Fijne vakantie

We hebben een heerlijke vakantie gehad met 4 gezinnen in hotel Arnika. Ontbijt viel wat tegen (o.a. oud brood, vieze koffie). Bedden goed, aardig personeel. Diner was erg lekker. We hadden erg geluk met het weer, sneeuw en zon! Je mag per kamer 1 keer een uur van de jacuzzi en sauna gebruik maken, dat was fijn.

Duidelijke informatie en goed uitgeruste accomodaties voor goede prijs

Vooraf goed geïnstrueerd/geïnformeerd over de sleutel afhaal procedure en ter plaatse goed geholpen door de beheerster van het erg sfeervolle en rustieke houten huis aan de Nísa gelegen Huis voor zeven personen was goed en compleet uitgerust en de ligging is perfect te noemen zo’n 50 meter van de piste en liften. Bij navraag betreffende wat extra linnengoed is dit ook heel snel en zonder problemen geregeld. Ondanks dat de eigenaresse de titel Ir. voor haar naam had staan was de communicatie wat moeizaam ,zowel Engels als Duits. Opgelost door telefonische tussenkomst van haar dochter ,deze verbleef echter wel in Dubaí. Eigenaresse kon enkel via E-mail bereikt worden maar ook dat verliep heel goed. Helaas pas halverwege de (Kerst)week pas goede sneeuw maar gebied leent zich uitstekend voor mooie wandelingen met de kinderen.

Super vakantie

Alles keurig geregeld, veel waar voor je geld.

De hele reis is vanaf het boeken vlekkeloos verlopen.

Het boeken ging eenvoudig en de respons en verdere info was duidelijk. Bij aankomst ging het inchecken supersnel en na melding van een probleem met de WiFi is dit ook binnen een paar uurtjes verholpen. Het beddengoed was niet aanwezig maar werd meteen overhandigd toen we dit gemeld hadden. Een mooie ervaring in een schoon en netjes appartement. Echt een aanrader!

super leuke wintersport in Tsjechië

We hebben een leuke vakantie gehad in Harrachov. Alles was goed geregeld voor ons zowel het hotel als de skilessen. Volgend jaar weer met jullie organisatie!

Het hotel is erg tegen gevallen.

Dit hotel zal ik bij niemand aanbevelen. We werden een aantal keer onbeschoft behandeld. Gelukkig niet door al het personeel, maar door een paar. Gevraagd om het buiten licht te repareren. Als we in het donker van het restaurant naar de kamer liepen, was het stik donker. De lichten deden het niet. Vroeg een medewerker: Waarom heeft u dat eigenlijk nodig? Het werd niet gedaan. Eten dat rauw was, met veel zeen erin ( dus taai) mocht niet over geklaagd worden. Het werd voor mijn neus weg gehaald en ik kreeg niets anders. Daar het inmiddels een aantal maanden geleden is, weet ik niet meer alle vervelende dingen bij naam te noemen. Maar er waren er diverse. Elke keer als we om een manager vroegen, voor weer een klacht, werd gezegd, dat hij ergens in het hotel was en niet bereikbaar. Alles bij elkaar hebben we zeer onprettige herinneringen aan dit hotel.

Eerste slechte ervaring

Dit was volgens de organisatie een update, we konden naar een ruime appartement ipv ons eerder gekozen huisje. We konden gebruik maken van de aanwezige wasmachine en, we kregen geen schone handdoeken, hierover gebeld naar de organisatie , dit was nou eenmaal zo, was het antwoord. En er was geen schoonmaak artikelen, geen stofzuiger, niet eens een veger, laat staan een motvlinder en veger. Dit moeste wij allemaal regelen bij het adres waar we onze sleutel hebben gehaald. Deze mensen waren ons zeer behulpzaam, ook wbt de handdoeken . Dus al met al een dikke onvoldoende. Alleen een voldoende voor het appartement en plek. Zeer mooie omgeving. Ook al waren weer hier vaker geweest.

We hebben een geweldige rondreis door Tsjechië gehad.

De rondreis door Tsjechié was geweldig, echt een aanrader. De pensions/hotels waren schoon en netjes. Het ene verblijf was modern, het andere was gedateerd, maar dat mocht de pret zeker niet drukken. Het personeel of de eigenaren waren erg vriendelijk en behulpzaam.

Dit hadden nooit verwacht.

Eerste keer via Tsjecho Reizen. Eerste keer Praag. Alles was super geregeld, van boeking tot ontvangst. Vriendelijk personeel en een top locatie in Praag. Alles te voet bezichtigd. We gaan zeker nog een keer terug

super georganiseerde vakantie via Tsjecho Reizen!

Leuke groepsreis gehad naar Praag alles was van a tot z goed geregeld. Leuke uitstapjes en wat een prachtige stad. Het hotel lekker centraal geregeld goed advies!

Zonder veel moeite geboekt, en op verblijf niets aan te merken

Goed georganiseerde reizen

De geboekte onderkomens waren goed en ook de excursies die we hadden geboekt waren goed georganiseerd.

Tsjecho Reizen heeft voor ons kantoor een onvergetelijke personeelsuitje naar Praag georganiseerd. Zeer geslaagd!

Prettig reisbureau

Prettig contact met de medewerkers, welke ook goed met ons mee dachten. Fout op de website (wij konden achteraf de accommodatie niet boeken voor de periode die wij voor ogen hadden) was wel een domper. Het alternatief was goed, maar doordat we op doorreis waren moesten we ons reisschema behoorlijk aanpassen. Desalniettemin een goede ervaring door het prettige contact en de snelle reactietijden.

Relaxed, knus hotel

Binnen half uur in hartje centrum, hotel gelegen in rustige wijk. Gastvrije eigenaar, die graag wat tips geeft over de omgeving en waar je in de buurt kan eten.

Tsjechië is ons erg goed bevallen als vakantieland.

Praag is een schitterende stad waar zeer veel te zien is. Het eten en drinken in Tsjechië is verbazingwekkend goedkoop. De 2 hotels die ons zijn aanbevolen (Kampa Garden in Praag en hotel Maxant in frymburk) waren prima qua locatie, ontvangst etc. De 2 excursies via Martin tours (Praag)waren ook top en goed geregeld. Wij hebben een fijne vakantie gehad in Praag en aan het Lipnomeer.

Degelijk en goed.

Prima huis.

Goede online ondersteuning en persoonlijk

Bij het orienteren op een zomervakantie in Tsjechië kwam ik op de site van Tsjechoreizen. Ik had gevonden wat ik zocht maar niet op de datum die ik wilde. Via de chat contact gezocht en tot een passende oplossing gekomen. De bijgekochte kanotocht werd uitgesteld tijdens de vakantie. Ook hier werd ik keurig over geïnformeerd en werd me een ander voorstel gedaan. Voor een reis naar Tsjechie zou ik volgende keer weer bij Tsjecho reizen gaan kijken.

Fijne service, mooie locatie en goed betaalbaar

Voor het eerst Tsjechië uitgeprobeerd, Tsjecho Reizen kan hier prima bij helpen.

De informatie was duidelijk. De locaties top. Jammer dat in Hotel Horal geen lift was. Een keurig appartement hebben jullie ons als vervanging aangeboden in het reuzengebegte. Jammer dat er geen mapje in het appartement lag waarin stond hoe laat het ontbijt was, wie we konden bellen bij een callamiteit En hoe we de Wi-Fi konden vinden. De dame, Dominica, was snel met uitleg omdat we aankwamen op een dag dat men eigenlijk gesloten was. Maar was super vriendelijk. We hebben een top vakantie gehad.

perfecte begeleiding van de reis, precies aangepast op onze wensen

Eerste week was actieve week wat voor ons is aanpast naar wens, was ook echt super. 2e week huis gehuurd, 2wkn voor vertrek nog alternatief moeten boeken wat echt heel erg jammer was, daardoor moesten we veel verder rijden dan gepland, allemaal extra kosten moeten maken. Maar kon tsjecho reizen ook niets aan doen. Wel goede begeleiding bij zoeken naar alternatief

Prima vakantie, maar niet 100% zoals we hadden geboekt.

Heerlijke vakantie gehad. Alles prima geregeld. Echter was één hotel waarin we verbleven een andere dan we hadden geboekt. We hadden hotel Barborka geboekt maar zijn in Hotel Maxant verbleven. Dit was verder een prima hotel maar we vragen ons toch af waarom we hierover niet zijn ingelicht door Tsjecho Reizen. Wij zouden graag alsnog vernemen waarom wij niet in het door ons geboekte hotel zijn verbleven.

Mooie vakantie gehad

Mooi en schoon appartement in Pec pod Snezkou. Iets minder tevreden over appartement aan Lipnomeer. Inrichting was gedateerd en stoffig. Wel ruim en vlakbij het meer. Fijne organisatie waarmee snel contact te maken was.

Super snelle reacties en super mooie accommodaties!

We hebben 2 prachtige appartementen gehad en het hotel in Praag was ook top! Elke vraag werd snel beantwoord dus super snelle service! Bedankt!

leveren wat je op basis van de website kan verwachten

Boeking prima geregeld. Goede informatie. Ook telefonisch makkelijk kontakt. Je kunt alleen via een mailtje naar de gegevens van je boeking. Een link op de website ofzo zou makkelijker zijn.

Handelsplein 24

3071 PR Rotterdam