wij hebben tsjecho reizen als geweldig ervaren.
Alles was naar wens
Behulpzaam en vriendelijk en ter zake kundig
Wij hadden al goede ervaringen bij tjecho-reizen. Maar dit huis: Vakantiehuis Milec was toch echt slecht. Een huis voor 6 personen. Dan moet in de slaapkamer beneden toch echt een stapelbed. Hoe het nu is is het heel benauwd! Het huisje is heeeeeeel warm, een ventilator zou geen overbodige luxe zijn. Verder hadden wij twee weken lang last van een nest oorwormen. Dit hebben wij zelf opgelost, maar toch blijven er enkele in je huis komen. Wij konden ‘s avonds niet de balkondeur open houden bij schemer. Dan hadden we weer last van de vleermuizen. 1x hadden we ook een vleermuis binnen. De tweepersoonskamer boven was vol geluid als je ‘s avonds naar bed wilde. Getjilp, gefladder en getrippel. Tussen de muren zaten muizen, zwaluwen, vleermuizen. Aan de buitenkant ontdekte wij een gat waardoor ze tussen de muren konden komen. De dieren maakte zo’n herrie dat slapen niet makkelijk werd. Verder was er veel spinrag toen wij kwamen. De omgeving verder is prachtig.
Na mijn eerste contact met Lisette van Tsjecho Reizen, prima geholpen aan een tweeweekse rondreis door Tsjechië. Accomodatie was zoals op de website staat aangegeven. Geen 'verrassingen'. De staff in de verschillende hotels was van behulpzaam tot supervriendelijk. Al met al hebben we een heerlijke vakantie gehad met onvergetelijke indrukken en zijn zeker van plan dit mooie land nogmaals te bezoeken!
Heerlijke kerstvakantie in Tsjechie gehad. Het appartement was nieuw, groot en schoon en de mensen vriendelijk en behulpzaam. Prima skiën in Pec pod Sněžkou en leuke restaurantjes op de berg voor een hapje/drankje. Ook een paar keer in Janské Lázně geskied. Leuke pistes en mooie omgeving! Bedankt Tsjecho Reizen! Top geregeld en we komen zeker terug!
Wij zijn in hotel Adam geweest in Spindleruv Mlyn en hebben het super gehad. Vriendelijke mensen en heerlijke wellness voor na het skiën. Eten was ook prima en de kamers goed verzorgd. Voor herhaling vatbaar en wat ons betreft volgend jaar weer!
Snel en prettig geholpen bij het vinden van een leuke wintersport vakantie. We hebben het erg naar ons zin gehad in Spindleruv Mlyn
De boeking verliep perfect, ook het telefonisch contact was perfect. De accommodatie waar we zaten viel een beetje tegen. Zeer drukke straat, een van onze kamers was niet helemaal wat wij verwachten volgens info website. Ook niet volledig afgewerkt. Ontbrak bijvoorbeeld kapstok en douchekop. Ook in het plaatsje zelf was er veel dicht, om ergens te eten moest je ruim van te voren reserveren. Ook waren er diverse restaurants en uitgangsgelegenheden al een langere periode gesloten. Als we dit van te voren hadden geweten, waren we daar zeker met onze kinderen niet naar toe gegaan. Aanbevelen reisorganisatie Ja, accommodatie en plaats Nee
Heb mail wisseling gehad omtrent het pad van de kamers naar de eetzaal en dat ik dit niet normaal vond, het was zeer glad en niet goed sneeuw vrij gehouden terwijl dat bij andere hotels (ook van tjecho reizen) wel sneeuw en ijsvrij was Ben daar op mijn achterhoofd gevallen omdat ik uitgleed op dat pad , nacht in ziekenhuis gelegen en niet meer mogen skiën rest van de vakantie Het enige wat mij opviel in de mailwisseling dat het allemaal politiek op zijn Rutte achting werden beantwoord Ik had eigenlijk gedacht dat ik hier wat schade vergoeding voor kon. Krijgen
We hebben e-mails gekregen met daarin wel alle informatie, maar toch was er tav aanvullende pakketten nog wat onduidelijkheid bij de boeking (of we dat nu wel of niet hadden en hoe je dat het beste kon regelen van te voren of ter plekke).
Communicatie via mail verloopt goed. alle afspraken worden nagekomen.
Originele beoordeling
Als ik mijn teveel betaalde euro's teug heb mag deze beoordeling worden verwijderd en doe ik het nog een keer
Het hotel was prima, de heenreis en de overstap in Maarheeze verliep vlot. Bij aankomst in Harrahov wilde de chauffeurs maar op een punt stoppen nl. het busstation., ver van ons hotel. Na aandringen van ongeveer 10 personen is de chauffeur toch nog wat dichter bij het hotel gestopt. Toch moesten wij nog een aardig eindje lopen met de koffers. Er rijden morgens vroeg geen taxie, Staan in ieder geval niet bij het busstation. De terugreis verliep vlot , bus was ook op tijd. Alleen hadden twee mensen van ons gezelschap een hele kleine zitplaats. Dit waren de twee plekken meteen achter de middendeur. bij de toilet. daar staat een schot voor zodat je je benen niet kunt strekken. Dit hebben we meteen bij de chauffeur gemeld,. Maar hij zei alleen maar dat alle plekken gelijk waren. Dit is zeker niet het geval. Verder in de bus zat een kind allen op twee stoelen. Hier had ons inziens best mee omgeruild kunnen worden. Een van de twee mensen heeft van het langdurig krappe zitten een dikke knie overgehouden, en moest daar mee naar de dokter. Het valt mij op de chauffeurs gemakkelijk zeg hier niets aan doen, ik krijg ook maar opdracht" Wij hebben ze over hun rijvaardigheden zeker geen klachten. Maar een stukje service als reisbegeleider zou zeker op zijn plaats zijn. Ik reken er dan ook op dat wij van u hierover een reactie krijgen, zodat dit soort dingen niet meer voor komen mochten wij nog een met u reizen. met vriendelijke groet, Anneke van Dongen
Goede begeleiding en advies gekregen. Hotel was prima! We hebben genoten! Gebied was klein, maar dat wisten we op voorhand. Voor de kinderen prima!
We hadden het als onprettig ervaring dat onze aanbetaling niet zichtbaar afgetrokken was van het restbedrag. Er moesten meerdere mails over en weer voordat dat in orde was. Is wel goed gekomen.
Na geboekt te hebben was er totaal geen service meer, met als diepte punt de reactie van Lisette Mulder die een mail beantwoord waarvan de totale inhoud was: 'zie onder'. Dus zonder aanhef mailt ze enkele links door, zo van: zoek het maar uit... Het kwam bij mij als ongemanierd en onbeschoft over. Op tweede en laatste mail heb ik helemaal geen reactie meer gekregen met als excuus dat de eigenaar van het huis 'niet over de grens' zou spreken... Na wat zoekwerk heb ik het telefoonnummer van de verhuurder achterhaald en hem maar zelf gebeld. Zijn Duits was prima en het Engels van zijn vrouw was ook top. Kortom een zeer, zeer teleur stellende ervaring die ik overtuigd op elk verjaardagsfeestje zal delen.. Boek NOOIT bij Tsjecho reizen.
In de beschrijving op de website staat: Het 11-13 persoons appartement heeft een ruime eetkamer met eethoeken en kitchenette. Nou, het is maar wat je ruim noemt; de eetkamer was een geschatte 10 m2! Dat kan ik voor 11-13 personen niet echt ruim noemen! We waren met 9 personen en dat ging net.... 3 vierkante tafeltjes met gammele stoelen en tegen de muur een oude zitbank voor 5 personen. Je moest je er echt met z'n negenen in wurmen. Hoe dat met 13 personen zou moeten??? Al het meubilair was oud en versleten. Lakens op de bedden mogen ook wel vervangen. Een van de douches was echt vies met zwarte schimmelvlekken tussen de tegels en geen ventilatie. De douchekoppen hingen er half bij. Er hingen op de slaapkamer bedlampjes, waarvan de stekker nergens in kon omdat er geen stopcontact in de buurt was... toen ik een bed wegschoof om een stopcontact te zoeken bleek het erg vies te zijn, er lagen gebruikte haar elastiekjes, en veel viezigheid. Slecht onderhouden. het appartement boven ons had ook gasten, en we merkten dat het erg gehorig was, je hoorde boven de mensen praten. Vuilnisbak was bij het begin van ons verblijf propvol en halverwege de week was deze weg (aan de straat, maar we wisten niet welke) toen we op de dag van vertrek rond half 10 de laatste dingen inpakten stormde er een 6 man/vrouw sterke schoonmaakploeg naar binnen, zonder iets te zeggen en gingen gewoon aan de gang nog voordat het 10 uur was, ze waren erg onbeleefd. Het wordt veel mooier afgeschilderd dan het in werkelijkheid is.
Geen traphekjes (kleindochter is van de trap gevallen),Op zolder ontbrak zelfs een stuk balustrade waardoor je loodrecht naar beneden kon vallen.Ook daar geen traphek aanwezig. Aantal rugleuningen van de eetkamerstoelen zijn wankel.Kind ging erop zitten ,leuning brak af en ze viel achterover. Wij moesten vanwege deze kapotte stoel een deel van onze borg inleveren.Tevens geen brandmelders aanwezig. Het is een leuk huis,in een mooie omgeving. Mijns inziens zijn er een paar aanpassingen nodig om van dit leuke huis ook een veilig huis te maken.Dan zou ik het zeker aanbevelen aan anderen.
Wij hadden gedoe met de site. Vervelend. Meerdere keren moeten bellen. Ook vervelend was dat we het ski-pakket later nog weer moesten boeken omdat het destijds nog niet kon.
Snelle reservering en ook aanvullend skipakket was snel geregeld.
Contact met Tsjecho reizen verloopt goed. Alles via telefoon en mail. Voor vragen goed te bereiken. Heldere overzichten via de mail. Handig dat je alles thuis al kunt reserveren zoals materialen en lessen. Voor het tweede jaar bij hun geboekt. Dit jaar vonden wij in Tsjechie zelf het personeel bij de verhuur bij het inleveren erg onvriendelijk. Bij het lenen aan het begin van de vakantie ging het wel goed. Hier kan het reisbureau niks aan doen, maar ik wil het wel meegeven. Misschien zijn er meer mensen die het noemen en dan zou dat wellicht opgenomen kunnen worden met de organisatie in Tsjechie. Verder prima en zou ik zeker nog eens via dit reisbureau boeken.
Wij boeken al verschillende jaren bij Tsjecho reizen tot op heden goede ervaringen.
We hebben nadrukkelijk 2 kamers naast elkaar geboekt ivm 3 onze kinderen (email 29-01-2020 met Lisette Mulder) Echter, bij aankomst bleek de ouder kamer op de begane grond en de kinderkamer boven (op eerste etage) We hebben dit met het hotel besproken maar zij konden dit niet corrigeren / veranderen. Dit heeft gezorgd voor veel onrust en deed een afbreuk aan ons vakantie plezier. Het zou Tjecho reizen sieren als hiervoor gecompenseerd wordt.
Alles is geregeld zonder onduidelijkheden. Toen wij onze boeking een week voor vertrek wilden uitbreiden, was dat zonder meer mogelijk. Alle vragen die wij daaromtrent hadden, werden binnen een paar uur beantwoord.
Een geweldig leuk dorp en een heel prettig pension, goed gesitueerd, schoon, ontbijt goed verzorgd, gave pistes, niet druk... enkel het weer zat wat tegen, maar meer dan voldoende sneeuw om te skiën👍Absoluut voor herhaling vatbaar! Volgend jaar willen we weer!
Handelsplein 24
3071 PR Rotterdam