zei dat dit op ong 100 euro kwam. We hebben 240 euro moeten betalen. De gas teller zat achter een stalen deur en hebben we zelf niet mogen zien. Ook hadden we geregeld geen warm water meer dus dit heeft een nare nasmaak. - het huisje is niet geschikt voor 11 personen. De bedden zijn er wel maar de kamer is voor 11 man echt te klein.

De communicatie was niet goed en het eten matig.

Het skien zelf was prima. Alleen het skipakket was niet goed. Hotel en skiverhuur wisten niets van skipakketten of waar we skipassen moesten halen. Het diner was zeer karig. Vaak alleen aardappelen en vlees. groeten Jan Robert

Matig

Goede ontvangst. Appartement viel tegen, 1 slaapkamer met 2 pers. Bed en 1 pers. Bed en 1 slaapkamer met stapelbed en 1 pers bed en dat met 2 echtparen en 2 kinderen. Ook hadden wij geen makkelijke bank o.i.d.. 7 dagen op een rechte/ slechtzittende stoel is geen pretje. Twee kapotte schemerlampen. Geen bezem aanw. Waar/wie was Domenica?

Super leuke wintersport gehad

Dit was voor ons de eerste keer Tsjechie en het is goed bevallen. We zijn goed geadviseerd bij het kiezen van de bestemming en hebben aan de piste gezeten in hotel Fit Fun in Harrachov. Groot hotel met veel voorzieningen wat wij erg handig vonden. De skilessen van JPK waren heel goed geregeld direct bij het hotel en Honza heeft onze kinderen leuk skiles gegeven. Volgend jaar gaan we zeker weer!

Mooi hotel, matige service

We hebben een fijne vakantie gehad, in den mooi en sfeervol hotel. Door omstandigheden moest er het e.e.a. gewijzigd worden. Tsjechoreizen reageerde wat onvriendelijk en weinig service gericht.

geen skipas

Tijdens reserveren lijkt het alsof de skipas ook in het pakket van skilessen en materiaal zit. Pas bij aankomst blijkt dan dat je die ook nog moet kopen. Voor 5 personen was dat 1100 euro extra voor 6 dagen. Telefonisch was Tsjechoreizen voor ons, de hotelmanager, de skischool en de ski-uitleen niet bereikbaar. Het hotel was wel echt super dus we hebben een heerlijke vakantie gehad. Maar geen dikke pluim voor Tsjechoreizen.

Prima service, kort en krachtig

Deze organisatie is no nonsens en zorgt voor adequate en snelle informatie.

Huis is geen huis maar een verdieping

Over de service, omgeving en de eigenaar dik tevreden. Wat wel tegenviel is dat Milada (rh327) als vakantiehuis genoemd wordt maar dat is het in onze ogen niet. Wat je huurt is nl een bovenverdieping bestaande uit een overloop waar 5 kamers op uitkomen, 3 slaapkamers, keuken en badkamer. De trap naar boven kan niet apart afgesloten worden. Als er mensen in de beneden verdieping verblijven kunnen die dus gewoon naar de boven verdieping. De kamers boven kunnen wel met 1 sleutel afgesloten worden als je weggaat maar dat is voor in de nacht natuurlijk geen optie. Wij hebben er zelf op dat moment voor gekozen om niet bij jullie aan de bel te trekken maar het achteraf op deze manier te melden. Wij hadden er op dat moment geen zin in om vanalles te gaan regelen in de pen te klimmen met jullie en de eigenaar maar gingen liever skiën en er verder een leuke week van maken. Voor toekomstige boekers zou ik wel aanraden om de tekst van de omschrijving aan te passen dat het geen echt huis is maar meer een appartement maar dan zonder woonkamer. Het geeft eerder een gevoel van logeren dan echt vakantie. Wij zullen hierdoor dit huisje niet nog een keer boeken.

Een heerlijke vakantie op een mmoi park met hulpvaardige medewerkers

Begin mrt 2022 een korte skivakantie van een week. Ondanks einde skiseizoen toch nog van de mooie pistes genieten. Na een skiongelukje fantastische hulp en goede verwijzingen naar medische hulp gehad. Zeker een park om naar terug te keren!

We boeken al jaren naar volle tevredenheid bij Tsjechoreizen.

Handelsplein 24

3071 PR Rotterdam