Vriendelijk aan de telefoon en een goed georganiseerde reis.

De route voor de autoreis is prima in orde, misschien nog de postcode erbij vermelden. Dat zoekt handiger in sommige navigatiesystemen. Ook de accommodaties waren goed bereikbaar en zeer goed.

Goede vakantie

Alles volgens wens en afspraken

Top geregeld

Alles was super geregeld van hotels en transfers Ook de activiteiten met de Nederlandse gidsen was erg welkom daar waar er in de groep mensen waren die geen Duits of Engels komen Absoluut een aanrader

Was absoluut TOP

Heb alles in hun handen gelegd, met de mededeling zoek maar een leuke golfreis uit. De accommodaties, de golfbanen en alles er omheen was geweldig en prima betaalbaar. Tjecho Reizen is een absolute aanrader !

Accomodatie was wat minder als beschreven

De accomodatie was prima, maar minder als in de omschrijving. Het zwembad stelde niet veel voor en was op 1 dag na niet bruikbaar, waarschijnlijk vanwege de weersomstandigheden

Prima service en kennis van Tsjechië

Wij zouden voor het eerst met het gezin naar Tsjechië gaan, maar wisten nog niet veel... waar naartoe, welke formule,... Wij kregen van Lisette heel veel goeie tips, offertes en raad zodat we met een gerust hart konden kiezen. Intussen zijn wij met vakantie geweest in Oost-Bohemen (Reuzengebergte en omgeving) en het was prachtig! Zij hebben ons heel goed bijgestaan om te kiezen en ook met praktische tips. En Lisette was vlot bereikbaar en reageerde steeds snel op vragen! Dank je wel hiervoor.

hele fijne vakantie!

IK heb mijn klanten na gebeld, ze hebben het super fijn gehad. Alles goed geregeld, fijne acco's! Het weer gooide een beetje roet in het eten, maar daar kan niemand iets aan doen :)

Erg goed verzorgde reis!

Het appartement was ruim en modern, een mooi groot balkon erbij en zowel de service van Tsjecho Reizen als de host ter plekke was prima (behulpzaam, dachten mee). En goede prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien was het erg plezierig dat onder in het appartementencomplex een goed restaurant (Italiaanse keuken, geen pizza's, maar wel erg goede pasta, bruschetta,ed.) zat. Het restaurant werd ook geleid door dezelfde host.

Flexibel en goed meegedacht in deze lastige periode met Covid-beperkingen.

Tsjecho Reizen was flexibel en heeft verschillende malen de reis aangepast aan onze wensen. Bovendien hebben ze goed met ons meegedacht toen we te maken kregen met Covid-beperkingen. De reis zelf en de accomodaties voldeden helemaal aan de verwachtingen. Goed gedaan dus.

Zeer behulpzaam en meedenkend

Vanwege Corona waren er wisselende omstandigheden maar elke keer een snelle behulpzame reactie

Prachtig land, wij komen terug!

In 2,5 week hebben wij (gezin, twee kids v 13 en 10) op 4 adressen een goede indruk van Tsjechië gekregen. En zijn we onder de indruk geraakt: het prachtige Praag, de mooie oerbossen, burchten en kastelen, vriendelijke en relaxte mensen en de gave outdoor activiteiten die je kunt ondernemen. Mede door de goede accommodaties en goede service van Tsjechoreizen hebben we een fantastische reis gehad! Aanrader!

genoten!

Wat een prachtig land is Tsjechie. Aardige mensen en een ongerepte natuur. tsjechoreizen heeft naar onze wensen geluisterd en aan ieders behoefte kunnen voldoen.

Komen hun belofte meer dan waar...

In een van onze verblijven waren er wat probleempjes wat betreft de kamer en het halfpension. Na een telefoontje, reageerde Tjecho Reizen adequaat, belde met het hotel en was het probleem opgelost.

Goede service en duidelijk uitleg

We hadden wat vragen hier en daar waar we duidelijke uitleg kregen met foto's.

Geweldige reis gehad naar Tsjechië

De keuzes die we hadden gemaakt , kwamen niet altijd overeen met onze verwachtingen, maar dit mocht de pret niet drukken. Carlovy vary, Cesky krumlov, waren mooie ervaringen , Brno was een leuke stad en de bergen een mooie ervaring om naar de oorsprong van de Elbe te hiken. Fietsen ging over het algemeen goed, maar ze zijn meer ingesteld op mountainbikers, dit had vooral te maken met de onverharde-grevel paden. Kortom een unieke en mooie ervaring rijker.

Prima service en accommodaties op mooie locaties

Tsjecho reizen heeft op korte termijn een mooie vakantie voor ons samengesteld op drie verschillende plekken in Tsjechië. Alle locaties waren kwalitatief goed tot zeer goed en waren een goede basis voor leuke en interessante uitstapjes / activiteiten.

De boeking verliep vlot en heldere communicatie!

Ervaring met park: Mooi park en prachtige ligging. Het strand was niet echt wat, stenen, te weinig gras en slechte bankjes. Terwijl het juist goed vertoeven zou kunnen zijn door het strand beter te faciliteren, zodat je kunt genieten van het uitzicht! De receptie is ook niet duidelijk geweest in uitleg van de nabetaling. We hadden niet geboekt voor bed en badlinnen, maar bij aankomst lag alles al klaar en waren de bedden opgemaakt. Hebben dit zo gelaten omdat je natuurlijk niet alles weer wilt afhalen. Bij afrekening werd ons gezegd dat we moesten bestalen voor schoonmaak en toeristenbelasting, helemaal prima. Maar wat bleek achteraf, na translaten de bon, hadden we geen schoonmaak kosten betaald, maar bed en badlinnen. Ook dat zo gelaten, maar het klopt natuurlijk niet!!! Duidelijkere afspraken met het park maken en dat goed omschrijven in jullie advertentie, zou een pluspunt zijn. Dit is gewoon vervelend. Ondanks dat een goede vakantie gehad daar !

Gewoon goed.

Goeie uitleg rondom de Corona regels.

Altijd snel contact en meegedacht met maatregelen sars-cov-2

Gezien de snel wisselende inreismaatregelen door sars-cov-2 regelmatig contact gehad via Whatsapp en telefoon. Goed meegedacht over onze (on)mogelijkheden. En daar een fantastisch verblijf gehad in het mooie appartement met prachtige omgeving met van alles te doen, ook voor kinderen (10-13 jaar).

Redelijk tot goed

Algemene indruk is redelijk tot goed 2 van de vijf hotels sterk verouderd Zeer kleine kamers Te weten in Doksy en Na Trojaku Daar en tegen een schitterend appartement in Pec Pod Snezkou Wat wij misten was de informatie over activiteiten bij de hotels

Prima geregeld

We zochten-in Covidtijd- een appartement in Slowakije. Het aanbod was niet heel groot, maar wat we geboekt hebben was echt prima in orde en als we een vraag hadden werd er snel gereageerd.

Geweldige vakantie

We hadden een geweldig huis. Een beheerder die Nederlands sprak.

Fijn om ondersteuning te hebben bij eerste keer Tsjechië

In basis prima, maar we vonden de communicatie vooraf onze vakantie en vooral rondom corona niet echt super. Daarnaast waren we niet altijd even enthousiast over de accommodaties. Misschien omdat we anders gewend zijn vanuit Italie, Portugal (en sommige ook in Kroatië), maar in onze ogen voldeed het niet altijd helemaal aan onze vraag. Iets meer uitleg over type accommodatie of alternatieven tov onze vraag wel fijn geweest. Ook wat tips voor leuke dingen te doen of restaurantjes in de omgeving is altijd leuk om te ontvangen bij de papieren (dat hebben we bij andere organisaties wel gehad), dat zou wel een pluspunt zijn. Er stond bij 1 voucher dat de toeristenbelasting betaald was, moesten wij ter plekke nog betalen. Maar daar werd goed en snel op gereageerd. Dus dat was heel fijn. Verder heb ik een aantal keer gemaild over handdoeken bij onze bestemming aan het Lipnomeer. Er waren geen handdoeken en bij reserveren was geen optie, dus moesten het zelf meenemen. Om er vervolgens bij aankomst (na 2 weken met een tas vol handdoeken rondgereden te hebben) achter te komen dat er gewoon handdoeken liggen.

Voldeed aan de verwachtingen

Alles was goed verzorgd en was een 9 waard. Echter de vindbaarheid van het huis was een probleem. Het staat in Dolni Lanov en niet in Lanov en de huisnummering is in Tsjechië abominabel. Dus in de papieren vermelden: na de rotonde 1e afslag en ongeveer 2 km over grijs brugje.

Ongelofelijk lokatie, goede accomodatie, zalig vertrekpunt voor wandeltochten.

Eens je het huisje gevonden hebt, kun je genieten van een schitterende woning met ruime tuin in het groen. Er is wel een treinspoor achter in de tuin, maar heel weinig treinverkeer, en 's avonds al helemaal geen. Alles is aanwezig, al is er geen plaats voor een vaatwasmachine. Er zijn wel maar 2 slaapkamers, dus wel rekening mee houden voor wie bed krijgt. De badkamer en zithoek zijn helaas op kelderniveau, en dus altijd wat frisjes. Maar er is vloerverwarming in de badkamer, en een houtkachel in de zithoek. Fantastisch om 's morgens uit het raam te kijken, en zicht te hebben op het woud. Het zwembad is niet om baantjes te trekken, maar zorgt voor wat verfrissing op warme zomerdagen. De eigenaar spreekt goed Duits, en is zeer vriendelijk en behulpzaam.

Handelsplein 24

3071 PR Rotterdam