alles snel geregeld en de klanten waren zeer tevreden,
Bij het aanschrijven voor een mogelijke reis met verschillende eisen heeft Lisette als één van de weinigen effectief hiermee rekening gehouden voor haar aanbevelingen. Ook in het verdere verloop verliep de communicatie goed. Enkel in de laatste 2 weken voor de reis zelf was deze veel beknopter. Ik vermoed dat dit door de drukte kwam, mede veroorzaakt door de veranderende coronamaatregelen. En ik vermoed dat hierdoor de communicatie met mijn zus haar gezin minder verlopen is. (anders had ik een halve ster meer gegeven) Het hotel (Kovarna) en het skigebied (Pec Pod Snezkou) voldeden goed aan de verwachtingen. Zeer vriendelijk personeel, mooi hotel (incl. persoonlijke berging skimateriaal en parking) en het gebied is perfect voor gezinnen met niet te veel ski-ervaring.
Fijn dat we op laatste moment nog geïnformeerd werden over de inreisvoorwaarden. Contact loopt fijn met de backoffice. Voor Tsjechië vakanties ga ik altijd naar dit adres toe
Ik heb al meerdere keren geboekt via Tsjechoreizen, er wordt altijd vlot gereageerd en goed meegedacht. De informatie met betrekking tot het appartement en de boeking vond ik dit keer wat matig, maar het appartement zelf was prachtig! De bedden waren daarentegen echt niet fijn, harde matrassen en allemaal 1 persoonsbedden die je niet strak tegen elkaar kunt zetten. Locatie was super en het restaurant Kovarna was echt top, ontzettend goed en vriendelijk geholpen door Dominica (echt een topper), het eten was heerlijk en ook de chef-kok was heel erg behulpzaam en meedenkend! Dominica was heel behulpzaam, vriendelijk en spontaan en in overleg was er veel mogelijk.
Op het laatste moment besloten wij onze wintersport om te boeken van Oostenrijk naar Tsjechië. Via jullie website zijn we ontzettend goed en snel geholpen. Zelfs in de avond via de chat. Het huis (Johan in Rudnik) overtrof onze verwachtingen en aan alles was gedacht, zo was er al toiletpapier en wasmiddel aanwezig en lag er openhaard hout. De beheerder kwam zelfs het vuilnis aan de wegzetten en even tussendoor vragen of alles naar wens was. Het huis ligt op ongeveer 10 minuten rijden naar de piste van Cerna Hora (Janske Lazne). Ook ligt het vlakbij de stad Trutnov waar je kunt winkelen en uiteten. De mensen bij de skischolen/verhuur en restaurants waren allemaal erg vriendelijk en behulpzaam. We hebben echt genoten van onze week.
Voldeed volledig aan verwachtingen.
Na enkele keren een huis te willen boeken dat vrij stond op de site maar toch (net) bezet bleek, uiteindelijk een mooie oplossing gevonden door Tsjecho Reizen door actief verhuurders te benaderen. Zo een goede prijs gekregen voor een huis dat duurder vermeld stond. Dus goede service. Daarvoor wel dus een aantal keer een huis proberen te huren dat onbeschikbaar was. Dus misschien een actueler systeem voor beschikbaarheid gewenst?
Alles in 1 huis. Prima prijs kwaliteit verhouding.
Alles was perfect geregeld
Zo als ik het verwacht had!
Ze hebben onze wintersport gered. Alles last minute geregeld. Alles gewoon top. Ook wintersport Tsjechië is ons goed bevallen.
Heerlijke skivakantie gehad in Spindleruv Mlynn. Alles uitstekend geregeld
Twee dagen voordat we op vakantie zouden moest onze wintersport naar Oostenrijk geannuleerd worden. Via google bij Tsjecho Reizen uitgekomen en werd meteen supergoed geholpen via de live chat. Vervolgens ook nog telefonisch contact. Tsjecho Reizen was erg behulpzaam en ze hadden een hele mooie reis voor ons. De accommodatie in Tsjechië was top! Ons huis/appartement was van alle gemakken voorzien waardoor we niet naar restaurants hoefden en we lekker op onszelf konden zijn. Wel prettig in deze rare tijd. Het skiën in Tsjechië is op zich ook goed bevallen. Helaas waren niet alle liften en pistes open, maar daar kan een reisbureau uiteraard ook niks aan doen.
Zu jeder Zeit war man immer informiert und alles lief reibungslos. Man ist auf keinen Post Versand angewiesen, weil man sich alles selbst ausdrucken kann. Service war zu jeder Zeit gegeben und für uns war es ein perfekter Urlaub. Jederzeit gern wieder.
Onze eerste ervaring met Tsjecho Reizen was zeker heel goed. Voor een vakantie in Tsjechië zullen wij zo weer via hun boeken. Alles verliep soepel en er werd snel gereageerd op je mails. Zelfs toen het veranderde met de regels werd er ontzettend snel gereageerd op de WhatsApp. Een dikke aanrader! Wij zullen dit ook aan anderen doorvertellen!
Door het sluiten van de scholen hebben we mbv Tsjecho reizen last minute een fantastische ski vakantie gehad met 4 kleine kinderen. 8 persoons appartement met zwembad, direct op de piste was goed verzorgd.
Net terug van een rondreis door Tsjechië en het was fantastisch mooi en goed geregeld ..diverse streken in Tsjechië bezocht en genoten van de prachtige herfstkleuren en leuke locaties. Alex van pension vetrny Mlyn heeft ons zelfs 2 keer een lift naar het centrum van Praag gegeven. Chapeau!
Mooie herfst rondtrip gemaakt door Tsjechië. Keurige accommodaties uitgezocht door Tsjechoreizen. Passend binnen onze wens (vanuit de accommodaties mooie wandelingen kunnen maken, culturele hotspots binnen haf uur rijden) We hebben gebruik gemaakt van de tip om de stad Praag met de prachtige herfstnatuur van het Boheemse Woud en het Reuzengebergte te combineren. Van harte aanbevolen!
de site is niet op orde. wij dachten een ontzettend leuk huis te hebben gehuurd voor een leuke prijs (heb er zelfs een screenshot van omdat ik de prijsopgave toevallig doorstuurde naar mijn schoonzus ter akkoord) krijgen we daarna ineens een mail met een totaal andere prijsopgave.(bijna het dubbele!!) en dat kunnen wij ons niet veroorloven.. extra vervelend is dat we alle vier al onze vakanties hebben geregeld met werk dus we zitten nu vast aan deze periode. heel irritant. even ruilen in de zorg of logistiek is lastig. ik heb een screenshot als bewijs maar er wordt niks mee gedaan. makkelijk om te wijzen naar een bug. Niet professioneel
Beste Marianne, Erg vervelend inderdaad maar onze prijzen stonden nog niet online voor volgende zomer waardoor er vanwege een bug een verkeerde prijs is weergegeven. Direct 10 minuten na boeking zijn we in contact met je hierover getreden en hebben we aangeboden op zoek te gaan naar een andere locatie en je een aanbieding te doen. Direct heb je op facebook een negatief bericht gezet en heb je ons meegedeeld geen hulp te hoeven hebben. Het spijt ons zeer maar we hebben geen kans gehad ook maar iets goed te maken met je.. Jammer dat we zo genadeloos worden afgestraft via diverse kanalen.
Omdat het vandaag de dag lastig is een reis te plannen, alles maar uit handen gegeven aan Tsjecho Reizen. Het was top geregeld! Accomodaties precies zoals beschreven en verwacht en de rondreis was erg leuk. We hebben er erg van genoten. Ik kan het aan iedereen aanbevelen.
Vriendelijke medewerker aan de telefoon gehad, die snel een antwoord had op onze vragen.
De voorbereidende werkzaamheden waren prima. Enkel hadden wij aangegeven naar Moravië, de wijnstreek te willen gaan. Helaas kwamen we uit in Roznov pod Radhostem, wat helemaal aan de slowakijse grens lag. Hier was niks te doen en Brno lag te ver weg om naar toe te kunnen gaan. Hierdoor hebben wij eigenlijk 1a 2 dagen van onze vakantie weggegooid en dus ook ergens voor betaald wat niet de moeite waard was. De overige plaatsen waren allemaal fijn geregeld!
Hadden een autorondreis die ons veel van Tsjechië heeft laten zien. Wel had ik meer overleg gehad bij boekingsproces als er hotels worden aangepast voordat boeking definitief is. Iets meer schriftelijke informatie over de bezochte plaatsen was handig geweest.
Rondreis geboekt, waarbij we wouden afwijken van de voorgestelde volgorde van hotels. We kregen heel snel de bevestiging dat dit gelukt was. De hotels/ pensions voldeden volledig aan de verwachtingen die Tsjecho reizen op zijn website beschreven had.
Handelsplein 24
3071 PR Rotterdam