Leuke rondreis

We hebben een hele fijne reis gehad langs prima accomodaties. Zeker bij de pensions werden we heel warm en persoonlijk ontvangen. Door de verschillende accomodaties op verschillende plekken hebben een mooi beeld gekregen van de verschillende regio’s in Tsjechië. Als suggesties wil ik nog wel het volgende aandragen: - in sommige accomodaties is niet standaard douchegel etc. Beschikbaar. Als dat van tevoren bekend is per locatie kunnen klanten daar beter anticiperen. - in de reisbescheiden stond bij iedere accommodatie dat je eigen handdoeken mee moest nemen maar dat was nergens nodig. -in de reisbescheiden tips voor bezienswaardigheden onderweg en in de buurt van de accommodatie opnemen.

Verrassend mooi Tjechie, de mensen niet zo vriendelijk. Afstanden rijden te veel.

Hotels welke we hebben bijbetaald waren perfect. Pension in Karlovy Vary ook netjes, ontbijt wat karig maar zeer vriendelijke gastvrouw. Hotel in Dosky, Grand Hotel snel uit programma halen, zeer onder de maat, onvriendelijk personeel, veel vliegen op de kamer met als gevolg dat de muren vies waren (kapot geslagen vliegen). Douchegordijn niet fris. Hier 1 nacht gebleven ipv 2 nachten. Bij uitchecken werd er niet eens om gevraagd of opgemerkt dat we al weggingen. Dosky ook niet de moeite waard. Overig van de reis verrassend mooi en heerlijk eten. De afstanden die we gereisd hebben waren wel lang ivm wegomleggingen en veel provinciale wegen. Praag hebben we er zelf bijgeboekt. Wij hadden de actieve, sportieve, maar ik denk dat we misschien beter de andere met Praag erin hadden kunnen doen, daar zat geen Dosky in.

Een geweldige reis, en een fijne vakantie.

Samen met mijn echtgenote, die rolstoel gebonden is, hebben wij een 15 daagse autoreis door Tsjechië en Slowakije gemaakt. Het ons prima bevallen, de medewerksters hebben keurig geregeld dat wij met rolstoel in alle hotels die besproken waren terecht konden. Omgeving, natuur en verzorging waren prima. We hebben ontzettend genoten van de geweldige bergen, vergezichten en de mooie natuur in deze landen. Een voordeel is dat dezxe landen nog goed betaalbaar zijn. Bevolking is vriendelijk en zeer behulpzaam. Taal is wel een beetje lastig, maar veel spreken Duits en vooral de jongeren Engels. Anders kan je je goed redden met een vertaal app. op je telefoon.

Fijne vakantie 1 slecht hotel

Fijne vakantie Vriendelijke hoteleigenaren minus 1 hotel. Hotel in Kromeritz, eenvoudige kamer wil nog niet zeggen dat het smerig hieft te zijn.

Enorm leuke vakantie gehad in het reuzengebergte dankzij tsjechoreizen!

Alles was goed geregeld.

hotels en pensions waren prima ontbijt was goed.

Tussenpersoon voor het boeken van accommodaties

Tsjecho Reizen is geen reisbureau. Je kunt bij ze kiezen uit standaard accommodaties en excursies. Er wordt geen reisinformatie verstrekt of gevraagd/ingegaan op speciale wensen. Met een zoektochtje op internet ben je beter geïnformeerd. Enige handige aan Tsjecho Reizen is dat alles is vastgelegd via 1 organisatie.

Fantastische vakantie goed geregeld door Tsjecho eizen

Zeker voor herhaling vatbaar!

Super leule vakantie gehad

Altijd goeie service gehad sinds kindertijd hierheen geweest altijd goeie herinneringen tijdens kerst en in de zomer tsjechoreizen doet altijd wat als er iets mis is en verhelpt de problemen.

Afgeleefd huis met veel mankementen voor 940€

We hadden begin juli een huis in Tsjechië geboekt voor 940€,in Al bij aankomst stonden er wietplanten aan de ingang,het huis was niet echt gekuist.De keuken plakte,het afwasmachine werkte niet,de microgolfoven begon te roken bii opwarming,het trapje van het zwembad was vanboven gebarsten dus heel gevaarlijk voor je voeten,het huis was afgeleefd.het droogrekje was rood verroesterd.de eetborden waren zeer oud.De omgeving van het huis was mooi voorgesteld maar rechtover was er een luidruchtige camping,je had totaal geen privacy.wij gaan ondertussen al bijna 20 jaar naar Tsjechië en we hebben al vele huizen gehuurd maar dit was zeker geen 940 euro waard ,plus nog 28 € verblijftaks.

Super leuke vakantie

We hebben een heerlijke vakantie gehad aan het lipno meer en zijn vriendelijk geholpen via de chat en mail. Dikke pluim voor de snelle service !

een mooi huis maar niet schoon

we waren erg blij dat we dit huis gevonden hadden , helaas bij aankomst was het niet schoon en moesten we meteen gaan schoonmaken.

Duidelijke website, makkelijk om iets te boeken. Alles verloopt digitaal er is geen persoonlijk contact, dat was in ons geval ook niet nodig.

Alle overnachtingen tijdens onze rondreis zijn goed geregeld.

De autorondreis was prima. Goede locaties, een dikke voldoende voor de kamers incl. ontbijt. De ontvangst per locatie was verschillend, van voldoende tot top. Onze eerste voorkeur in Zuid Bohemen kon niet worden gehonoreerd, helaas werd dit niet gecommuniceerd door Tsjecho Reizen. Pas na mijn mail werd gereageerd. Tevens hebben wij te laat het info pakket over Tsjechie ontvangen (wij waren reeds vertrokken), dit werd ook pas toegezonden na mijn telefoontje. Al met al genoten van een prima vakantie ondanks enkele aanloop problemen.

leuke reis alleen kamers mogen wel donkere gordijnen

een leuke trip , mooie wegen goede wandelingen kunnen maken . jammer dat ze mij voor 1 dag geen vergunning verleende om in de revieren te vissen

Fijn goed geregeld

Leuke rondreis in fijne accomodaties.

Mooi huis, slecht schoongemaakt

Het huis is prachtig gelegen, zeer rustig mooie omgeving en lekker ruim. Maar dient echt veel beter te worden schoongemaakt. De kleedjes in de wc/badkamer hebben we maar buiten gelegd omdat ze stonken.

leuke vakantie met kinderen

Eerste week in Pec Pos Snezkou. Dit is een heerlijk dorpje waar je prachtige wandelingen kunt maken. De appartementen waren ruim en schoon maar wij vonden het een groot nadeel dat de kinderen niet zelf in de buurt konden spelen. In het relaxpark (wat naast de appartementen ligt) was voldoende om te spelen, maar daar betaal je 10,-/kind voor per entree. De tweede week hebben we doorgebracht aan het lipnomeer. Daar was gelukkig wel speelgelegenheid voor de kinderen. Ook daar fijne appartementen, een mooie omgeving en een verfrissend zwembad vlakbij het appartement.

Snel antwoord op al je vragen

Nog nooit eerder gehoord van tsjecho reizen. Maar deze zomer via hun geboekt ( residence lipno) en wat een geweldige vakantie was dit. Ook zat ik met veel vragen en tsjecho reizen beantwoorde elke vraag erg snel!

Zeer leuke vakantie

Vakantie was super Het vakantiehuis was zeer comfortabel en van alle nodige zaken voorzien David was zeer vriendelijk en behulpzaam

Super advies en daardoor geweldige vakantie

Wij waren nog nooit in Tsjechië geweest dus daarom hebben wij advies gevraagd waar we het beste naartoe konden gaan. Gezegd wat we wilden en de meiden hebben een leuke reis voor ons uitgestippeld. We zijn erg enthousiast geworden over Tsjechië het heeft ons erg verrast. Volgend jaar weer via Tsjecho Reizen en dan een andere streek tot horens!

Zeer aangenaam hotel

Eten was lekker en leuk om de Tsjechische keuken te leren kennen. We hadden elke dag keuze uit 3 gerechten, dus veel variatie.

Goed geregeld

Goed geregelde accomodaties, leuke contacten voor activiteiten!

Prettig, en duidelijk

Mooie rondreis gemaakt... Laatste Hotel viel alleen erg tegen, maar dit is goed opgelost.

vriendelijk en zeer behulpzaam personeel

Zeer goede service. Aangezien onze late boeking waren er een aantal adressen niet meer beschikbaar. Na telefonisch contact zijn er voor ons geweldige locaties uitgezocht.

Handelsplein 24

3071 PR Rotterdam