Een heel mooi, zeer praktisch huis in een zeer mooie omgeving

Het huis is erg mooi en zeer praktisch gemaakt. Van alle gemakken voorzien, zelfs een nespresso machine. De inrichting is erg gezellig met hele leuke accenten. Vooral voor wintersporters is het een perfect huis. De auto parkeren voor de garage en daar alle spullen netjes wegzetten. Eetgelegenheden zijn redelijk in de buurt te vinden of op ongeveer 10 minuten rijden. En dat is ook geen straf want het is en mooie bosrijke omgeving.

Top Service!

Last minute is ons vakantie naar Kroatië geannuleerd. Wij wilde op vakantie en Tsjecho Reizen heeft ervoor gezorgd dat wij (14 personen) een onvergetelijke vakantie hebben gehad. Service was top! Alles hebben ze geregeld nagevraagd en uiteindelijk geboekt. Wat ons betreft een aanrader voor een TOP vakantie in Tsjechië. Super bedankt!

Prima geregeld

Ondanks de dredging van corona, een mooie vakantie gehad die door tsjecho reizen prima geregeld was.

Eerste accomodatie Panorama hotel in blansko was weer goed. Tweede pension Laguna was vies oud en half pension was slecht. Alles uit frituur en ontbijt bestond uit een kuipje leverpastei en verpakte creamkaas en een kuipje jam. Derde accomodatie apphotel kovarna was prima. Ze wisten alleen niet hoe om te gaan met half pension. Op woensdag was er helemaal geen kok. restaurant dicht. Raambekleding was stuk en veelste weinig verduisterend. En NL tv was beloofd maar was niet aanwezig. Al met een matig/voldoende beoordeling.

persoonlijk contact maakt veel goed

We hebben op een reis in Tsjechie drie hotels gehad waarbij het reisbureau ons heeft geholpen. Alles was snel geregeld, klopte en was netjes. Ik zou het bedrijf zeker aanraden.

Fantastische vakantie gehad

Super. Komen zeker terug bij Tsjecho reizen

Leuke een zeer goede ervaring.

Moest alleen zelf bellen voor de reisbescheiden een week tevoren. Was er ws bij ingeschoten. Maar dat was ook alles. Zou zo weer bij tsjecho reizen boeken.

Geweldige vakantie

Ondanks Corona een top vakantie gehad, elk gezinslid heeft genoten.

Mooi land, lekker eten goede schone en nieuwe accomodaties!

Fantastische hulp gehad om alsnog vakantie te kunnen vieren!!

Door een last minute annulering van onze vakantie i.v.m. corona hebben wij de hulp ingeroepen van Tsjecho Reizen. Vanaf de start zijn wij vriendelijk te woord gestaan en hebben ze er alles aan gedaan om voor ons een mooie vakantiewoning te vinden in Tsjechie. Wij waren al bang dat onze vakantie van 2020 niet door zou gaan, dat is gelukkig allemaal goed gekomen. Team Tsjecho bedankt!!

Het was een heel mooi huis in een mooie omgeving

We hebben een fijne vakantie gehad, in een goed ingericht huis. En de omgeving was erg mooi. De ontvangst was vriendelijk.

Fijne reis met fijne klantenservice

Ondanks corona hele fijne reis gehad. Alle vragen die ik had over corona in Tsjechië werden razendsnel behandeld.

In corona tijd goed geregeld

Ondanks de corona tijd was men bereidt om de betaalterijn te verschuiven.

Heerlijke vakantie gehad aan het lipno meer

We hebben een prima vakantie gehad aan het lipno meer in Tsjechië. De accommodatie hadden we via tsjecho reizen geboekt, de rest van de activiteiten konden allemaal prima lokaal worden geregeld. De accommodatie was prima en kwam overeen met de beschrijving.

Prima, wel wat duur voor een rustig gebied

Appartement behoorlijk in orde. Wel wat bestek en pannen stuk en draaikiep raam stuk. Een gootsteen stop zat zo vast dat we die niet konden gebruiken.

Een ontdekking!

Het huis is gelegen aan een doodlopend weggetje dat eindigt in een half verhard pad. Het laatste huis. Rust gegarandeerd. Alle voorzieningen aanwezig. Behalve wifi. Heerlijk geen apps geen mail slechts rust. Naast de ontdekking van dit heerlijke onderkomen is het natuurgebied, Sumava, waarin het is gelegen ook een ontdekking. Prachtige bossen, velden, rotspartijen, paddestoelen, bessen, wild en frisse berglucht. Wij hebben genoten en zijn het volgende bezoek al aan het plannen.

Prima vakantie

Geen problemen gehad, prima dienstverlening.

Mooi huis

Prachtig mooi huis met mooie grote tuin en parkeerplaats.

goede ervaring

netjes verzorgt.

Goed geregeld

Duidelijke lijnen. Huis was naar verwachting.

Wunderbarer Urlaub

Die Häuser sind einfach ausgestattet, alles Wichtige ist vorhanden. Das Haus war sauber und gemütlich. Die Mitarbeiter *innen an der Rezeption waren sehr freundlich und hilfsbereit. Wir hatten sehr erholsame zwei Sommer Wochen und kommen gerne wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goed voor elkaar en netjes!!

Leuke tijd met ons gezin gehad.

Alles was heel goed geregeld is

geen problemen gehad

Alles in Ordnung

Gut bis sehr gut! Allerdings müssten von Zeit zu Zeit die Hotels und Pensionen die angeboten werden auf Ordnung und Sauberkeit kontrolliert werden,d.h. getestet werden!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Handelsplein 24