Al vele jaren regelt Tsjecho reizen onze wintersport. De accomodaties zijn goed en we worden goed ontvangen Dit jaar was de extra wens ook keurig bekend
Helaas is mijn reis niet doirgegaan
Originele beoordeling
Helaas is mijn reis niet doirgegaan
Onze vakantie is uitstekend verlopen. Onze accommodatie was enigszins gedateerd en sober ingericht maar voor ons was het prima. Tsjecho reizen heeft ons hier van te voren op gewezen!
Verrassend goed appartement!! Perfecte locatie in het knusse dorpje Bozi Dar. Dichtbij de piste, supermarkt, restaurants en skiverhuur. Prettig, persoonlijk contact met medewerkers van Tsjecho reizen! Genoten...:)
Eerste keer tjechie , was erg fijn met onze kids. Alle kindjes in de klasjes spraken Nederlands. Eten was prima, goed betaalbaar en rustig op de piste . Aanrader!
Contacten met tsjechoreizen zijn uitstekend en de accommodaties die wij tot nu toe hebben gehad voldeden allemaal aan de verwachtingen.
Alles is goed en netjes geregeld maar toen ik eens een vraag had waren jullie telefonisch niet te bereiken,alles via de mail wel goed afgehandeld. de boeking is voor herhaling vatbaar.
Prettige en snelle afhandeling van de reservering Alles ter plaatse goed geregeld. Soms beetje onduidelijk welke skischool en welk verhuurbedrijf je precies moet hebben
Huisje is perfect alles erop en eraan, appartement Medvedin 110, en goed contact gehad met Lisette, altijd gelijk antwoord. Jammer dat ze weinig Engels hier in Tsjechië praten en van de Tsjechië taal maken wij niks maar met handen en voeten kom je een eind, jammer dat bij boeken van ski, de helm apart hier nog moeten betalen € 17 per helm en zijn echt oud en slecht. Dus beter thuis een kopen, prijzen om nieuwe te kopen zijn prijzen zoals in Nederland. Skipassen thuis achter de pc doen bij go pass scheelt €40,- pp voor 6 dagen pas. Met code kan je ze hier zo ophalen. Zitten zo naast de stoeltjes lift, maar wel klein ski gebied. Je kan niet aan lopen naar de andere liften moet met de bus.
Sehr geehrte Damen und Herren, wir waren nicht zufrieden. Es gab eine unangenehme Begrüßung, wg. der Apartements, wir hatten 2 gebucht und waren zu 5. Es waren 4 Betten bezogen, eine Decke fehlte, unser Sohn hat die 1. Nacht unter einer dünnen Decke gefroren. Ich habe dann nochmal nachgefragt, dann wurden mir die Decken unter der Couch gezeigt, ich musste es selber rausholen und selbst beziehen. Kein Service. Wirt hatte Alkoholfahne, war ungeduldig, sehr gestresst.. Wir hatten ruhige Zimmer angefragt und darauf hingewiesen, wie wichtig das für uns ist. Wir bekamenZimmer mit sehr laut quietschenden Türen, Stoplerschwellen, Glastüren, Durchgangszimmer. Matratze unten wie Stein, oben durchgelegen. Rückenschmerzen nach einer Nacht. Keine Hilfe im Schnee bei der Ankunft, keine nette Begrüßung/ Unterstützung Weg zum Haus unbefahrbar, Hinweis auf Parkplatz mit Gebühr; vor dem Haus eisglatt, man mussten einen Bogen durch Schnee laufen um sicher ins Haus zu gelangen. Lichtschalter unten nicht funktioniert, im Dunkeln Treppe hoch. Dito gilt für langen dunklen Gang vom Skiraum. Abends Gastraum zu, dann um 24 Uhr sehr laute Musik unter uns, bis 1 Uhr? Das die ersten beiden Abende. Für 1.800€ viel zu wenig Service, einfache nette Reaktionen hätten gereicht, aber kein Guten Morgen, oder ähnliches; sorry, aber noch nie so eine schlechte Vermittlung bekommen. Entgegenkommen über Rückerstattung eines Teilbetrages sehen wir als angemessen für ärgerliche und nicht erholsame insbesondere erste Tage. Beste Grüsse Andrea Börjes
Fijn huis, heerlink gegeten, veel sneeuw dus lekker geskied.
Tjecho reizen (Lisette Mulder) reageert snel terug op vragen. Telefonisch en via e-mail. Ze geeft ook advies. Nu de tweede keer met Tjecho reizen en wij zijn bijzonder tevreden.
Ik was helemaal niet bekend met Tsjechië en we zijn vanwege de coronamaatregelen geswitched van Oostenrijk naar Tsjechië op het laatste moment. We zijn erg goed geholpen door Lisette maar ook door haar collega Jan. Diverse malen gebeld voor advies en zelfs in de avond konden we nog terecht met onze vragen. We zijn in Spindleruv Mlyn geweest en vonden het geweldig. Mooi hotel en goede service ook daar. Wij gaan volgend jaar weer naar Tsjechië de prijs en de kwaliteit is ons goed bevallen!
Dit was derde keer dat we hebben geboekt via Tsjechoreizen. Juist omreden van het specialisme rondom Tsjechië en een stukje vertrouwen. Ik weet niet of ik in de toekomst nog zo snel zal boeken via Tsjechoreizen omdat ik sterk het gevoel had dat erg veel stress was binnen het bedrijf en dat er weinig tijd werd genomen voor mij. Een opmerking was "Wat is uw vraag eigenlijk want ik heb klanten die nu willen boeken" Mede erg ongeduldig en gewoon niet erg aardig. Wij hadden heel lang gewacht om te boeken vanwege de Corona. Ook steeds advies gevraagd en uiteindelijk doorgepakt. Het was allemaal oké maar toen werden de regels een paar dagen ervoor weer vanuit de overheid veranderd. Ook voor Tsjechoreizen heel vervelend. Alle begrip hiervoor. Maar op het moment als je ergens misschien een "vage" vraag over stelt (ik zocht gewoon even een bevestiging dat het wel oké was en verwachtte misschien teveel een persoonlijke benadering), zorgt dat je alsnog het sterke gevoel krijgt dat je niet serieus genomen wordt en dan ga ik mij afvragen of deze organisatie wel bij mij past. Waarschijnlijk teveel druk rondom Corona regels. Daar laat ik het bij. Gelukkig is onze vakantie goed verlopen en waren we tevreden over de locatie.
Van te voren kregen we, zelfs na navraag, niet te horen in welk huisje we zaten. Onze naam stond bij de voordeur en we moesten maar de voordeuren (+/-10 x 2 onder één kap) af om te kijken in welk huisje wij zaten. Na 9 uur rijden zit je daar niet op te wachten. Het bijbehorende hotel ( eerste kerstdag) was dicht en na een paar keer proberen kregen we de receptie aan de telefoon die het voor ons uitzocht. Bij het van te voren boeken van de lessen werd de indruk gewekt dat deze in het gebied waar we zaten werden gegeven. Dat bleek, na ontvangst van de bevestiging, in een gebied 15 minuten rijden verderop zat. Na contact met de organisatie werd doodleuk verteld dat we dat zelf hadden aangevraagd. Het huisje was zeer luxe en voldeed uitstekend. Mooie badkamer, prima bedden, overal vloerverwarming, 2 toiletten. Het enig minpunt was dat het verhuurd wordt als 6 persoons huis. Het is echter een 4 + 2 huis. Alles was georganiseerd voor 4 personen, bv eettafel met 4 stoelen, kleine koelkast, hele kleine vaatwasser. De extra 2 personen slapen in de woonkamer op een overigens prima slaapbank. Het huisje was dan ook niet goedkoop. Als je boekt via deze organisatie dus goed doorvragen als er iets niet duidelijk is.
Had het wel netjes gevonden om even een privé berichtje gehad te hebben dat de inreis procedure voor Tsjechië veranderd was de 27ste december ,verplicht testen ook al ben je gevaccineerd stond wel op de site mar daar kijk je niet automatisch op.Is dat we attent gemaakt werden door een vriendin van onze dochter anders hadden we een groot probleem gehad
We hebben het heel erg goed gehad maar het huis had wel wat nadelen wat betreft douchen en koken....boiler en slechte pannen
Groot huis ruimte voor ons alle Veel douche gelegenheid zodat we niet lang op elkaar moesten wachten
Goede info vooraf en uitstekend verblijf in mooie omgeving.
Tsjecho reizen had iets meer info kunnen aanleveren over de reis. Lipno viel ook wel tegen. De mensen daar deden de sneeuwkanonnen soms alleen overdag aan. Zo konden niet de banen gebruikt worden terwijl deze wel 7 graden boven 0 met regen wel open waren. Heel onlogisch allemaal.
Boeking en uitvoering geheel volgens verwachting. Prima huis in Tsjechie.
We hebben een fantastische vakantie gehad waarbij Tsjecho Reizen alles goed geregeld had en super mee dacht over de veranderende omstandigheden omtrent corona.
Voor de groep ( 12 volwassene en 2 kleine kinderen) was het bij elkaar zitten tijdens eten vrijwel onmogelijk. Het is mede daarom dat de 2 volwassene met de 2 kinderen elders onderdak hebben gezocht. Bij het verlaten van deze volwassene hebben zij per ongeluk de sleutel van hun kamer meegenomen deze was dan ook bij het verlaten van de accomodatie spoorloos , navraag bij de vertrokkenen leverde geen resultaat. Afspraak met de verhuurster , mocht de sleutel alsnog gevonden worden, krijg ik bij opsturen de betaalde € 30,00 terug. Mijn schoonzoon heeft daar inmiddels contact over gehad en daar werd erg moeilijk over gedaan, erg jammer. Positief: ieder een eigen kamer met toilet/badkamer, mogelijkheid opbergen van ski uitrusting, auto stalling overdekt, goede verwarming, totale indruk schoon, dicht bij skilift
Lisette reageerde adequaat op onze zoektocht naar een alternatief wintersportadres in Tsjechië, waardoor onze groep toch nog van een geslaagde vakantie kon genieten.
Handelsplein 24
3071 PR Rotterdam